Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde yaptığınız aşk yorumları onları hayrete düşürüyor. Nereden nereye gelmiş olduğunuza şaşırıyorlar. Yaşadığınız kötü bir deneyle aşka bu kadar küskün olmamalısınız.

Teknik bir konuda arkadaşlığınızla sürdürdüğünüz anlaşmazlık, bütün çalışma arkadaşlarınızı birer ikişer tartışmanın içine çekiyor. İlgi kalabalığının artması, sizi çok emin olduğunuz fikrinizden kuşkuya düşürecek.

Kolay harcadığınız için bazı sıkıntılarınız oluyor. Arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde hesap ödeme işini sizin asli bir görevinizmiş gibi görüyorsunuz. Bugünlerde bir para tartışmanız var.

Dikkat ediyorsanız yalnızlık sizi daha masraflı biri haline getiriyor. Yeni bir aşk ilişkisi içine girmek için fazla beklememelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde çok zaman darlığı çekiyorsunuz. İşlerinizin yoğunluğu kadar, bazen de iyi zamanlama yapamayışınız buna neden oluyor. Gereksiz durumlarda iki ayağınızı bir pabuca sokuyor, atik davranmanız gereken durumlarda da ağırdan alıyorsunuz. Akşam, davet edileceğiniz küçük bir kalabalığın içinde hiç hoşlanmadığınız biriyle karşılaşacaksınız.

14 Eylül 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 03:42 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, finansal açıdan sizi memnun edici bir gelişmeyi işaret ediyor. Kazanç getirici birveya ortaklığın göstergesi olabilecek bu kavuşum, geleceğe dair umudunuzu yükselticidir. Bir işin olumlu sonuçlanması, bir girişimin umduğunuz şekilde ilerlemesi, bir haberin sizi memnun etmesi bu kavuşum sayesinde mümkündür. Sosyal paylaşımları, dostlukları, yeni tanışmaları, başkalarıyla dayanışmayı destekleyici bu enerji sayesinde hayata dair inancınız artar. Sizi başarılı, çekici ve güçlü görürler. Saat 05:58 Güneş-Satürn görünümü, eğitim, sağlık,hayatınızla ilgili konularda yaşanan zorlanmanın işaretçisidir. Fazla endişeli düşünmenize veya her şeyi derleyip toparlayayım derken yorgun düşmenize neden olabilir. Öncelikle sakince, her işi belli bir zaman diliminde halletmeye çalışınız. Hiçbir şey mükemmel olmayabilir hayatta. Bunu göz ardı edemeyiz. Gerekli ve gereksizleri tespit edelim ve ona göre günü değerlendirelim. Saat 07:41 Ay-Merkür görünümü, dikkatli ve sevgi dolu bir iletişimi tercih ettiğinizin işaretçisidir. Karşınızdaki kişi kim olursa olsun, onu dinlemeye, anlamaya çalışırsınız. Saat 10:48 Ay-Mars görünümü ilişkisi zamanla rutinleşen ve alışkanlığa dönüşen çiftlerin sorunlarını ılımlı bir şekilde konuşarak tatlıya bağlamalarını sağlayıcıdır. Saat 22:32 Ay-Neptün görünümü, sevdiklerinize verdiğiniz önem gözle görülecek kadar etkilidir, sahip olduğunuz değerlere hiç kimsenin söz söylemesine izin vermezsiniz. Onların güvende olduğunu bilmek gurunuzu okşayabilir. Etrafınızdaki insanları yatıştırabilir, birbirleriyle daha iyi anlaşmalarını sağlayabilirsiniz. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

14 Eylül 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanında vakit geçirmek isteyeceksin. Özellikle çalışan Yengeç burçları için zor bir gün olabilir.

14 Eylül 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimlerde kıskançlık ve rekabete dikkat etmelisiniz.

14 Eylül 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların üzerine zaman harcayabilirsiniz. İşlerinizle ilgili yeni niyetleriniz olabilir. Sorumlu olduğunuz konuda en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Alternatif yollar bulmak için çaba gösterebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi daha fazla etkilemeye başlayabilir.

14 Eylül 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün çalışmak size zor gelebilir ve dikkatinizi bir konu üzerinde yoğunlaştırmakta güçlük çekebilirsiniz. Yine de yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlere kullanın.

14 Eylül 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken günün konuşulan kişisi siz olabilirsiniz. Her zamankinden cesur ve girişken davranabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. Cazibeniz ve ışığınızla dikkat çekiyorsunuz.

14 Eylül 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizdeyaptığınız önemli bir insanla sorunlar yaşayabilirsiniz. İletişimsel konularda sıkıntılar ve problemler oluşabilir. Karşı taraftan aradığınız desteği bulmakta zorlanabilirsiniz.

14 Eylül 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzdaki seyahati çevrenizi koruyup, kollayarak güven oluşturmak isteğinizi artırır. Herkesin sevgisini kolay kazanacak bir gündesiniz. Partnerinizin üzerinizde baskı kurduğunu hissedebilirsiniz. Fakat bunu değiştirmeye çalışmak yerine kendi bildiğiniz doğrular üzerine bir seçim yapmalısınız. Değişik yemek tarifleri deneyip, dostlarla tadım yapabilirsiniz.

14 Eylül 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın.

14 Eylül 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 56" R
Ay
Terazi
00° 08' 42"
Merkür
Boğa
03° 33' 03"
Venüs
Boğa
23° 20' 54"
Mars
Koç
13° 38' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 37"
Satürn
Balık
17° 58' 54"
Uranüs
Boğa
23° 23' 50"
Neptün
Balık
29° 23' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 48"
Lilith
Başak
25° 21' 03"
True Node
Koç
14° 55' 50"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>