Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle yeni planlar içinde görünüyorsunuz. Hareketli bir beraberliğiniz var. Günün ilerleyen saatlerinde çok istekle gideceğiniz bir davet alacaksınız.

Uzun zamandır zihninizi kurcalayan sorun bu toplantıda tartışmaya açılabilir. İş saatleriniz düzgün, oturmuş bir özel yaşama pek fırsak tanımıyor. İş ilişkilerinizdeki sorunlar gündelik.

Hayata düzgün bakıyorsunuz, tasarrufçusunuz. Bunun neden olduğu birtakım rahatsızlıkları göğüslemeniz gerekiyor. Bugünlerde, karlı çıkacağınız para tartışmalarınız var.

Amacını aşmaya başlayan bir müdahalenizle ilgili olarak tepkiler alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli gizlilikler içinde sürdürmeye çabaladığınız bir ilişkinizde, sizin dışınızdaki bazı açıklamalar problem yaratabilir. Kendinize fazlaca yöneldiğiniz geçmiş dönemlerde, eksik bıraktığınız konular ve ihmal ettiğiniz ilişkilerle ilgili olarak, bugünlerde yüzleşmelere zorlanabilirsiniz. Aile ilişkilerinizdeki bazı duygusal gereksinimlerin çözümünde siz varsınız.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler dışa karşı, kendinizi rahat biri gibi göstermeye çalışsanız da,veya özel hayatınızla ilgili yaşanabilecek belirsizliklerin canınızı sıkabileceği bir gündesiniz. Ay-Yay burcu seyri etkisi altında, iki yüzlü insanlardan uzak durmaya çalışmakta yarar var. Bir de önünüzü görmeden kararlar vermeyiniz. Saat 08:57 Ay, Neptün ile zorlu görünüm yaptığında, yüreğinizin sesi her türlü olumsuzluğu geride bırakarak isteklerinizin peşinden gidebileceğinizi söylüyor. Yanlış olsa dahi, içinizdeki sesi dinlemeye hazırsınız. Ancak o sese kulak verirken, önümüze ardımıza iyi bakalım. Saat 11:31 Merkür-Neptün olumlu görünümü, hassas düşünmenin, değerlerine sahip çıkmanın ve geçmişte yaşanılanlar ışığı altında tedbirli olmak gerektiğinin işaretidir. Sosyal yönden hem kendisi hem de ilerisi adına ayrıca ilişkisiyle alakalı konular üzerinde yaratıcı düşünmeye çalışan birey, tamamen geleceğini garanti altına alma peşindedir. Yani ne yaptığını ve ne yapması gerektiğini bilerek yol aldığında, gücünün iki misli artacağını bilmelidir. Hayalleri yoğun, kendini hırslı bir şekilde ortaya koyma arzusu büyüyen birey bunları güvendiği insanlarla paylaşabilir ve onların fikirlerini alabilir. Saat 19:08 Venüs-Uranüs mücadeleci görünümü, bir yandan mesleki-ailevi ve toplumsal konulardaki yeniliklerin işaretçisi olup diğer taraftan sizi güvenilir bir şekilde destekleyecek bir eşe duyduğunuz ihtiyacın göstergesidir. Kişi dış dünyada yeni bir sayfa açmaya hazırlanırken, eğer ilişkisinde mutsuz ise tabii ki keyifsizlik duyabilir. Kimileri için bu enerji, hayatına aniden giren bir kişinin göstergesidir. Saat 21:52 Ay-Uranüs görünümü, işimiz gücümüz, sağlığımız ve ilişkimize farklı bir pencereden bakabilmemizde yardımcı oluyor. Saat 23:33 Venüs-Pluto kavuşumu genel olarak evlilik veya ciddi ilişkiler konusunda tutarlı hareket etmenin önemini göstermektedir. Öncelikle yapılması gereken nasıl bir ilişki arzu etmektesiniz, nasıl mutlu olabilirsiniz, nasıl bir ilişki sizin açınızdan gelecekte hayırlı olur. Diyelim ki bir beraberliğiniz var. O zaman şunu düşününüz. Yaşadığım beraberlik beni doyuruyor mu? Karşımdaki insanla hangi konularda anlaşıyor hangi mevzularda taban tabana zıt düşünüyorum. Gerçekten güvende miyim? Sorunlarımızı el birliği içinde çözebiliyor muyuz? Bu ilişkide eksikler, yanlışlar veya doğruların oranı nedir? İşte bütün bu sorulara dürüst ve doğru bir biçimde cevap verdiğiniz zaman ilişkiniz hakkında da net bir karar verebilmeniz mümkün hale gelir. Zamanı en olumlu şekilde değerlendireceğiniz bir gün diliyorum. İyilik ve güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Her şey gönlünüzce olsun.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgileriniz oldukça güçlü. Yanınızda çalışan kişilerin duygusal sorunlarından etkilenebilirsiniz. Duygularınızı kolay ifade edemeyeceğiniz bir gün içindesiniz. Ailenizi korumanız gereken konuların gündeme gelmesiyle birtakım yeni olaylarda beraberinde gelecektir . Özel zevklerinizi bir kenara bırakarak zamanınızı onlarla paylaşabilirsiniz.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişileri yanlış adımlar atmaktan veya yanlış planlarından geri çevirebilmek için uğraş verebilirsiniz. İlişkiler dikkat gerektiriyor. Gerilimi azaltıcı faaliyetlere(meditasyon, yoga, masaj, doğa yürüyüşleri v.b) vakit ayırmanın faydasını görebilirsiniz. Neyse ki, ikili ilişkiler evinizde oluşacak olan yeni ay, yine yenilenen ilişkileri veya yeni aşkları ya dabirliklerini gündeme taşıyacak.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Mars size cesaret, yeni girişimler ve mücadele isteği getirmekte. Uzun süredir beklemede kalan işleri yeniden ele alabilirsiniz. Bu arada kişiliğinizi ve isteklerinizi daha belirgin biçimde sergileyeceksiniz. Ancak ikili ilişkilerde dengeyi bozmamaya bakmalısınız. Aşırı talepkar da olabilirsiniz. Bu dönemde eve ait konular, bu alanda yatırımlar, değişiklikler gündeme gelebilir. Duygularınızı daha iyi ifade edebileceğiniz, sezgilerinizden yararlanabileceğiniz günlerdesiniz.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ziyaret etmeniz gereken insanları ihmal etmeyin. Buna denge getirmediğiniz sürece uzun süredir dost olduğunuz insanların tepkisini alabilirsiniz.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinize ve yeteneklerinize sonsuz güvenin çünkü sizi göz önüne çıkaracak ve gününüzü güzelleştirecek tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Özelliklehayatınızda tatmin edici gelişmeler ve olumlu bir atmosfer hakim olacak. Maddi konularda veya kendinizi göstermek istediğiniz bir alanda bir çıkış arıyorsanız bugün size evren güzel enerjileri ile destek oluyor olacak. 19.00 sonrasında hızlı bir iletişim trafiğiniz olacak, mesajlaşma, telefon ve mail yoluyla olumlu haberleşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

20 Aralık 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 35' 30" R
Ay
Yay
16° 39' 31"
Merkür
Koç
16° 07' 13"
Venüs
Koç
27° 24' 22"
Mars
Balık
27° 28' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 16' 42"
Satürn
Balık
16° 18' 50"
Uranüs
Boğa
22° 10' 52"
Neptün
Balık
28° 49' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 36"
Lilith
Başak
23° 00' 51"
True Node
Koç
15° 29' 07"
Son Güncelleme : 27/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>