Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda genel anlamda olumlu bir gün geçireceksiniz ve kendinizi duygusal olarak da çok güçlü hissedeceksiniz. Oldukça enerjiksiniz ve bu enerjiniz ilişkinize de çok yarayacak.

Genel olarak işinizle ilgili olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Ani ancak son derece olumlu düşünceler geliştirebilirsiniz ve bunları hemen uygulamak isteyebilirsiniz ve bu yüzden çok dikkatli olmalısınız.

Çok dâhiyane fikirler geliştireceksiniz parasal konularda. Biraz sıkıntı çektiniz ve bu yüzden paranızı arttırmak için yeni yöntemler geliştirdiniz ve bu konuda da son derece başarılı oldunuz.

Bir süreden beri beklediğini haberler gelebilir ve olumlu gelişmeler olabilir. Zihinsel aktiviteniz oldukça verimli olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birçok konuda karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz. Harekete geçmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz ancak bunun için gereken gücü kendinizde bulamayabilirsiniz. Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğinizden yeni kararlar almamalı ve girişimlerde bulunmamalısınız.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:14-05:14 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Saat 05:14 itibariyle Ay-Aslan burcu seyri başlıyor.  Bu enerji, hem kendinize güvenmenizi hem de olayları kontrol altında tutabilmenizi destekleyicidir. Tabii ki bazı durumlar zamana gebe olabilir. Bir çıkış yolu bulmakta çektiğiniz zorlukların da tabanında zaman faktörü direkt olarak baskın bir rol oynayabilir. Hatta sırf bu yüzden de susmak zorunda kalıyor olsanız da buna değeceğini biliniz. Aslında bulduğunuz yöntemler ve geldiğiniz son noktaya şöyle bir bakarsak, kimi zaman siz de kararınızla ilgili çelişkiler yaşamıyor değilsiniz. Ancak izlediğiniz yoldan eminseniz, o zaman hiç kimse sizi pohpohlamasa da siz yolunuzda devam ediniz. 10 Aralık saat 18:42-3 Ocak saat 16:48 tarihleri arasında Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek.Partnerimiz biraz ciddileşebilir, baskın olmaya çalışabilir. Bekar Yengeçler genellikle olgun, hoşgörülü, yaşça büyük insanlara çekilebilir. Eşimizle sorunlarımız varsa yönetici tavırları rahatsız edebilir. Bu geçişte eşle beraber bakış açıları dengelenmeye çalışılmalıdır. Sorunlu bir beraberlikte ise, partnerle olgun ve ılımlı bir şekilde konuşulmalıdır. İş ortaklığında ciddiyetle her şey ele alınmalıdır. Projeye başlıyorsak, bu projede kimlerle bir araya gelineceğine önem verilmelidir. Bekar Yengeçlerin karşısına olgun ve yaşça büyük insanlar çıkabilir. İlişkide çok büyük problemler varsa bu dönemde gerginlikler yaşanabilir. Gün boyunca huzur sizden yana olsun. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz dileğimle,

10 Aralık 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, her türlü olumlu şartlar sizden yana gelişiyor. Planladığınız çalışmaları yaşama geçirme konusunda hızlı hareket etmelisiniz. Beklediğiniz sonuçlar istediğiniz yönde ilerlerken, iyimserlik duygularınızdan vazgeçmemelisiniz. Çevrenizdeki kişilerin düşüncelerinizi sezgileriniz sayesinde hissedebiliyor ve tavırlarınızı önceden belirleyebiliyorsunuz.

9 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgili Yengeçler, bugün bir kez daha bir konuya dikkat çekmem gerekiyor. Her gün günlük burç yorumlarınızı okurken mutlaka ve mutlaka yükselen burcunuzun yorumunu ve tüm burçlar için gün genelini ele aldığım bölümü de okumanız gerekiyor. Aksi takdirde yorumlardan fayda sağlamak çok mümkün olmayacaktır. Teşekkürler zaman ayırdığınız için. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda sabrımız sınanıyor veya dayanacak gücümüz kalmamış olabilir. Planların, hedeflerin ya da bazı yapıların düşünmediğimiz şekilde veya belli aralıklarla sürekli değişiyor olması işlerimizi aksattırsa da yola devam etmemiz ve sabırlı olmamız gerekiyor. Öğle saatleri civarında, ufak tefek sakarlıklara, kazalara, tartışmalara veya gerilime açığız. Aynı zamanda bugün Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha temkinli ve düşünerek adım atacağımız ve ciddiyeti ön planda tutacağımız bir sürece giriyoruz. Bugün burçlarınızda her gün yazdığımız bu kısmın(tüm burçlar için gün geneli) ve yükseleninizin yorumunu okumanın önemini belirtmek için farklı bir konuya değindim. Umarım faydalı olur.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gördüğünüz sıradışı rüyalarınızı hatırlamaya çalışın ve güzel yorumlar yapıp size bir işaret verdiklerini görün. Hayırlı haberler var.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başkalarından duyduğunuz herhangi bir negatif cümlenin sizin bireysel enerjinizi düşürmesine izin vermeden, herkesin kurduğu cümlelerin kendi iç dünyasını yansıttığını hatırlayarak hareket edin. Finansal konularda beklentilerinizin hemen gerçekleşmeyebileceği bir zamandasınız.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

10 Aralık 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 26' 48" R
Ay
Boğa
24° 10' 50" R
Merkür
Koç
22° 17' 51"
Venüs
Boğa
11° 11' 31"
Mars
Koç
06° 05' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 53' 50"
Satürn
Balık
17° 15' 59"
Uranüs
Boğa
22° 49' 26"
Neptün
Balık
29° 08' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 06' 57"
Lilith
Başak
24° 15' 19"
True Node
Koç
15° 19' 28"
Son Güncelleme : 08/05/2024 16:35

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>