Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşı konulmaz duygularla severken bunu gizlemeye çalışmanız, pek anlaşılır bir davranış değil. Neyin doğru, neyin yanlış bir tarz olduğunu söyleyecek birilerine danışmanız gerekebilir.

Birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartabiliyor. Mutlak egemenlik saplantınızı biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız.

Lüksünüz olmadığını, gerekli harcamalar yaptığınızı düşünüyorsunuz, ama bu tek başınıza değerlendirebileceğiniz bir konu değil. Paranızın, temel gereksinimleriniz dışında dağıldığı birçok yer var.

İş yaşamınızda pek akıl yürütemediğiniz bazı önlemlerin gerekliliğine kendinizi inandırmanız gerekecek. Tepkimeci tavrınız, bu önlemleri alanlara biraz itici gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alacağınız bazı haberler hem kafanızı, hem de duygularınızı karıştırabilir. Parasal konulara yönelik büyük bir hırs içine girebilirsiniz. Ancak, harcamalarınıza özen göstermeli, sorunları büyütmekten kaçınmalısınız. Duygularınızı ve kuruntularınızı sevdiğinize yansıtmayın.

12 Aralık 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 09:42 Ay-Venüs görünümü, sağlıklı, huzurlu bir yaşam ve kaygıdan uzak birhayatı özlemimizin işaretçisidir. Bir şeylere uymak, zorlanmak istemeyiz. Günün bu saatlerinde farklı bir şeyler yapmak, keyiflenmek isteriz. Saat 17:43 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisi, geleceğimizi maddi anlamda garanti altına almak amaçlı düşünmemizi sağlıyor. Aile hayatında uyum ve paylaşımın, çıkarsız bir arada yaşamanın, bir yuvanın sıcaklığını hissetmenin önemini vurguluyor. Saat 18:09 Ay-Pluto görünümü, ailemiz ve ilişkimizle alakalı konularda ortaklaşa bir karar vermekte zorlandığımızı, bir takım meseleler yüzünden anlaşmazlık yaşanabileceğini işaret ediyor. Uyumsuzluk, anlaşmazlık, birinin diğeri üstündeki baskısı söz konusu olabilir. Daha nazik ve ılımlı şekilde konuşalım. Saat 23:38 Ay-Güneş görünümü, ev-aile konularında huzur ve uyuma olan ihtiyacımızı işaret ederken, çalışma hayatımızla ilgili meselelerde de bilgilenmeye önem veriyoruz. Bazen kararsızlık duyuyoruz ancak bunun sebebi, ilişkilerde yaşanan dengesizlik sebebiyledir. Gün boyunca her konuda güzellikler yanınızda olsun. Kalben sevgilerimle,

12 Aralık 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeyi kontrol altına almak istiyorsun. Mevcut olan yorgunluğunu gün içinde atıyorsun.

12 Aralık 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Deneyim senin başına gelen şeyler değildir; senin başına gelenlerle ne yaptığındır. Bugün yaşanan olaylara karşı deneyimlerini gözden geçirmende fayda var.

12 Aralık 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Evinizi güzelleştirmek için harcama yapabilirsiniz. Teknik işleri halletmek için zaman yaratabilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için efor sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı artıran konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde işten gelen paralarınızı değerlendirebilirsiniz.

12 Aralık 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizle, yaşadığınız yer ve mekanla ilgili konular gündeminize gelirken evinizde daha çok zaman geçirebilirsiniz. Yemek ve beslenme konularıyla ilgilenebilir, şefkat ve merhamet duygularınızı daha çok öne çıkarabilirsiniz.

12 Aralık 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Aralık 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev hayatınıza dayalı ortak harcamalarınız ve görevleriniz için harekete geçebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Empatiyle dengeyi sağlamalısınız.

12 Aralık 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın tüm gün Terazi burcundaki seyahati evinizde huzurlu diyaloglar kurmanızı sağlar. Herkes birbirine saygıyla yaklaşıp ortak kararlar alabilirsiniz. Aile meclisini bir araya getirmek için kolları sıvayın. Diğer yandan haftanın ikincigününde tahsilatları kontrol etmek, gider gelir dengesini ayarlamak gündeminizde olur.

12 Aralık 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

12 Aralık 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 01' 28" R
Ay
Yay
22° 25' 02"
Merkür
Koç
16° 11' 43"
Venüs
Koç
27° 57' 17"
Mars
Balık
27° 49' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 54"
Satürn
Balık
16° 21' 16"
Uranüs
Boğa
22° 12' 23"
Neptün
Balık
28° 49' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 07"
Lilith
Başak
23° 03' 49"
True Node
Koç
15° 27' 37"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:41

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>