Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Konuşarak aştığınız ufak tefek sorunları bir daha yaşamak istemiyorsunuz. İlişkinizde en küçük sürtüşmeye bile tahammülünüz yok. Problemli ilişkilerin altında basiretsiz kişilikler olduğuna inanıyorsunuz.

Bir yetkilinizle pek anlaşamıyorsunuz. Size karşı iyi niyetler beslemediğine inanıyorsunuz. Sizinle aynı fikirde olduğunu söyleyen başka biri, bu yetkiliyle iyi geçinmek için her fırsatı değerlendiriyor.

Paranızı değerlendirip çoğaltma yönünde yapılan tavsiyeleri hiç dinlemiyorsunuz. Parasız kalmamak için kenara koyduğunuz birikimi, gözünüzden bile sakınıyor, atıl kalmasına razı oluyorsunuz.

Bugünlerde yakın bir tanıdığınızdan gelecek bir haberle sevinip heyecanlanacaksınız. Ama bu sevincin içinde yine sizden çıkacak yüklü bir para görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun bir süredir bir sürü şey size sıkıcı, gereksiz, anlamsız geliyor. Hiç uygulayamayacağınız yeni, yeni planlar yapıyorsunuz. Bu ruh durumunuzu paylaşacak insanlarla görüşüp her seferinde birkaç günlük bunalımlara giriyorsunuz. Yakın bir zamanda bu yakınmalarınıza çare olabilecek çok somut bir öneri alacak ve karamsarlığınızı atacaksınız.

15 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 08:27-14:20 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, riskli kararlardan kaçınalım. İnceleyelim, uzmanlarla görüşelim. Bütçemizin sınırlarını aşmayalım. Güçlenmek, kendimizi ifade etmek, yeteneklerimize önem vermek adına, gözden geçirmelerde bulunalım. Saat 10:50 Merkür-Uranüs karşıtlığı, aileniz, eviniz, iç dünyanız ve sizinle alakalı özel konularda işbirliğine açıksınız. Çünkü sizin en önemli ihtiyacınız huzurlu bir yaşam ve nazik paylaşımlarda bulunmak. Ancak bugünkü karşıtlık,hayatınız ve toplumsal yaşamınızı ilgilendiren konularda, büyükleriniz ve patron konumundaki kişilerle aranızdaki yaşanması muhtemel yeni gelişmelerin işaretçisi olarak uyarıdır. Kişi huzur bulmak isterken, dışarıdan gelen tepkiler, değişimler, ani gelişmeler nedeniyle başka bir yola kayabilir. İşte bu durumda öncelikle sakin ve gerçekçi bir şekilde durumunuzu gözden geçiriniz. Saat 14:20 Ay-Başak burcu geçişi, çevrenizde gelişen her durumu ayrıntılarıyla ele almanız, titizlenmeniz, detayları önemsemeniz demektir. Çünkü içiniz rahat etmez. Bir aksaklık çıkmaması için elinizden geleni yaparsınız. Bütün bunlar sizi bir hayli yorabilir. Saat 15:28 Mars-Chiron karşıtlık etkisi, fikirlerinizi, isteklerinizi, hedeflerinizi titiz ve gayet pratik bir şekilde ortaya koymak istersiniz. Çünkü artık bir şeylerin yoluna girmesini istiyorsunuz. Ancak bazı insanlar buna pek fırsat vermeyebilir. Hatta sizin iyi niyetinizi görmek istemeyebilirler. Bu durum, sizi kimi zaman hayallerinizden vazgeçirmeye, birilerinin kurbanı olmaya, susmaya ve olana bitene razı olmaya zorlayabilir. Sanki ödenmesi gereken bir günahınız varmış gibi sinip kalabilirsiniz. İşte bu durum bazı Yengeçlerin sinirli davranmasına yol açarken,y kimi Yengeçlerin pes etmesine ve hayallerinden vazgeçmesine neden olabilir. Oysaki yapılması gereken kendinizden ne olursa olsun emin olmak, başka kişilerin davranışları ve sözleri karşısında kendinizi yaralanmış ve çaresiz hissetmemektir. Hepimiz için mutlu, keyifli bir Pazar günü olsun. Kalben sevgilerimle,

15 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Erteleyebilecek durumdaysan karşı tarafı ikna etmeye dayalı telefon görüşmelerini ertelemeni öneririm.

15 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarı cesaret ister, başlangıçtaki cesaret sonradan inanca dönüşür. İnanmaktan vazgeçme.

15 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapacaksanız çok aceleci davranmamalısınız. Parasal konularda aradığınız desteği bulmakta zorlanabilirsiniz.

15 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünden itibaren aşk yıldızı Venüs burç değiştiriyor ve ev ve aileden yana gördüğünüz desteği artırıyor. Evinizde keyif dolu ortamlar, sofralar yaratabilirsiniz. Ailenizle ilişkilerinizde olumlu, destekleyici şartlar bulabilirsiniz.

15 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

15 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda sinirli ve başınıza buyruk davranabilirsiniz. Bugün, konuşmalarınızda kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz.

15 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev, aile, yuva ve aile üyeleriyle yaklaşık bir aylık süreçte uyumlu bir döneme giriyorsunuz. Zira Venüs Terazi'ye geçerek size istediğiniz gibi bir aile yapısı sunmaya hazırlanıyor. Bu dönemde evinizde davetler verebilir, dostlarınızla keyifli sohbetlere dalabilirsiniz. Yeni ev almak, satmak, dekore etmek, tadilata gitmek için uygun bir dönemdir. a

15 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

15 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 49' 12" R
Ay
Oğlak
16° 50' 02"
Merkür
Koç
16° 40' 24"
Venüs
Boğa
00° 13' 55"
Mars
Balık
29° 14' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 43"
Satürn
Balık
16° 31' 13"
Uranüs
Boğa
22° 18' 42"
Neptün
Balık
28° 53' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 25"
Lilith
Başak
23° 16' 07"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:02

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>