Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide gösterdiğiniz özveriler, herkesin dikkatinde. Genel kanıya göre haklı olan sizsiniz. O da bunu biliyor, ama kendisini size karşı savunmak zorunda bulmak istemiyor.

Kendinizi güzel eleştiriyorsunuz, objektifliğiniz sizi geliştiriyor. Bugün alacağınız övgüler motivasyonunuzu arttıracak. Mesleki yetersizlikleriniz, biraz da dış destek istiyor.

Bazı sıkışıklıklarınız, bu konulara biraz fazla iyi niyetli yaklaşımınızdan kaynaklanıyor olabilir. Her zamanki tokgözlü ve kendine yeten görünüşünüzün etkisi sandığınızdan fazla.

İçinde bulunduğunuz duygusal karmaşa, dostlarınız ve partneriniz arasındaki çelişkileri büyütebilir. Aşk ilişkinizle ilgili tavrınızı destekleyenler, sevgilinizin gözüne hoş görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş, para ve gönül konularında aşırı kapalı tavırlar sergileyen iki kişiyle dile getirilmemiş bir gerginlik içindesiniz. Onların hayata karşı abartılı çekingenlikleri olduğunu düşünürken, bazı küçük kıskançlıklarınızı gizleyemiyorsunuz. Sizden bir konuda akıl isteyen bir ahbabınıza pratik çözümler önermeniz, onun size daha değişik bağlarla bağlanmasına neden olacak.

9 Aralık 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Salı günümüz saat 02:17 Ay-Kuzey düğüm görünümü altında başlıyor. İlerlemek için en öncelikle ne yapmak istediğinizi kesinlikle bilinçli bir şekilde saptamalısınız. O zaman ikilemde kalmazsınız. Burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay gün boyu etkilidir. Sizi ilgilendiren her konuyla yakından ilgilenmenizi, yeni girişimler için araştırmada bulunmanızı sağlayıcıdır. İlişkinizle alakalı mevzularda da, şefkatli ve düşünceli yaklaşımlar size pozitif bir yansıma şeklinde geri dönebilir. Birlikte olduğunuz insanın ihtiyaçlarına en az kendiniz kadar değer verebileceğiniz bugün, aşk oyunları gerek sizin gerekse partnerinizin ruhen beslenmesi açısından gayet olumludur. Eğer yeni başlayan bir ilişki içindeyseniz, normal zamanlarda ilk adımı göstermekte çekinen doğal yapınızın tam tersine bugün kendinizden gayet emin bir şekilde karşınızdaki kişiye onu ne kadar beğendiğinizi açıkça belli edebilirsiniz. Gün boyunca işlerinizin olumlu yönde ilerlemesi dileğimle,

9 Aralık 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, her türlü olumlu şartlar sizden yana gelişiyor. Planladığınız çalışmaları yaşama geçirme konusunda hızlı hareket etmelisiniz. Beklediğiniz sonuçlar istediğiniz yönde ilerlerken, iyimserlik duygularınızdan vazgeçmemelisiniz. Çevrenizdeki kişilerin düşüncelerinizi sezgileriniz sayesinde hissedebiliyor ve tavırlarınızı önceden belirleyebiliyorsunuz.

9 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin ya da planların aksayan veya zayıf taraflarını gündeme getirmeye çalışırsanız, karşı tarafın sert tepkisiyle karşılaşabilirsiniz. Ya da sizi duymama konusunda ısrarcı olabilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişileri bazı konularda ikna etmekte veya toplumda farklı kanaatlere neden olan olaylarla ilgili bize katılmalarını sağlamakta zorlanabileceğimiz birkaç günlük süreçteyiz. Bu esnada, bizim de, diğerlerinin fikirlerini anlama veya fikrimizi benimsetme konusunda politik davranmamız zor olabilir. Ya da toplu halde hassasiyet yaratabilecek konulara odaklanabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

9 Aralık 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

9 Aralık 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünkü işlerinizden sıkıntı duymuş olacaksınız ki, sürekli kendinizi dışarı atmak ve gezmek istiyorsunuz.

9 Aralık 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı vaad eden görünümler varken, ev düzenlemesi, evle ilgili değişiklikler, ofis ve evin yeniden şekillendirilmesi gibi işlerinizde istediğiniz uyumu yakalıyor olacaksınız. Aynı günve özel yaşamınızda teklif ve fırsatlara açık olduğunuz bir zamandan geçiyor olacaksınız.

9 Aralık 2014, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

9 Aralık 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 09' 40" R
Ay
Boğa
19° 55' 35" R
Merkür
Koç
22° 02' 02"
Venüs
Boğa
10° 49' 42"
Mars
Koç
05° 51' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 49' 40"
Satürn
Balık
17° 14' 35"
Uranüs
Boğa
22° 48' 24"
Neptün
Balık
29° 08' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 05' 60"
Lilith
Başak
24° 13' 21"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 08/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>