Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yarını sizin için unutulmaz bir gün olarak yaşayabilirsiniz. Çok ilgili bir aşıksınız. Sevgiliniz memnuniyetini gizleyemiyor. Özel günlere karşı unutkanlığınız bazen sorun çıkartabiliyor.

Size odaklı güzel düşüncelerin arkasındadeneyiminiz ve bilginiz var. Fedakar çalışmalarınız yakın bir zamanda çok sevineceğiniz şekilde karşılığını bulabilir.

Akşam gezmelerinizin harcamalarını azaltabilirsiniz. Dost çevrenizdeki cömert imajınız, sizi kötü yönde etkiliyor olabilir. Para konularında zayıf görünüyorsunuz.

Eli açıklığınızın etrafınızda bir rahatlık sağladığını düşünüyorsunuz, ama bu, herkes için öyle değil. Bir yakınınız onur meselesi yapıp size açılamıyor. Sağlık sorunu için bir miktar maddi desteğe ihtiyacı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öğleden sonra bir hareketlilik yaşayabilirsiniz. Yakınlarınızla ilgili konularda yeterince objektif olamadığınız şeklinde eleştiriler alıyorsunuz. Kulaklarınızı başkalarının görüşlerine kapadığınız ve ilgilenmediğiniz söyleniyor. Bu konuyla ilgili bir tartışmada kendinizi savunmaya geçip eleştirilere kulak tıkayabilirsiniz. Bu da sizi gerçekten sevenleri üzebilir.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:08 Ay-Neptün karşıtlığında hayatı güzel yanlarıyla ele almak isteyeceğiz. Ancak bir sorun varsa, tabii ki gerçekçi olmamızda yarar var. Saat 06:58 Ay-Venüs karşıtlığı hayata bakış açınızı, inandıklarınızı, arzularınızı kendi içinizde gözden geçirmeniz anlamındadır. Evet belki çözümlenmemiş sorunlarınız mevcut ve hala önünüzü tam olarak görmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Ancak kendinize inanmalısınız. Saat 14:39 Ay-Pluto görünüm etkisi altında, derinden derine ilişkimizle ilgili konuları gözden geçirebiliriz. Aranızdaki paylaşım duygusunun önemi son derece büyüktür. Saat 22:02 Ay-Mars görünümü, akşam saatlerinde biraz yorgunluğa neden olabilir. İşler yoluna girsin ve düzgün seyretsin isteriz. Fakat bir yandan da endişe duyarız. Gün boyu her şeyi düşünen, titizlenen kişiler için dinlenmek iyi bir seçenektir. Umut verici yeni gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Biraz rahatlamaya ihtiyacın var. Hayatına müdahale edilmesi ve kararlarına karışılmasına tepki göstereceksin.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim ve yeni projelerinizde yabancılarla olan iletişimsel ticari ilişkilerle ön plana çıkabilecek ve otorite figürlerinden destekler alabileceksiniz. Ruhsal ve psikolojik anlamda kendinizi yormamaya özen gösterin. Sizi engellenmiş hissettiren olayların motivasyonunuzu düşürmesine izin vermeyin.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konuları toparlamak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Ticari anlaşmalar için uygun zamanlar var. Gün içinde gerginlikler olabilir. Sakin kalmanızda fayda var. İletişimden kaynaklanan sıkıntılar sizi zor durumlara sokabilir. İdeolojik konularda daha tutkulu davranabilirsiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dengeleriniz alt üst oldu. Evinizde bir hayli gerginlik ortaya çıkabilir. Uzaktan gelen dostlarınız da can sıkıcı haberler verebilir. Tatsızlıkların üzerine gitmemelisiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanacaksınız. Ortaklaşa bir işiniz varsa partnerinizle sürtüşmelerden uzak durun. İş hayatınızı düzenlemelisiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal faaliyetlerin veçevrenizdeki insanlarla girişilen etkinliklerin yoğun yaşanabileceği bir gün olacaktır. Odaklanacağınız konular ise söz konusu sosyal ilişkilerinizdeki alışveriş dengesini ve niteliğini irdelemek olacaktır.Cömert davranacağınız ve bunun karşılığını alacağınız keyifli ve aydınlık bir hafta başı olabilir. Doğa yürüyüşlerini aksatmamalısınız. Sosyal veçevrenizle haberleşmek, ortaklaşa faaliyetlerde bulunabilmek için çok olumlu ve yüksek enerjilere sahip bulunuyorsunuz. Öğrenme ve haberleşme gücünüz etkin durumdadır.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyallik önplana çıkacaktır. Çeşitli sosyal ortamlarda insan gruplarının arasına karışabilirsiniz. Yine de bu gruplar içinde sinirinizi bozacak olaylarla karşılaşmanız mümkün; tepkiselliğinizi kontrol etmeniz gereklidir.

16 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 30' 31"
Ay
Kova
25° 03' 20"
Merkür
Koç
17° 52' 04"
Venüs
Boğa
03° 38' 38"
Mars
Koç
01° 22' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 31"
Satürn
Balık
16° 45' 44"
Uranüs
Boğa
22° 28' 12"
Neptün
Balık
28° 58' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 46"
Lilith
Başak
23° 34' 33"
True Node
Koç
15° 21' 00"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>