Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkileri yarı aşk, yarı dostluk şeklinde sürdürme alışkanlığınız, gizli bazı endişelerin sonucu gibi. Aşk konularında pek güvenilmez bir imaj sergiliyorsunuz. Ama iradenizle kırgınlıkların önüne geçebiliyorsunuz.

Son günlerde sürdürülen tartışmalarda uzlaşma eğilimleri söz konusu. Çevrenizdekileri iyi motive ediyorsunuz. Daha problemsiz bağlantılar daha geniş ilişkileri gerektiriyor.

Şansınıza güvenmediğiniz birtakım para ilişkilerinizde, şansa dayanmadan da yapabileceğiniz şeyler olabilir. Paranın gücünü abartmıyor olsanız da onsuzluk korkularından kurtulmanız gerekiyor.

Bugünlerde bazı kararlarınızın önünde uzun, uzun düşünmenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlgi alanlarınızın oldukça uzağındasınız. Ama bu konuda suçlu aramanız yararlı olmayacak. Bazı hatalarınızı üstlenmeniz bir gereklilik olarak görünüyor. Gelecek planlarınızda bazı aksamalar söz konusu olabilir. Doğal yetenekleriniz var. Bunları hayatla buluşturma becerisini pek gösteremiyor, kendinizi gereği kadar pazarlayamıyorsunuz.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler,  burcunuzda seyrini sürdüren  Ay, Çarşamba günü boyunca etkili olacak.  Duygularınızı dışa yansıtma ve size yönelen hoş etkileri işaret ediyor. Sabırlı  ve güvenli adımlar atmayı, riskten uzak durmayı simgeliyor. Saat 05:34 Ay-Neptün görünümünde, sevdiklerinize verdiğiniz önem gözle görülecek kadar etkilidir, sahip olduğunuz değerlere hiç kimsenin söz söylemesine izin vermezsiniz. Onların güvende olduğunu bilmek gurunuzu okşayabilir. Etrafınızdaki insanları yatıştırabilir, birbirleriyle daha iyi anlaşmalarını sağlayabilirsiniz. Saat 16:05 Ay-Pluto karşıt etkisi altında, bir yandan kendinizi güven altına alma, ailenizi koruma veya ailevi meselelerle yakından ilgilenmenizi sağlarken diğer yandan ilişkinizle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Saat 16:36 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, ailenin bir arada uzlaşı içinde ve anlaşma yollarını açık tutarak iletişimde bulunmasını sağlar. El ele veriştir, gönül birliğinde bulunmaktır. Dinlemektir, anlamaktır. Huzur için bir araya gelmek, varsa sorunlarımız bunları tarafsız bir bakış açısıyla ele almaktır. Bencillikten uzak düşünebilmektir. Sadece siz değil bir arada yaşadığınız kişilerin de buna uygun düşünmesidir. Birbirinizin ihtiyaçlarını anlamaktır. Maddi açıdan hesaplamalarda bulunmak, birbirinize destek olmaktır. Bazen hani yüreğinizi bir şeyler burkar, acıtır, incitir, susarsınız, sineye çekersiniz. İşte bu görünüm, onları dile getirmek, rahatlamaktır. Kardeşlerinizle, yakınlarınızla ilgili konuların görüşülmesidir. Ev alanı içinde samimiyetin oluşmasıdır. Saat 21:32 itibariyle etkili olacak Venüs-Chiron karşıtlığında, ilişkiniz ve genel olarak  olan biteni öylesine titiz ele alırsınız ki,  kendinizi bir hayli üzebilirsiniz. Her şey yerli yerinde olmalı, hayatımda bir terslik çıkmamalı ve sıkıntılarım bir an önce son bulmalı diye düşünürsünüz. Bu yüzden de,  sürekli her durumu kontrol etmeye çalışabilirsiniz. Neylerse mevlam güzel eylesin. Gönlümüzdeki niyetimize göre dostlar, sevgili ve canlar nasip eylesin. Huzurlu bir gün dileğimle,

17 Eylül 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel huzurunuzu manevi bir şekilde hissetmek, çevresel koşullarınızın olumlu olmasıyla paralel ilerliyor. Bugün, bir çok aktiviteye katılacak ve bulunduğunuz ortamlarda ilginç fikir ve tavırlarınızda dikkat çekeceksiniz Yaşamınızı renklendirmek adına göstereceğiniz çaba, bazı isteklerinizde de artış sağlarken, kendinizi iyi hissetmenize neden olacak.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda alternatifleriniz veya farklı yollar olduğuna inanmanız, çözümleri bulmanın asıl anahtarı olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilere bazı şeyleri anlatabilmek için sesler yükselebilir. Ancak, günün atmosferi birbirini anlamayı, hatta doğru cümleler kurmayı zorlaştırabileceği için, seviyesiz tartışmalardan kaçınmak adına esnek olabilmek ve sakin kalabilmek için uğraş göstermek yerinde olacaktır.

16 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar konusunda destekleyici güzel enerjiler var. Sağlık ve görünüşle ilgili hassas olduğunuz alanlarda somut adımlar atabilirsiniz. Özellikle bu dönemde olumsuz alışkanlıklarınızı bırakmak veya diyete başlamanız daha kolay olacak. Hem daha çabuk sonuç alacak hem de uzun süre planınıza sadık kalabileceksiniz.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEÇİM yapmak zorunda kalacağınız konularla karşılaşabilirsiniz. Yıldızınız güneş gibi parlarken alacağınız kararlar sizi daha da yükseltecek.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

17 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 20' 57" R
Ay
Boğa
22° 43' 54" R
Merkür
Koç
22° 12' 26"
Venüs
Boğa
11° 04' 04"
Mars
Koç
06° 00' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 52' 25"
Satürn
Balık
17° 15' 30"
Uranüs
Boğa
22° 49' 05"
Neptün
Balık
29° 08' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 38"
Lilith
Başak
24° 14' 39"
True Node
Koç
15° 19' 52"
Son Güncelleme : 08/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>