Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan ayrıldığınızdan beri bu günü bekliyordunuz. O size ilgisinin bitmediğini belli edecek, siz de onu reddedeceksiniz. Muhtemelen bugün bu isteğiniz gerçekleşecek. Onu reddetmek size inanılmaz bir mutluluk verecek.

Hafta sonunu yorgun geçirmek bugünü verimsiz geçirmenize neden olabilir. Canınız pek çalışmak istemeyebilir. Neyse kiarkadaşlarınız bugün sizden fazla bir şey beklemeyecekler.

Para sizin için hiç önemli değil. Sadece ihtiyacınızı karşılayacak kadar paranız olsa size yetiyor. Bu yüzden de paranızı başkalarıyla paylaşmaktan kaçınmıyorsunuz. Bugün başkaları için harcama yapabilirsiniz.

Son günleri biraz yorularak geçirdiniz. Bu gece yine geç yatabilirsiniz. Uykusuzluk performansınızı etkiliyor. Uykusuz kalmamaya dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve ailenizle ilgili konularda çok yoğun bir çaba ve mücadele içinde olabilir, özellikle aile bireylerinizi ikna etmeniz gereken durumlar olduğunu düşünebilirsiniz. Israrcı ve baskıcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Farkında olmadan manipülatif olabilirsiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Yay burcunda ilerliyor. Şu aralar bizi yormakta, üzmekte olan ilişkilerin veya durumların bize olabilecek yarar ve zararlarını gözden geçirebiliriz. Eğer yararları daha fazla ise, çekilen sıkıntıya sabır göstermemiz gerektiğini bilelim. Zararı fazla ise o zaman ciddi manada gözden geçirmelerde bulunalım. Saat 15:15 Mars-Pluto arasındaki zorlu görünüm, geleceği, ilişkisi,ortaklığı, ailesi, iç güvenliği anlamında huzursuz olan bireyin yaşadığı sıkıntıları ve bu sıkıntılardan kurtulmak için kendince aradığı çıkış yollarını işaret ediyor. Ancak bu çıkış yolları bazen sevdiğiniz kişiden kopmanıza neden olacağı gibi, tam tersine koptuğunuz halde unutamamanıza yol açabilir. Yalnızlığına çare bulmak için ilişkisine sarılan, ancak ilişkisinde aradığı huzuru bulamayan kişi içsel bir çatışma yaşayabilir. Bazen hayattan korkar, bazen bağlanır, hatta tutarsız davranabilir. Önümüzdeki birkaç gün boyunca etkisini hissedeceğimiz bu görünüm nedeniyle benim size tavsiyem lütfen bu denli kendinize yüklenmeyiniz. Her durumu kontrol edemeyeceğimize göre, en azından kendimize sahip çıkmayı ihmal etmeyelim. Saat 20:51 Ay-Neptün görünümü, hayallerinizi gerçekleştirme arzusunun işaretçisidir. Ancak dışa açılmak, zorlamalardan uzak kalmak, bağlılık duygumuzdan uzak durmak pek mümkün değil. Benim tavsiyem, yeri geldiğinde insanın kendine güven duyarak, ideallerinin peşinden gitmeyi bilmesidir. Belki bu zor gibi gelebilir. Ancak imkansız değil. Sadece iyice araştırmak, gelişimi hedeflemek, enine boyuna düşünmek lazım. İnsan istedikten sonra neden olmasın. Saat 23:59 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, sağlıklı bir zihin ve bedenin insanın en kıymetli zenginliği olduğunu vurguluyor. İnsan çalışıp çabalıyor ve yaşamını en verimli şekilde sürdürmek istiyor. Para böyle zamanlarda hakikaten önemli. Biz de bugün bedenimize, zihnimize özel önem vereceğiz. İş veya günlük yaşantımızda bizi üzen, yoran, rahatsız eden hiçbir şeyi istemeyeceğiz. Şikayetlerimizi doktora göstereceğiz. İş hayatında fikirlerimizi, plan ve projelerimiz bu görünüm sayesinde birkaç gün boyunca yoluna koyabileceğiz. Mutlu, huzurlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

19 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalkantılı ve yorucu bir haftayı geride bıraktın. Haftanın son gününde kendine zaman ayırabilirsin.

19 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerini gerçekleştirebilen insanları diğerlerinden ayırt eden şey, başkalarının yapmayacağını yapma becerilerinin olmasıdır. Kendine inan.

19 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça çalışkan ve heveslisiniz. Eğer bir plan dahilinde hareket ederseniz çok şey yapabilirsiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev ve ailenizle ilgili konularda çok yoğun bir çaba ve mücadele içinde olabilir, özellikle aile bireylerinizi ikna etmeniz gereken durumlar olduğunu düşünebilirsiniz. Israrcı ve baskıcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Farkında olmadan manipülatif olabilirsiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnatlaşmak için uygun bir gün olmayacak. Güç çekişmeleri sizi zorlayabilir. Bugün, öfkenizi ve enerjinizi çok iyi kontrol etmelisiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda meydana gelen Yeni Ay sizin hobi, yaratıcılık, çocuk, aşk ve romantizm alanında yeni başlangıçları tetikleyecek. Spiritüel bir eğitime başlayabilirsiniz. Geçmiş dönemlerden gelen blokajlarınızı çözmek için yeni yöntemler öğrenebilirsiniz. Yeni alevlenen bir aşk aklınızı başınızdan alır. aşk

19 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

19 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 01' 13" R
Ay
Koç
02° 26' 06"
Merkür
Koç
19° 27' 38"
Venüs
Boğa
06° 50' 05"
Mars
Koç
03° 22' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 56"
Satürn
Balık
16° 58' 50"
Uranüs
Boğa
22° 37' 09"
Neptün
Balık
29° 02' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 23"
Lilith
Başak
23° 51' 47"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>