Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin ilişkinize yönelik iyi niyetini görebilmelisiniz. Bugünlerde kendinizi huzurlu hissetmeniz için çok nedeniniz var. Zamana ertelediğiniz problemler peşinizi bırakmayabilir. Fazla iyi niyet içindesiniz.

Bu sıralar sorumluluklarınız artabilir. Organizasyon becerinizi kullanarak birçok sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Söz konusu edileceğiniz görüşmelerle ilgili karamsarlığa kapılmanız gerekmiyor.

Çok özel kişilerle, oldukça kapsamlı ilişkiler içine gireceksiniz. Günübirlik sıkıntıların doğurduğu moral yorgunluğunu bugünlerde atacaksınız, güzel haberleriniz var.

Dost çevrenizde üzüntülü ziyaretleriniz olabilir. Bu ilişkilerdeki duyarlılığınızın bugünlerde sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu sıralar yaşamınızın genelinde kırılganlığa açık görünüyorsunuz. Hassas ve kendinize dönük davranışlarınız, bu sıralar ilişki problemleri yaratmaya çok elverişli. Birkaç günlük bir yolculuğunuz ve bu yolculuğun dönüşünde bir kutlamanız var. Akraba ilişkilerinizde bazı konularda umudunuzu azalttığınız gelişmeler, bu kutlamayla gözle görülür düzelmelere girebilir.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftamızın ilk günü,  saat 07:13 itibariyle Boğa burcunda doğacak Yeniay etkisi altında başlayacak. Bu Yeniay, sizin ilerisi adına her konuda kendinizi güvende, huzurlu, sakin, emniyette hissetme arzunuzu bir hayli güçlü vurguluyor. Bu öylesine bir ihtiyaç ki, eğer problemler varsa, huzursuz iseniz, bir takım meseleler umduğunuz gibi gitmiyorsa bunların mutlaka ve acilen halledilmesi gerekir diye düşünüyoruz. Ancak Merkür gölgeli günleri ve başlayacak geri hareketi,  diğer taraftan bu Yeniayın görünümlerine baktığımızda duyarlılık, kıstırılmışlık, psikolojik ve bedensel anlamdaki keyifsizlik bir hayli etkili gözüküyor.  Ben bugünlerde,  mutlaka sakinleşmenizi, şöyle bir dinlenmenizi, her şeyi kafanıza takmadan, moralinizi güçlendirecek olumlamalara yönelmenizi tavsiye ediyorum. Şimdi gelelim bu Yeniayın diğer önemli ayrıntılarına. Saat 12:28 itibariyle Ay-İkizler burcunda seyrine başlıyor. Böylece bu Yeniayın iki yönlü tesiri olduğunu görüyoruz. Bir yanıyla ileriye dönük işlerde garanti arıyoruz diğer yanıyla, çabucak sinirlenmeye, öfkelenmeye, geçmiş meseleleri dert edinmeye açığız. Bundan uzak durmakta yarar görüyorum. İki yönlü düşüneceğiz. Artı ve eksileriyle bir meseleyi ele almadan kararlar vermeyeceğiz. Saat 15:50 Ay-Satürn karşıtlığı, bu Yeniayın çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda veya günlük hayatınızda belli bir zorlanmaya, daha fazla çalışmaya, bazı kişilerle anlaşmakta zorlanmaya neden olabileceğini işaret ediyor. Madem işaret bu, o zaman bize düşen, fiziksel ve ruhsal sağlığımızı önemsemek, gereksiz meseleleri büyütmeden, dengeli hareket etmek olmalıdır. Saat 20:26 Ay-Mars kavuşumu, özellikle endişelerin, öfkenin, kendinize fazla yüklenmenin, en ufak bir şeyi mesele etmenin, kurcalamanın yanlışlığını işaret ediyor. Bu Yeniayda, en kolayı belki sinirlenmek ancak biz zor olanı tercih edelim. Bizi yorabilecek her ne varsa, en azından biz neden olmayalım. Akışta kalalım ve düzenli uyuyalım, sağlığımızı önemseyelim. Bu Yeniayın hepimiz için, doğru olan bilgiye, hedefe ulaşma yolunda bizlere farkındalık kazandırması dileğimle,

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizden destek aldığınız zaman kendinizi çok daha mutlu hissediyorsunuz. Birlik ve beraberlik duygularınız oldukça yoğun. İş birliği içinde hareket etmeniz, girişimci tarafınızı belirgin hale getiriyor. Bugün, maddi konularla ilgili sezgilerinize güvenebilirsiniz. Kuşkucu yönlerinizden kurtulmalısınız.

17 Mayıs 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni başlangıçlara açık iki haftalık süreçtesiniz. Özellikle, sosyal çevreniz açısından yeniliklere ve fırsatlara açık bir dönem olabilir. Geleceğinizle bağlantılı kararlar devrede, ama yarın başlayacak Merkür gerilemesini unutmadan hareket etmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün bir yeni ay gerçekleşiyor. Aslında, yarın meydana gelecek olan Merkür gerilemesi, bugün meydana gelecek olan yeni ayın yenileyici ve canlandırıcı etkisini biraz hafifletebilir, ama yeni ay, Boğa burcunda gerçekleşeceği için küçük mutluluklar da bize yetecektir nasılsa. Pazar günü yazımda yeni ay'ın etkilerini daha detaylı ele almıştım. İletişim problemlerinin, yanlış mesajlaşma ve ileti trafiğinin, sistemlerde çöküşlerin ve yanlış anlaşılmaların artacağı günlerdeyiz. Detayları atlamayalım derim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili güven arayışı içinde olabileceğiniz zamanlar içindesiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Bu konuda yeteneklerinizi kullanmanız işleri yoluna koyacaktır. Harcamalarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki olaylara karşı sakinliğinizi korumaya çalışın.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dönüş... Sizin için özür dilemek her zaman zordur ve hatalarınızı kabul etmekte zorlanırsınız. Fakat bugün vicdan azabı çekebilirsiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dostlarınız, ortaklarınız ve devam eden ilişkilerinizde öfke problemleri, agresif davranışlar ve tatminsizlikle karşılaşabileceğiniz bugün, bu problemlerin geçici olduğunun bilincinde kalarak varolan olası problemlerin üzerine gitmemeli kendinizi sevgiyle ifade etmeyi tercih etmelisiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla, sosyal çevre ve arkadaşlıklar evinizde bir yeniay oluşıyor. İş odaklı bir ayın ardından artık daha sosyal olmak ve arkadaşlarınıza daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün yakın çevrenizin etkisiyle bir takım kararlar almak zorunda hissine kapılmanızı sağlayacak kişi ve konulara dikkat etmeniz konusunda uyarıyor sizleri. Karşınızda ki insanlar öyle çok konuşurlar ki sırf susup kafanızı dinlemek için sizden istediklerini kabule edebilirsiniz! Dikkat sonrası sizin için hiçte iyi olmayacak sonuçlar getirebilir. Tartışmalara girmeyin ama kararlı tutumunuzu da sergilemekten geri adım atmayın. İş hayatınızda önemli kararlar almamanız gereken bir gündesiniz. Maddi konularda zararlı çıkabilirsiniz. Özel yaşamınızda da gerginlikler söz konusu olabilir bugün sinirlerinizi kontrol altına almakta bir hayli zorlanabilirsiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için melankolik bir gün. Siz zaman zaman böyle zamanlar geçiriyorsunuz. Düşünceleriniz karmakarışık. Önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan çok zorlaştırabilir. Üstelik bu kişiler yanlış kararlar almanıza sebep olabilir.

18 Mayıs 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 56' 19" R
Ay
Başak
17° 21' 20"
Merkür
Boğa
02° 06' 21"
Venüs
Boğa
22° 00' 57"
Mars
Koç
12° 48' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 17"
Satürn
Balık
17° 54' 34"
Uranüs
Boğa
23° 20' 04"
Neptün
Balık
29° 22' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 33"
Lilith
Başak
25° 13' 51"
True Node
Koç
14° 54' 12"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>