Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. İlişkiniz uzun ömürlü görünüyor. Çok güçlü sevgi bağlarınız var, birbirinizi çok önemsiyorsunuz.. Bu da sizi, imrenilen bir ikili yapıyor.

Bir iki gündür yapmaya çalıştığınız şey, birtakım alakasız insanlarda rahatsızlık yaratabilir. Bunu sorun etmemelisiniz. Küçük görünen bir sorun, ilginizi bekliyor.

Çevrenizdeki bazı para korkularının yapay olduğunu düşünüyorsunuz. Hiç huyunuz olmadığı halde parayla ilgili gösterdiğiniz bir gizlilik, size gereksiz sıkıntılar yaşatabilir.

Bugünler içinde alabileceğiniz bir haber, işinizi ve özel yaşamınızı aynı anda ve aynı boyutta etkileyebilir. Sükunetle ele almanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde kendinize zaman ayırmalı, kendinize olan sorumluluklarınıza da eğilmelisiniz. Bir arkadaşınızla bazı zevkli uğraşlar içine girebilirsiniz. Çok önem verdiğiniz bir konuda, çabalarınız sonuç verecek. Bununla ilgili sevinç yaşayacaksınız. Daha sabırlı davranmanız gereken bir sorununuz var. Aldığınız uyarılar, size yarar getirebilir.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 09:32 Ay-Venüs görünümü, ilişkinizi ilgilendiren konular üzerinde birbirinize ne kadar güvenmektesiniz? Bu ilişkiyi baskı altında mı sürdürmektesiniz veya kendinizi hangi mevzularda yetersiz hissetmektesiniz bütün bunların gözden geçirilmesini gerektiricidir. Saat 18:13-18:45 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, yeni bir girişim, sözleşme veya kontratla alakalı konularda ve her şeyden önemlisi ilişkinizle ilgili mevzularda ani ve tepkisel davranmanın sakıncalı olacağını göstermektedir. Diyelim ki siz haklısınız ve partneriniz sözden anlamıyor ve anlaşma ortamı sağlanamıyor. Bu durumda tabi ki kendinizi ezdirecek haliniz yok. Fakat boşluktaki saat diliminde inatlaşmak son derece sakıncalı olduğu gibi, çözüme ulaşmak da o denli zordur. Saat 18:45 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, ilişkinizle alakalı konular sizi tedirgin edebilir. Bazı meseleler üzerinde karar vermekte zorlanırsınız. Bazı insanlarla aranızda istemeden de olsa mesafe oluşabilir. Sizi bir türlü anlamayan partneriniz, bir arkadaşınız, aile yakınınızla aranızda istenmeyen konuşmalar geçebilir. Hayatın doğum-ölüm-ayrılık gibi zorlu yanlarına katlanmakta güçlük çektiğinizi düşünebilirsiniz. Size göre iki günlük dünyada neden her şey ters gitmektedir. İşte kafanızın içinde bu soru bir türlü cevaplanmamaktadır. Bu da sizi rahatsız etmektedir. İş, psikoloji, sağlık, ileriye yönelik her türlü meseleyi didikleyip durabilirsiniz. Saat 19:00 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, eş veyaortağının parasal anlamda üstümüzdeki etkisidir. Birilerine uymak zorunluluğu bizi yorar. Kendi kazancımızı kendimize göre yönetmek isterken, başkaları buna karşı çıktığı için sıkılırız. Burada önemli olan yarar-zarar hesabını iyi yapmaktır. Harcamalara çok dikkat etmeliyiz. Bize göre doğru olan başkasına yanlış geliyorsa baskıyla veya tartışarak problemleri çözemeyiz. Saat 21:05 Ay-Jüpiter görünümü, başkalarıyla ilişkimizi dostane ve endişelerden uzak şekilde yaşama arzumuzdur. Bir şeyler bizi baskı altına alsın veya zorlasın istemeyiz. Sıkıntılarımızı paylaşacağımız, keyif alacağımız insanlara ihtiyaç duyarız. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabaha harika bir haberle güne başlayabilirsin. Çevrende fikirlerini pekiştiren insanlar artarken, adım atmak seni korkutmayacak. Aile şirketinde çalışan bir Yengeç burcuysan, bazı anlaşmalarda fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. Çocuklarının bugün mutluluğu ön planda olurken, eşinle aranda olan soruna da bir çözüm bulacaksın. Aşkta beklentilerin paralel olarak ilerliyor. Bazı konularda geri planda kaldığını hissediyorsan sevgilinle aranızdaki anlaşmazlıkları da çözebilirsin. Ailenden ayrı yaşıyorsan, onlarla bir araya geleceğin bir organizasyon yapacaksın. Gün içerisinde yakın arkadaşından sitem dolu mesajlar alabilirsin. İlgisizliğinden dert yanabilir. Kırıcı olmak istemeyeceksin ancak biraz anlayışlı olmasını net bir şekilde de dile getireceksin.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızın gündemde olacağı bir gün. Beklenmedik ödemelerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Planladığınız gibi gitmeyen her koşul sizi farklı çözümlere doğru itebilir.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ortaklı konular biraz sizi endişeye sürükleyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni temeller oluşturmak isteyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlandığınızı hissedebilirsiniz. Finansal konularda dikkat etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Banka işlerinizi toparlamak için uygun bir gün. Gün içinde planlarınızda değişiklikler olabilir.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçtiğimiz günlerde sizi rahatsız eden olaylar bugün yeniden gündeme gelecek. Hiç gerilmeyin. Kendinizi yeniden ifade edebilme fırsatınız olacak ve olaylar sizin lehinize çözümlenecek.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

14 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlık konuları gündem olabilir. Dolaşım ve tansiyon hassasiyetleri açığa çıkabilir. Duygularınız çok değişken, kafanız karışık, dedikodudan kaçınmakta fayda var.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinde bulunduğunuz koşulların üzerinde düşünecek ve geleceğe yönelik farklı beklentiler içine gireceksiniz. Ancak, bu durum sizin üzerinizde gerilim yaratmayacak. Sakin ve kendinden emin bir tavır içinde gelişmeleri gözleyebilirsiniz. Fakat, bugün duygusal gerilim içine girmeniz mümkün.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın, o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

14 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 09' 56" R
Ay
Balık
19° 34' 05"
Merkür
Koç
18° 52' 10"
Venüs
Boğa
05° 44' 54"
Mars
Koç
02° 41' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 31"
Satürn
Balık
16° 54' 26"
Uranüs
Boğa
22° 34' 06"
Neptün
Balık
29° 01' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 28"
Lilith
Başak
23° 45' 55"
True Node
Koç
15° 23' 16"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>