Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İşlere yoğunlaşmanız, sizi bu konuda yalnızlığa itebiliyor.Bugünlerde sinyalleriniz ve kapınız aşka açık olmalı. Biri size ısrarla yakınlaşmak istiyor, bunu fark etme güçlüğü çekiyorsunuz.

İşinizin verdiği büyük duygusal tatmin, bugünlerde hayatın her yerinde size yetebiliyor. Son günlerde yorgunluk nedir bilmiyorsunuz. Bu nedenle de işle yatıp işle kalkıyorsunuz.

Alçakgönüllü yaşam tarzınız sizi dara sokmuyor. Parayı iyi koruyor, ama gerekli durumlarda da sakınmayabiliyorsunuz.Bu konuda fazlaca paylaşmacı birisiniz. Yakın zamanda sevinçli para haberleriniz olabilir.

Son günlerdeki dalgınlığınızı yüreğinizdeki boşlukta arayabilirsiniz. Gönül meselelerindeki durgunluk, kendine kapanmış bir davranış göstermenizin ana nedeni olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bunca tecrübeden sonra hayatta hala yeni şaşkınlıklarla karşılaşmak, özgüveninizi zedeliyor. İnsanları keşfetme uğraşı size artık gereksiz geliyor. Çok önem verdiğiniz bir arkadaşlık ilişkinizde, anlaşılmaz bir uzaklaşma var gibi. Aile ilişkilerinizde hiçbir sorununuz olmadığına inanıyorsunuz. Bu da, bu ilişkilerinizi iyi gözlemleyemediğinizi gösteriyor.

10 Aralık 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 01:57 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, arzu ettiğimiz bir işe vea hayata duyulan özlemin işaretçisidir. Geçmişi hatırlarız. Bugünle kıyaslarız. Para kazanmak, özgür olmak, gönlümüzce yaşamak isteriz. Mecburiyetler bizi yorar. Sağlıklı yaşam, verimli bir iş, güvenli bir ortam için neler yapabileceğimizi düşünürüz. Karşımıza fırsatlar çıksın ve rahatlayalım isteğimiz bir hayli yoğundur. Saat 12:30 Merkür-Uranüs görünümü,hayatımız başta olmak üzere, sorunları bir an önce çözümlemek için bizi itekliyor. Değişim arzusu yüreğimizde öylesine yoğun ki, artık işlemeyen ne varsa onu geride bırakarak yol almaktan yanayız. Ancak Merkür geriliyor. Yenilik veya değişiklikleri tekrar bir düşünmemiz gerekiyor. Saat 16:47 Venüs-Neptün görünümü bilmediğiniz yollara sapmamak, araştırmak, incelemek, öyle karar vermek gerekir. Hiçbir şey için, net bir görüş elde etmemiz kolay olmayabilir. Bazen gereğinden fazla her şeyi büyütebiliriz bazen de gerektiği halde görmezden gelebiliriz. Ancak şu var ki, sağlığımız, beraberliğimiz, alışkanlıklarımız, geleceğimiz çok önemli. Kibarlık, iyimserlik, şefkat duygusu sizin yapınızda her zaman mevcuttur. Fakat bir yandan da yanılma payı bırakmanız, nedir, ne değildir diye düşünmemiz yararlıdır. Eğer bir yolculuk, birveya başkalarıyla alakalı bir durumu halletmek, yerli yerine koymak istiyorsanız birkaç gün boyunca iyice düşünün. Hemen karar vermeyin. Biraz dinlenin, şöyle bir rahatlayın, iç sesinizi bir dinleyin, ileriyi düşünün. Böylece kendinizle alakalı doğru bir karar verebilirsiniz. Karışık duygular altında ezilmemiş olursunuz. Bir de lütfen gereğinden fazla hiçbir şeyi yüklenmeyin. Günün güzellikleri bizlerden yana olsun. Gerçek sevgiye her dem selam olsun. Kalben en güzel dileklerimle,

10 Aralık 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, birlikte çalıştığın insanların son zamanlardaki anlayışsız tavırları sabrını zorlayabilir.

10 Aralık 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde rekabete dayalı bazı sorunların sıkıntılarını çekebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun.

10 Aralık 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel açıdan canlı ve verimli olabileceğiniz bir gündesiniz. Ayrıca aşkta daha tutkulu davranabilirsiniz.

10 Aralık 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Iletişimle ilgili konuların ön planda olduğu bir gün. Yakın çevreniz, komşularınız ve kardeşlerinizle birlikte zaman geçirebilirsiniz. Merak duygunuz yüksek olabilir ancak yanlış anlamalara dikkat etmeniz gerekiyor.

10 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda ve bulunduğunuz ortamlarda yapacağınız görüşmelerden istediğiniz sonuçları kolaylıkla elde edebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz bir enerji sözkonusu iken, aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda problemler ile karşılaşabilirsiniz.

10 Aralık 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Programınızdaki belirsizlikler günlük hayatınızın akışında bazı sorunlara neden olabilir. Uzak çevrenizden alacağınız bazı haberler kendinizi sorgulamanıza yol açabilir.

10 Aralık 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki zorlu iletişimdiyaloglarınızda yanlış anlaşılmalarla karşılaşabileceğinizi gösterir. Hafta sonunuzuiletişimi için fedakarlıklarla geçirebilirsiniz. Bunun gerçekten takdir edilip edilmeyeceğini dikkate alın.

10 Aralık 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

10 Aralık 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 59' 04" R
Ay
Yay
21° 53' 06"
Merkür
Koç
16° 11' 16"
Venüs
Koç
27° 54' 15"
Mars
Balık
27° 47' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 20"
Satürn
Balık
16° 21' 02"
Uranüs
Boğa
22° 12' 15"
Neptün
Balık
28° 49' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 59"
Lilith
Başak
23° 03' 32"
True Node
Koç
15° 27' 45"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:42

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>