Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kesin kararlı biri oluşunuz sosyal yaşamınızda birçok kilidi açabiliyor. Ama aşk yaşamınızda farklı bir kişilik sergiliyor, tutuk davranıyorsunuz. Gönül meselelerinde yalnızlığınızı artık bitirmelisiniz.

Bugün önemli bir ziyaretçiniz olabilir. Bu ziyarette sizi haftalarca düşündürecek bir teklifle karşılaşacaksınız. Zamana yaydığınız bazı projeleriniz biraz çabukluk gerektiriyor.

Paranın kıymetini bilmeniz yönünde aldığınız uyarılar, sizi düzeltmeye yönelik. Son zamanlarda iyice belirginleşen küçük bazı zaaflarınız, bu zor dönemde ilişkilerinizi aşındırabilir.

Önemli fırsatların kapısı önünde duruyorsunuz. Bu fırsatların karşılığında sizden beklenenleri iyi tespit etmelisiniz. Bugünlerdeyaşamınızdaki randevularınız özel bir dikkat gerektiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize gösterdiğiniz ilgiyi saklamanıza gerek yok. Herkes tarafından yeterince tanınıyorsunuz. Yarı güvenle baktığınız ilişki ve konularda hem güven hem haz bulabilirsiniz. Yakınlarınızın işlerinizdeki aşırı yoğunluğunuz konusundaki eleştirilerini yabana atıyorsunuz. Çünkü son günlerde yaşamınıza giren ve çok zamanınızı alan sosyal faaliyet size enerji depoluyor.

20 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 03:28 Venüs-Chiron arasındaki olumlu görünümüyle Cuma günümüz başlayacak. Ailevi ilişkiler, yuvanızla alakalı konularda hayatınızı garanti altına alacak kararlar verebilmenizi ve inançla ilerleyerek yenilikleri hayatınıza dahil edebilmenizi sağlıyor. Saat 09:31 Ay-Neptün olumlu görünümü,  maddi konular başta olmak üzere eğitim-iş-yeni yerleşim-bilgilenme ve kendini geliştirme anlamında hayallerimizi gerçekleştirme ve ideallerimize sahip çıkma yönünde kararlı ve inançlı olmamızı sağlıyor Saat 12:39 Ay-Jüpiter görünümü, titiz bir gözlem gücüyle çevremizdeki insanlarla bağlantı kurmamızda yardımcıdır. 20 Mayıs saat:17:36 - 21 Haziran saat:01:34 tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Güneş geçişini, gölgeli günleri dahil olmak üzere ay sonuna kadar etkili Merkür geri hareketini göz önüne alarak yorumlamak gerekiyor. Hala iç gözlem çok önemli. Hangi konuda olursa olsun, net olarak emin olmadığınız işlere kalkışmamakta yarar var. Bir bakalım duruma. Hangi yöntem, hangi yol daha uzun vadeli olur, hangisi kökleşir, hedefe nasıl varabiliriz gibi soruları kendimize soralım. İhtiyaçlarımızı karşılama yönünde ekonomik düşünelim. Ağır ve emin adımlarla ilerlemenin, hızlı gidip bazı detayları gözden kaçırmaktan daha iyi olduğunu bilelim. Saat 20:18 Ay-Pluto görünüm etkisinde, ilişkimizi ilgilendiren konuları gözden geçirebiliriz. Aranızdaki paylaşım duygusunun önemi son derece büyüktür. Partnerimizle ne kadar el birliğinde bulunuyorsak kendimizi güvende hissedebiliriz. Aşk hayatınız başta olmak üzere mesleki konularda aşırı uçlarda düşünebiliriz. Bunun nedeni, kendinizi güvende hissetme arzunuzdur. İhtimaller, olasılık hesapları böyle bir etki altında  inceden inceye yapılır. Çünkü ayağınızı kaydırabilecek bir durumu önceden bilerek önlem almak istersiniz. Saat 22:08 Ay-Kuzey düğüm görünümü, güven duygunuz ilişkinize, çalışma hayatınıza ve sağlığınıza olumlu şekilde yansır. Kimsenin etkisinde kalmadan, sizin için neyin gerekli olduğunu bilerek karar verirsiniz. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Her şey gönlünüzün istediği yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

20 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçeklerden kaçarak bir yerlere varamazsınız. Belleğiniz çok güçlü. Yaşadığınız hiçbir olayı unutmuyorsunuz. Bazıları için, kinci olarak tanınsanız bile, siz kendinize toz kondurmuyorsunuz. İş ilişkilerinizde aşırı sabırlı davranışlarınız sizi adım, adım başarıya götürüyor. Aşırı güven aradığınız için, ilişkilerinizde sorunlar yaşamaktan kurtulamazsınız.

20 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hoşlandığınız şeyleri yaparak para kazanmanın veya kar elde etmenin yollarını bulabilirsiniz. İlgi alanlarınızı genişletmeniz size bazı alanlarda fayda sağlayabilir. Size katkısı olacak kişilere planlarınızdan bahsedebilir ve destek bulabilirsiniz. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz ön planda. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal alışverişlerde ve duyguları karşı tarafa geçirmekte zorlanmayacağımız, duygusallığın arttığı, manevi ve spritüel konulara eğilebileceğimiz bir gündeyiz, ama öğle sonrası saatlerde karşı görüşlü kişiler, anlaşmazlıklar veya sert atışmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise, iletişim kurmak ve duyguları paylaşmak daha kolay olacaktır. Ancak, genel olarak ani tepkiler vermeyi kolaylaştırarak ve sorunlara çanak tutan etkiler altındayız unutmayalım ve fikir ayrılıklarının yaratacağı gerilime dikkat edelim. Bazı alanlarda değişiklikler yapmak veya şartları değiştirmek isteyebiliriz, ama özellikle ilişkilerde vebirliklerinde bu anlamda zorlanacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda beklediğiniz olaylar sonuçlanabilir. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz. İlişkinize daha farklı bir gözle bakmaya başlayabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki koşullarda mücadele gerektiren olaylar yaşayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı daha sakin olmalısınız.

20 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni kapılar açılması adına sürekli dua ediyorsunuz. Bu aralar mali kriz yaşıyorsunuz. Çok yakında yıldızınız parlayacak ve rahat nefes alacaksınız.

20 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

20 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

1 ay boyunca elinizde olmayan bazı olaylara maruz kalacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sakin durmalı, gelecek atılımlarınız için düşünmeli ve plan yapmalısınız.

20 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatleri Ay’ın boşluk etkisinden dolayı bir parça tembellik etmek isteyebilirsiniz.Ancak öğleden sonra cinsel enerjinizin yüksek olacağı bir sürece giriyorsunuz ve tensel zevklere eğilimli olabilirsiniz. Diğer taraftan gizemli dedektiflik filmleri izleyebilir, kitapları okuyabilirsiniz. Çocuklarınızın gizli yönlerini takip edebilirsiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 08:30‘da Akrep burcuna geçiş yapacak. Sezgilerinizin keskin, çevrenize karşı algınızın yüksek olduğu birkaç gün olacak. Duygusal krizleri veya hayatınızda stres kaynağı olan durumları başarıyla stratejik bir biçimde yönetmek elinizdedir. Ay Akrep burcunda; konular genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar ve gizli saklı tutulan konularla ilgili esrarengiz ve bilinmeyenin araştırıldığı sohbetlere yönelebilirsiniz.Ay Akrep zamanlarında para paylaşımı, mali konular, kredi veya borç konuları öne çıkar. İç dünyanızın derinliklerine inme, bilinçaltı psikolojik konular, korkular ve tabularla uğraşmak mümkündür. Sırları veya saklanan bir şeyi açığa çıkarma, karşınızdakinden kuşku duymak olasıdır. Dolayısıyla güven hissetmek, güvende olmak önemli olur.

20 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

20 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 19' 48" R
Ay
Koç
07° 07' 07"
Merkür
Koç
19° 41' 11"
Venüs
Boğa
07° 13' 41"
Mars
Koç
03° 37' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 26"
Satürn
Balık
17° 00' 25"
Uranüs
Boğa
22° 38' 15"
Neptün
Balık
29° 03' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 26"
Lilith
Başak
23° 53' 54"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>