Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürpriz gelişmelere hazırlıklı olduğunuz söylenemez, dikkatli olmalısınız. Mutlu beraberliğinizde yeni gelişmeler görünüyor. Bunlar, beklediğinizden daha ileri boyutlu olabilir.

Önümüzdeki günler, yeni bilgiler için yatırım yapacağınız günler olabilir. Mesleki eğitiminiz için bir fırsat çıkabilir. Becerilerinize biraz daha bilgi eklemek gerektiğinin farkındasınız.

Bu yakınlarda yine ailenizin desteğine ihtiyacınız olabilir. Daha rahat yaşamanız için daha planlı olmanız gerektiğini biliyorsunuz ama uygulamakta zorlanıyorsunuz.

Aşk yaşamınızda bugünlerde seçeceğiniz yolda hem aklınızın, hem de duygularınızın sesini dinlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü keyifli geçirmeye kararlısınız, bazı endişelerinizden arınmışsınız. Önünüzde birkaç tercihi olan bir yol ayrımı görünüyor. Bu tercihlerden biri, sizin için sakıncalı olabilir. Uzakta bulunan sevdiğiniz bir kişiden sevinçli bir haberiniz var. Duygularınız hareketleniyor. Bunu ortaya çıkarmamaya çabalar gibi bir haliniz var. Duygularınızı açığa vurma huyunuzu bırakmış görünüyorsunuz

15 Ekim 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:07 Ay-Uranüs görünümüyle Çarşamba gününe merhaba diyeceğiz. Bu enerji,hayatınız, evliliğiniz veya uzun süreli ilişkiniz, geleceğinizle  alakalı konularda güven içinde yaşamak isteğinizi işaret ediyor. İster istemez her durumu kontrol altına almaya çalışırsınız. Bunu yapmadığınız takdirde içiniz rahat etmez. Başkalarının sizi onaylamasından hoşlanırsınız. Buna karşı gelen olursa kendinizi reddedilmiş hissedersiniz. Bu reddedilme gün boyu stres yaşamınıza yol açabilir. Biraz gevşemekte, kendinizi yormamakta yarar var. Saat 06:11 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, aile içindeki sevgi birliğini önemsediğimizi işaret ediyor. Bunun için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Çünkü  gerçek mutluluğun tek başına değil, birlikte olunduğunda, ele ele verildiğinde oluştuğunu biliyoruz. İşte bu görünüm, bu yöndeki gelişmeleri ve düzenlemeleri işaret ediyor. Saat 10:19 Güneş-Mars görünümü, devam eden bazı kişisel veyaanlamındaki sorunları çözme gayretimizin simgesidir. Biz hem işimizde hem de evimizde haksızlıkların son bulmasından yanayız. Bu oluştuğunda kendimizi daha güvende  ve mutlu hissedeceğiz. Saat 21:35 Ay-Satürn görünümü, kendinize ve sevdiklerinize olan düşkünlüğünüzün yükseldiğini hissedebilirsiniz. Saat 22:11 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak sondördün, aile bireylerinizle yakından ilgilenebilir, sorunlarında yanlarında olmaya çalışarak aranızdaki bütün problemleri ortadan kaldırmak niyetiyle hareket edebilirsiniz.  Amacınız onlarla paylaşımda bulunarak huzur ve güvenliğinizi sağlamaktır. Ancakve duygusal açıdan hayat size beklediklerinizi sunmuyorsa, bir de üzerinize geliyorsa dayanmanız kolay değildir. Ancak ben derim ki, bugün lütfen kendinize bu denli yüklenmeyiniz. Beklentileriniz gerçekleşmiyor diye, hayattan uzaklaşmayınız. Gönlümüzden geçen her ne varsa, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,

15 Ekim 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklıklar konusunda sizden yaşça büyük kişilerin desteğini göreceksiniz. Hayallerinize oldukça yaklaşacağınız bir gün içindesiniz. Bugün enerjinizi doğru yolda kullandığınız göreceksiniz. Kariyerinizi sağlamlaştırmak adına başlatacağınız çalışmalar olumlu ilerliyor. Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Oldukça kararlı ve inatçı bir kişisiniz. Ancak bugün için, istediğinizi elde etmek istiyorsanız daha ılımlı olmanız ya da en azından o şekilde görünmeniz yararınıza olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Normal şartlar altında oluşmayan bazı durumları ya da koşulları zorlamak yerine, kendi görüş, pozisyon ya da fikirlerinizin dengeye oturacağı ya da göz önünde bulundurulmaya başlayacağı anı bekleyip, o şekilde harekete geçmenizde fayda var. Bazı konulardaki isteksizliğinizi veya bazı düzenleme ya da anlaşmalara hız verme konusundaki kararsızlığınızı gözden kaçırma(ev satın alma, avukat veya psikolog bulma, danışma veya bir anlaşmanın kurallarını belirleme v.b) eğilimindeyseniz, bazı anlaşmaları gözden geçirmeye zorlanabileceğiniz veya bazı konularda harekete geçmenizi engelleyebilecek olayların yaşanmaya devam edebileceği iki dolu dolu hafta kalmış olabilir.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yenilik ve değişim konuları öne çıkıyor. Sağlık konularında farkındalığınız artacak. Fiziksel açıdan daha iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler gözüküyor. İkili ilişkilerde ise önceliklerinizi belirlemeye çalışmalı ve kararlarınızın sonuçlarından birlikte olduğunuz kişinin de etkileyeceğini aklınızdan çıkarmamalısınız.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZDEN yaşça küçük arkadaşlarınız yada aile bireylerinin sorunları canınızı sıkabilir. Onları teselli etmek durumunda kalabilirsiniz.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

15 Ekim 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 34' 24"
Ay
Kova
25° 59' 60"
Merkür
Koç
17° 54' 11"
Venüs
Boğa
03° 43' 34"
Mars
Koç
01° 25' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 27"
Satürn
Balık
16° 46' 05"
Uranüs
Boğa
22° 28' 26"
Neptün
Balık
28° 58' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 59"
Lilith
Başak
23° 34' 60"
True Node
Koç
15° 21' 04"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:06

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>