Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz için hassas bir gün olabilir. Sorumluluklarınızın artacağı, ilişkinizin yükünü taşımanız gereken zor bir gün geçirebilirsiniz

Kariyerinizin gidişatıyla ilgilenmek için uygun bir zaman. Kendinizi huzurlu hissedebileceğiniz mekânlarda çalışmak motivasyonunuzu arttıracak. Bu hafta sonu evinizde aradığınız rahatlığa ulaşmak zor olabilir.

Bugün çalışma kapasitenizi değişik yollardan artırabilir, kişisel gelirinizi artırıcı olanaklar elde edebilirsiniz, özellikle akşam saatleri parada şans getirmekte.

Ortaklaşa çalışmalar ve yoğun bir haberleşme trafiği içinde kalabilirsiniz. Yorucu bir güne hazırlıklı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi güçlü ve benmerkezci hissedebileceğiniz bir gün. Ay, çevrenizde fark edilme isteğine yol açarken, dış görüntünüze daha fazla önem verebilirsiniz. Karşılaşabileceğiniz sorunlarda arkadaşlarınız ve ailenizden destek alabilirsiniz.

10 Nisan 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cuma günümüze,  saat 07:00 itibariyle etkili olacak Güneş-Merkür kavuşumuyla adım atıyoruz. Bu görünümün astrolojik yansımalarını iyice anlarsak, doğal olarak enerjimizi düzgün şekilde kullanmış oluruz. Olumlu yönleriyle ele aldığımızda bu kavuşum,hayatınız veya dış dünyada kendinizi birebir ilgilendiren meseleler üzerinde bir hayli etkilidir. Yeni birgirişiminde bulunacakların kendilerini arzu ettikleri biçimde ifade etmelerini sağlar. Ancak, önünüze konan teklife veya size sunulan şartlara uymanız da gerekebilir. Böyle bir durumda tabii ki dikkatlice inceleyelim. Çalışan kesim için anlamı,dünyasının kendi içindeki gerginlikleri, koşturması anlamına gelir ki, biraz sizi yorabilir ancak bir o kadar da bilginizi test etmenizde etkili olur. Duygusal hassasiyetleri öne çıkarabilir. Sözgelimi dostluk ilişkilerinde bazı kişilerin gerçek yüzleriyle karşılaşmanızı sağlar veya bir takım kişilerle yolları ayırma kararınızı da işaret edebilir. Bu görünümü yöneten Mars-Boğa burcunda olduğu için, ben olumsuz yanlarından ziyade, sizin için daha faydalı tarafı olduğunu düşünüyorum. Girişimde bulunmak, işlerinizi hızlıca yapmak, bağlantılar kurmak, iletişimde bulunmak yönünde size yarar sağlayacağını da eklemek isterim. Saat 15:47 itibariyle Ay-Oğlak burcu geçiş etkinli altında, karamsar hatta bazen gereğinde fazla baskıcı davranan bir partnere tahammül etmeyiz. İnsanlarla ilişkilerimizde hem duygularımıza değer verilmesini hem de dikkate alınmayı önemseriz. Cuma günümüz huzur, başarı, şans ve güzellik getirici gelişmelere işaret olması dileğiyle,  Kalben sevgilerimle,

10 Nisan 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygu alış verişi içinde olacağınız bir gün içindesiniz. Gireceğiniz toplantılarda ve sosyal yaşantınızda akıl ve mantık karmaşası yaşamak istemediğiniz için, dinlemeyi yeğlerken, karşı cinsin dikkatini çekebilirsiniz. Yeni ilişkileri konusunda temkinli hareket etmenizi, isabetli bir davranış olarak nitelendirebiliriz.

10 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazıya da planlarınızı bir kenara bırakıp, yenilerini başlatma eğiliminiz yüksek olabilir. Ancak ani tepkiler vermeden ya da kararlar almadan önce daha uzun vadeli düşünmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür ve Güneş arasında oluşan görünüm, bizim için önemli konularda kendimizi ifade edebilmemize olanak sağlayacak ve bu olayın bizim için önemini fark etmemize ön ayak olacaktır. Zihnimiz açık. Kendimizi ifade etmenin yollarını rahatça bulabilir, karar almakta zorlanmayıp, açık zihnimiz sayesinde belli konuları daha çabuk kavrayabiliriz. Özellikle akşam üstü saatlerinden itibaren bu saydığım durumlar daha net kendini gösterebilir. Zira, o saatlere kadar Ay'ın boşlukta olması kısmen de olsa kararsızlık, isteksizlik veya belirsizlik nedeni olabilir ve işlerin daha yavaş akmasına sebebiyet verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

10 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

10 Nisan 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mecazi anlamların bugün kafanızı kurcalayacağını gözlemleyebilirsiniz. Bunları kafaya takmayın. Neşeli, esprili bir gün sizin için. Tadını çıkarın

10 Nisan 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize güveninizin yüksek olduğu bugün, aile içi ilişkilerinizi düzeltebilir, kariyer konusunda hedeflerinize daha kolay ulaşmanızı sağlayan kişilerle temas edebilirsiniz. Alım satım ve finansal konularda şanslarınızın olduğu bugün, güzellik, bakım ve lüks eşyalara harcama yapabilirsiniz.

10 Nisan 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

10 Nisan 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 34' 14" R
Ay
Aslan
05° 19' 42" R
Merkür
Koç
27° 47' 04"
Venüs
Boğa
17° 43' 06"
Mars
Koç
10° 08' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 08' 50"
Satürn
Balık
17° 39' 58"
Uranüs
Boğa
23° 07' 54"
Neptün
Balık
29° 17' 06"
Plüton
Kova
02° 04' 31"
Chiron
Koç
21° 23' 49"
Lilith
Başak
24° 50' 37"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 13/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>