Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz kendisine olan sadakatinizi ölçme çabasına girebilir. Hareketlerinize dikkat etmelisiniz. Aranızda geçecek ufak bir tartışma saman alevi gibi sönecek.

İşinizdeki son gelişmeler sizi bir hayli bunaltmış. Kendinize bir çeki düzen vermeli, taze atılımlara yönelmelisiniz. Önemli kararlar kapıda.

Elinize geçecek yüklü bir miktar var. Bu paranın bir kısmı geldiği gibi gidecek. Kalan kısmıyla ne yapacağınız konusunda kararsızlık yaşayacaksınız.

Dereyi görmeden paçaları sıvamayın. Harcamalarınız konusunda aceleci davranmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarını da düşünmek güzel bir şey ama kendinizden fazla fedakarlık ediyorsunuz. Kendinize de biraz zaman ayırıp kendi istekleriniz üzerine biraz düşünseniz iyi olur. Akrabalarınızla yakın ilişkiler içindesiniz. Aile arasında ufak bir kutlama gerçekleşecek. Bu kutlamaya katılmasını istediğiniz birisi katılamayacak.

14 Kasım 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 05:05 Güneş-Jüpiter görünümüyle cuma gününe adım atacağız. Aşk hayatımız, sevdiklerimiz, bizim için önemi olan kişilerin üzerinde etkin olmaya, baskın davranmaya, onları kaybetmekten korktuğumuz için belli bir çerçeve içinde tutmaya çalışabiliriz. Çünkü tutkuluyuz ve onlarla ilgili en ufak bir yanlışa tahammülümüz yok. Parasal konularda da, güçlü olmak, gücümüzü göstermek isteyebiliriz. Ancak sınırı aşan sevgimiz, ilgimiz, bütçemizi aşan harcamalarımız sorunlara yol açabilir. Daha dikkatli hareket etmekte yarar görüyorum. Güneş ve yöneticiniz Ay arasında meydana gelecek sondördün saat 17:15 itibariyle oluşacak.  Parasal meseleler, aşk hayatınız ve kendinizi ifade gücünüzle alakalı konularda etkili olacaktır. Öncelikle bugün, ihtiyaçlarınızı karşılamak ve egemenlik sahibi olma arzunuz fazlasıyla ön plandadır. Bu güçlü dürtü, maddi konularda yükselme hırsınızı körükleyebilir. İkincisi, hayatın güzelliklerinin tadını çıkarma ihtiyacınız büyüyebilir. Üçüncüsü, her güzelliğin sadece parayla sağlanabileceğini düşünmenize yol açabilir. Bu güçlü enerji altında doğal olarak bu hissedişler gayet normaldir.Fakat belli bir miktar ayarlamada bulunarak aşırıya kaçılmasına engel olunması şarttır. Bunun yapılmaması halinde, dışa karşı dediğim dedik, tarzı davranışlar sergilemeye başlayabilirsiniz. Aşka hayatınızla alakalı mevzularda ise bugün oldukça derinlemesine düşünebilirsiniz. Ancak kimi zaman saplantılarınız size rahat vermeyebilir. Bu sert tavırlar karşı cins üzerinde fazla kuşkulu, agresif ve uzlaşmaz bir kişi profili çizmenize neden olabilir. Oysaki yapılması gereken aşırı hassasiyeti bir yana bırakarak gerçekçi düşünmenizdir. Huzur en kıymetli hazinemiz. Dilerim ki, hepimiz için huzurlara vesile bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

14 Kasım 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerinizin sorunları gündeme gelecek ve sizden onlara destek vermeniz beklenecektir. Bugün anaç duygularınızın atakta olması, yakınlarınızın yaşamını kolaylaştırabilir. İçinizde sakladığınız bazı duygularınızın da açığa vurulmasından hoşlanmadığınız için, her zamankinden şaşırtıcı bir tabloyla ortaya çıkabilirsiniz.

14 Kasım 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklıklar,birlikleri ve ilişkiler ön planda. Bazı konulara içten içe kızmak yerine eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirmeniz gerekebilir. Net olmak ortamın da netleşmesine yardım edecektir. Hayatınızı renklendirmeniz gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Mars ve Uranüs arasındaki sert açı, gerilimi, saldırganlaştırıcı, öfkeyi tetikleyen ortamları, asi tavırları olan veya meydan okuyan kişileri ya da grupları iyice ortaya çıkartabilir. Ani gelişmeler, beklenmedik olaylar, ortaya çıkan bilgi ve haberler veya ilişkilerde ani parlamalara bağlı gerginlikler ya da kopuşlar da gündemde olabilir. Patlamaya hazır ve kontrolü zor bir enerjiyle karşı karşıyayız(8 Ekim, 2 ve 6 Kasım tarihli yazılarımda bugünlerde kendini gösterebilecek ülkemiz ve dünya genelini kapsayan olasılıkları daha net görebilirsiniz). Geri dönüşü olmayan hatalara veya yanlışlıklar yapmaya açık birkaç gün. Ortaya çıkan bilgiler, ele geçen haberler, ufak tefek kazalar gündemimizde olabilir. Anahtarı evde unutursanız sorun yok, ama doğalgazı açık unutup, eve de sigarayla girerseniz Allah korusun! Ya da paraları yanlış hesaba transfer etmek, bilgisayarın kamerasını ya da yöneticilerinizle konuşup telefonu açık unutmak v.b aman aman! Özellikle bugünlerde, yasak olmasına rağmen düğünlerde havaya ateş eden arkadaşların yakınında bulunmamakta, yanıcı, kesici ve patlayıcı maddelerle ilişkilerde güvenliği ön plana almakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Kasım 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal birikimleriniz ve başkalarından destekler konularında hareketlilik yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili uğraşlarınızda yeteneklerinizi daha fazla gösterme fırsatı yakalayabilirsiniz. Ancak sözlerinizde aşırıya kaçmamaya dikkat edin. Sponsörlük görüşmelerinizde daha uzlaşmacı bir tavır takınmanız faydalı olabilir.

14 Kasım 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

POZİTİF olmalısınız. Tersini seçerseniz gününüz zehir olabilir. Beraberliğinizde fikir alışverişlerinde bulunmak iki taraf için de iyi olacak.

14 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın, o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

14 Kasım 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 44' 42" R
Ay
Aslan
07° 34' 00" R
Merkür
Koç
27° 59' 42"
Venüs
Boğa
17° 56' 26"
Mars
Koç
10° 17' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 23"
Satürn
Balık
17° 40' 45"
Uranüs
Boğa
23° 08' 32"
Neptün
Balık
29° 17' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 28"
Chiron
Koç
21° 24' 23"
Lilith
Başak
24° 51' 49"
True Node
Koç
14° 53' 57"
Son Güncelleme : 14/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>