Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda enerjik bir gün geçireceksiniz ve sevgilinizle özel bir gün geçirmek isteyeceksiniz. Gün içinde gelişen bazı olumsuzluklar aşk hayatınızı etkilemeye yetmeyecektir.

Son derece aktif olmanıza rağmen bir çok işle ilgilenmeniz tatmin edici sonuçlara ulaşmanıza engel olabilir. Dikkatinizi tek bir konuya yoğunlaştırırsanız daha fazla başarılı olabilirsiniz.

Bugün bazı tapu işleriyle ilgilenmek zorunda kalacaksınız ve bu işin sonucunda gerek zihinsel gerek fiziksel olarak çok yorulacaksınız.

Ani karar vermekten ve aceleci davranmaktan kaçınmalısınız. Sakin hareket ederek ulaşacağınız sonuçlar sizin için daha verimli olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için zor ve yorucu bir gün olabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz fakat bunun için fırsat bulamayabilirsiniz. Ailenizden birinin sizin hakkınızda doğru olmayan düşünceleri var. Bu düşüncelerini değiştirmek isteyebilir fakat başarılı olamayabilirsiniz.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 04:40 Ay-Satürn karşıtlığı, çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda veya günlük hayatınızda belli bir zorlanmaya, daha fazla çalışmaya, bazı kişilerle anlaşmakta zorlanmaya neden olabileceğini işaret ediyor. Madem işaret bu, o zaman bize düşen, fiziksel ve ruhsal sağlığımızı önemsemek, gereksiz meseleleri büyütmeden, dengeli hareket etmek olmalıdır. Saat 09:40 Venüs-Jüpiter görünümü, hassas düşünmenin göstergesidir. Bizim için ailevi değerlerimiz, çocuğumuz, yuvamız son derece kıymetlidir. Sorunlarımızı el birliğiyle çözmemizde yarar var. Huzursuzluk, abartı, aşırı duygusallık bizi yorabilir. Saat 10:14 Ay-Güneş görünümü, ihtiyaçlarınızı ailenizle ortak bir şekilde düzenlemenizi sağlayıcıdır. Kaliteli olana yönelirsiniz. Sevdiklerinizi memnun etmekten hoşlanırsınız. Paranın gücü, huzur, sevgi, işbirliği, uyum gibi değerlere önem verirsiniz. Saat 16:38-19:13 arasında, İkizler burcunun son derecelerinde boşlukta ilerleyecek Ay, bir iki konu üzerinde bir hayli kafamızı yorduğumuzu gösteriyor. Bazen mantıklı düşünüyoruz bazen de dağılıyoruz. Böyle bir etki altında tam bir odaklanmanın sağlanması kolay değil. Hislerimizi bizi şefkatli olmaya yöneltirken, içimizdeki ses mantıklı düşün diyor. Bu gelgitler arasında karar vermek yerine, olana bitene bir daha bakmak yerinde olur. Saat 19:13 Ay-Yengeç geçişinde, her şeyi etraflıca düşünerek, dürüstçe ele almak isteğinizi yükselticidir. Sevdiklerinize karşı bir hayli ilgili davranırsınız. Duyarlı yüreğiniz, etrafınızda olan her şeyi hissetmenizi sağlar. Huzur, güvence, aile, sevilmek gibi olgular bugün baş tacınızdır. Şansın sizden yana olduğu bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Ağustos 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini güvende hissetme arzunun baskın olduğu bugünlerde ailenle olan iletişimin ön planda olabilir.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz değiştirme kararı alabilir, arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda küçük kısmetler olabilir. Kadın arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Gün içinde işlerinizin teknik kısımlarıyla ilgilenebilirsiniz. Başarılı olmak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Gelecek planlarınız yönünde alternatif yollar düşünebilirsiniz. Sanatsal aktiviteler yapabilirsiniz.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Göründüğünüz gibi olmayı tercih etmediğiniz bir gündesiniz. Tavırlarınız biraz yapmacıklaştı. Çevrenizdeki insanlar bu tavırlarınızdan oldukça şikayetçi.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özellikle ailenizle ilgili ilişkilerin sorumluluğunu üzerinizde daha fazla hissedebilirsiniz. Görüşmelerin, randevuların, bağlantıların getirdiği stresle başetmek durumunda olabilirsiniz. Hayatın bireysel keyifleri varken bunlarla uğraşmak stres yaratabilir.

17 Ağustos 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile alanlarınızdan alacağınız keyifli etkilerle para harcamaya yatkın olacaksınız. Evinizde yuvanızda bugün kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Yapılması gereken işleriniz kolay hallolabilir.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşama doğru burcunuza yerleşecek olan Ay, boşlukta seyahat ettiği bu sürede yeni işlerin istediğiniz gibi ilerlemesini yavaşlatır.Bu nedenle eskileri tamamlayıp, aile içindeki düzeni aksatan konulara çözüm bulun. Yemek pişirmek, buzdolabını temizlemek, çekmeceleri düzenlemek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Zira ilişkilerle zorlanacağımız bir gün yalnız olmakta fayda var.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

17 Ağustos 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 18' 11" R
Ay
Koç
06° 42' 40"
Merkür
Koç
19° 39' 60"
Venüs
Boğa
07° 11' 38"
Mars
Koç
03° 35' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 02"
Satürn
Balık
17° 00' 17"
Uranüs
Boğa
22° 38' 09"
Neptün
Balık
29° 03' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 21"
Lilith
Başak
23° 53' 43"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>