Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Defteri kapatmış gibi bir haliniz var. Baharı bekliyorsanız, daha bir yıl var neredeyse. Aslında kalabalığınızdan biri size sürekli kur yapıyor. Fakat bu bir yılışma gibi geliyor size. Doğru, yalnız sizin tepkisizliğinizden sulandı biraz bu yakınlaşma çabası. Böyle insan yoğunluğu içinde sevgili bulunamazsa nerede bulunabilir ?

Bu gün köklü değişiklikler yapma kararı alacaksınız. Bu çok da gerekli. Değişecekler sıralamasında ilk sıraya yakışan sizdiniz ama madem ki sonunda silkelendiniz, demek ki bir şeyleri kavradınız. Bu operasyonun size ilerdeki kazançları yaptığınız dokümanlardaki kadar olmayacak. Biraz geç davrandınız çünkü.

Para sorununuz yok. Geçenlerde verdiğiniz yüklü borcun borç değil, bir bağış şeklinde kabullenildiğini ödeme günü geldiğinde anlayacaksınız. İş yaşamınızda yapmayı düşündüğünüz köklü değişiklikler siz biraz masrafa sokacak. Yakın çevrenizdeki biri para tüketme makineniz gibi çalışıyor.

İş yaşamınızın toparlanmaya, ama hemen arkasından da sizin biraz dağılmaya gereksiniminiz var. Kalabalığınıza şöyle alıcı gözüyle yeniden bir bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalabalıktan hoşlanıyorsunuz. Yalnızlıktan hoşlanmamak gibi bir şey değil bu. Siz düpedüz kalabalığı seviyorsunuz. Sonuçta çoğunlukla bir güruh içindesiniz. Doğal olarak da canlı sayısı arttıkça sorun sayısı da artıyor. Sağlık sorununuz pek önemli görünmüyor. Pimpirikli bir, iki insanınız sizi boş yere endişelendiriyor. Uzak bir yol görüntüsü var, oldukça uzak. Türü belli değil.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftamız saat 10:01 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında başlayacak. Dengeli paylaşımlarda bulunmanın ve huzur kaçırıcı kişi ve durumlardan uzak durmanın gayet önemli olduğunu biliniz. İş hayatınızla ilgili konularda ve özellikle duygusal meselelerde  gayet dikkatli bir şekilde, dengenizi muhafaza ederek  ve mantığınızı ön plana alarak hareket etmeniz yararlıdır. Dolduruşlara gelmeyiniz. Saat 11:37 Ay-Jüpiter görünümü, hem aile içindeki huzur ve emniyetin sağlanması hem de arzu ettiğiniz hayat şartlarına kavuşulması anlamında bir hayli arzulu olduğunuzu gösteriyor. Değer verdiğiniz her şeyi koruma altına alabilir, gözünüzün önünden bir an bile ayrılmasını istemezsiniz. Saat 12:20 Ay-Uranüs karşıtlığı, kendimize yeni bir yol çizmekten çekinmediğimizi gösterir. Eğer hayatımızda bazı dengesizlikler varsa bunlardan kurtulmak isteriz. Çünkü keyfimizi kaçıran şeylerin bizim üzerimizde bir hayli etkili olduğunun bilincindeyizdir. Saat 13:08 Ay-Pluto görünümü, ilişkiniz  ve aile hayatınızla alakalı konularda farklı görüşte olan kişilere tahammül etmeniz gerekebilir. Hayat şartları sizi güçlü olmaya zorluyor. Siz de her tarafı idare edeyim derken bir hayli yorulabilirsiniz. Saat 21:32 Merkür-Jüpiter zorlu görünümü, çalıştığınız veya bir arada olduğunuz insanların düşüncesizce ettikleri sözler canınızı sıkabilir. Her kafadan bir ses çıkar ve bunlar sizin kriterlerinize uymaz. Doğal olarak gerilirsiniz. Biri üstünüze geldiğinde, gereksiz konuşmalar yaptığında huzursuz olursunuz. İşinizde, yakın çevrenizde ve bazı özel meseleler söz konusu olduğunda yetti artık diyerek tepkide bulunabilirsiniz. Yeni haftanın hepimiz için güzelliklere, hayırlara vesile olması dileğimle,    

14 Nisan 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bildiğiniz konularda konuşmanız gerekirken, çevrenizde gelişen olumsuz olaylara da yorum getirmek isteyebilirsiniz. Bazen kendinizi tutamıyor ve müdahale etmemeniz gereken konulara el koyuyorsunuz. İç dünyanızın karışıklığını bir an önce düzeltmeli, kendinize yeni bir motivasyon alanı sağlamalısınız. Olanaklarınızı zorlamadan halledeceğiniz çok fırsat karşınız çıkıyor.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden kişiler, meslektaşlarınız veya arkadaşlarınız bazı konularda istenildiği ya da sizin belirttiğiniz gibi davranmıyor olabilir. Bir kez daha anlatmaya çalışabilirsiniz, ama sonucun değişme olasılığı düşük görünüyor. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde geleceğinizi sağlama alacak bazı yatırım fırsatları söz konusu olabilir. Özellikle arsa, bina gibi taşınmaz mülklerle ilgili gelecek haberlere dikkat etmelisiniz. Alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek. Sezgileriniz kuvvetleniyor. Ancak duygusal bakış açınız bazı ilişkilerinizi doğru değerlendirmenize engel olabilir.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KARŞINIZDAKİ kişileri ikna etmek için gerekli enerjiye sahipsiniz. Yaşamınızda gereksiz ayrıntılardan kurtulmaya çalışın.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

14 Nisan 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 00' 10" R
Ay
Koç
17° 19' 26" R
Merkür
Koç
20° 11' 57"
Venüs
Boğa
08° 04' 60"
Mars
Koç
04° 09' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 13"
Satürn
Balık
17° 03' 50"
Uranüs
Boğa
22° 40' 39"
Neptün
Balık
29° 04' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 43"
Lilith
Başak
23° 58' 32"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>