Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte almış olduğunuz kararlara nedense direnme gösteriyorsunuz. İlişkinizi bu tavrınızla istediğiniz dengeye oturtamayabilirsiniz. Partnerinizi kişisel kararlar alıp uygulamaya zorlamamalısınız.

Akşam saatlerinde sürpriz bir görüşmeniz var. Rahatsızlık duyduğunuz davranışların birçok yetkilide görülebildiğini bilmeniz gerekiyor. Sabırlı olabilirseniz, ondan çok şeyler de öğrenebilirsiniz.

Elinize geçecek paranın sizde yaratacağı olası eziklik, sizi bunu ne kadar hak ettiğiniz yönünde sorulara götürmemeli. Para sevinçleri yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz, umutlanabilirsiniz. Ama birtakım komplekslere kapılmanız yersiz.

Arkadaşınızın sizinle görüşme isteğini kabul etmeniz halinde, onu kolayca anlayabileceğinizi göreceksiniz. Bir tavrıyla sizi adeta yıktığı olaydan duyduğu pişmanlığı hissetmeniz, sizi yumuşatacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizde sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olacaktır. Arkadaşlarınızla birlikte kısa süreli planlar yapabilirsiniz ve ilginç gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi dengeli hissedeceksiniz ancak eski bir hatanızı değerlendirmeye alabilirsiniz ve bu sizin gerilime girmenize neden olabilir. İş ortamınızda insanların sizden beklentilerinde bir artış olabilir ancak üzerinize aldığınız sorumlulukları zorlanarak da olsa yerine getirebiliyorsunuz. Yeni bir girişimde bulunabilirsiniz.

22 Ocak 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:13 Ay-Merkür olumlu görünümüyle güne uyanıyoruz. Bu enerji, yaşadıklarımızı, ilişkilerimizi, alıştıklarımızı ve asla vazgeçemediklerimizi düşünmemizi sağlıyor. Özgür olmak istesek de yine de hayır diyemeyeceğimiz, peşinden gideceğimiz o kadar çok şey var ki.  Bazen bizi kıranları affediyoruz bazen de affetmenin pişmanlığını yaşıyoruz. Hangisi doğru hangisini yapmamız lazım bunu tam olarak tespit edemiyoruz. Belki de o yüzden huzursuz oluyoruz.

22 Ocak 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum, kafanızın karışmasına neden olabilir. Olayların dışında kalmayı bir türlü başaramıyorsunuz. Sezgisel gücünüzün güçlü olması, her şeyi kolay algılamanızı sağlarken, içsel huzursuzluğunuzun da artmasına neden oluyor.Bıçak sırtı sorunlarınız var fakat bir o kadar da güçlüsünüz. Kendinizi aşma yolunda ilerliyorsunuz.

22 Ocak 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kafanız oldukça karışık. Kendinizi izole etmekten çok geçmişe yönelik olayların üstüne gitmenizde yarar var. Bu dönemde size destek veren etkilerle hırpalayıcı temalardan uzaklaşabilirsiniz. İş hayatında daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Ancak bir yandan da yaratıcı yanlarınızla verimli sonuçlar alacaksınız. Enerjiniz yükseliyor.

22 Ocak 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Doğum... Hayatınızdaki yenilikleri ve güzellikleri siz bile takip ederken zorlanmaya başladınız. Olumsuzlukların uzaklaşıp gidiyor.

22 Ocak 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışveriş yapma isteği duyabilir ve ani dürtülerle düşüncesizce para harcayabilirsiniz. İstediğiniz her şeye bir anda sahip olma arzunuzu engelleyemezseniz, yapacağınız harcamalar daha sonra canınızı sıkabilir.

22 Ocak 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 06' 13" R
Ay
Oğlak
06° 59' 17"
Merkür
Koç
16° 27' 03"
Venüs
Koç
29° 19' 23"
Mars
Balık
28° 40' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 24"
Satürn
Balık
16° 27' 16"
Uranüs
Boğa
22° 16' 10"
Neptün
Balık
28° 51' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 55"
Lilith
Başak
23° 11' 12"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>