Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi çok seviyorsunuz fakat bazen kendinizi ifade etmekte zorlanıyorsunuz. Bu durum sevgilinizle aranızda zaman zaman gelişen bazı gerginliklere sebep oluyor.

İş hayatınızda akıllıca davranmayı biliyorsunuz ve ortama göre hareket etmeyi öğrendiniz. Yakında amirinizden bir zam haberi alabilirsiniz.

Bugün ailenizle yapacağınız bir toplantı sonrası elinizden para çıkması söz konusu olabilir. Canınızı fazla sıkmayın bu para size yakın zamanda geri dönecektir.

Son zamanlarda çok kilo aldınız ve aldığınız besinlere de dikkat etmiyorsunuz. Bu gidişle bünyenizde bir zayıflama söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bir süredir sürekli yorgun hissediyorsunuz. Dinlenmek için ne kadar zaman ayırsanız da kendinizi dinlenmiş gibi hissetmiyorsunuz. Bugün dinlenmek için fırsat bulabileceksiniz. Zamanınızı ailenize ya da kendinize ayırarak geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan gelen davetleri reddetmeniz ve evde kalmayı tercih etmeniz muhtemel.

23 Ağustos 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:19 Ay-Boğa burcu seyrinde, sakinlik, dinlenme arzusu, keyif veren her şeye yöneleceğiz. Yanlışlardan, karmaşık olandan, huzursuzluk verenden uzak durmak isteriz. Dostlarımızla ilişkimizde, hayata bakış açımızda sağlamlık ve güvenlik arzumuz ön plandadır. Kendimizden başkasına güven duymamız pek kolay olmayabilir. O yüzden temkinli davranabiliriz. Eğer emin olursak, o zaman yüreğimizin içine alır, sevgiyle onu sarmayabiliriz. Saat 00:40 Ay-Güneş olumlu görünüm etkisiyle, her durumu titizlikle ele alabilirsiniz. Huzurunuz yerindedir. Bu huzur güne güzel bir adım atmanızda yardımcınız olacaktır. Saat 18:32 Ay-Neptün görünümü yeni bir çevre, yeni bir yaşam, sevdiklerimizi düşünmek, güzel dileklerde bulunmamızı sağlıyor. Rüyalarımız var ve biz bunları gerçekleştirmek istiyoruz. Bu niyetle hareket ediyoruz. Saat 22:15  Ay-Kuzey düğüm görünümünü, geleceğimizi sağlam bir temele oturtmak isteğimizi işaret ediyor. Her meseleyi titizlikle gözden geçirmemizi de sağlıyor. Günümüz huzura, sevgiye, barışa, kardeşliğe vesile gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

23 Ağustos 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aynı anda bir çok işi bir arada yapmak sizi gereğinden fazla yoruyor. Tutkulu ve çalışkan kişiliğinizle göz dolduruyorsunuz. Sessiz çalışmayı yeğlediğiniz için, çalışmalarınız anlaşılmıyor. Bugün, işinizle ilgili yapacağınız bir görüşmede ifade güçlüğü yaşayabilirsiniz. Kendinize güvenmeli ve çevrenize aldırmamlısınız.

23 Ağustos 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız yerde üzerinde yoğunlaşmak istediğiniz aktivitelere göre değişiklikler yapabilirsiniz. Değişiklik yaparken kendi ihtiyaçlarınızı ön plana almalı, sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişilere göre hareket etmemelisiniz. Yaratıcılığınızı kullanmanız özgün sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Boğa burcundaki Ay'ın olumlu açıları maddi, toprakla, gayrimenkullerle ilgili işleri halletmek için uygun günde olduğumuza işaret ediyor. Önemli kişilere danışabilir, finansal başlıklarda görüşmeler veya geleceğe yönelik planlar yapabiliriz. Kalıcı ilişkiler kurmak veya bağları sağlamlaştırmak için de uygun zaman. Sabırlı ve sakin olabilmek haftanın diğer günlerine kıyasla daha kolay olabilir, ama Pazartesi günü haftalık yazımızda haftanın genel durumunu yazmıştık malum. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Ağustos 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla birlikte program yapmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda otorite figürleriyle ilişkiniz gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda alacağınız desteklerle daha rahat bir gün geçirebilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırmayı unutmayın.

23 Ağustos 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı hallerde çok fazla gerçekçi değilsiniz. Hayal peşinde koşuyor gibisiniz. Özellikle aşk ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Biraz gerçekçi olun. Mutluluk yakın.

23 Ağustos 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş ortamlarınızdaki konuşmalarla özel hayatınızı destekleyebilirsiniz. Her şeye rağmen içindeki enerjiyi hiç kimse durduramayacak. Eğlenmek isteyebilirsiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda umut dolu başlangıçlar için hazırsınız. Bundan sonraki dönemde daha aktif ve daha enerjik bir yapıya bürüneceksiniz.Özellikle teknik ve mühendislik konularındaki girişimleriniz ve projeleriniz üzerinden ilerleme sağlayabilirsiniz. Ancak sabırlı davranmalı ve attığınız tohumların yeşerebilmesi için zamana ihtiyaç olduğunu algılamalısınız. Akşam saatlerine doğru özellikle mesleki alanınızda fevri çıkışlar sergileyebilirsiniz. Eğitim, tanıtım ve promosyon çalışmalarına eğilebileceğiniz bir aylık sürece başlıyorsunuz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

23 Ağustos 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

23 Ağustos 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 56' 23" R
Ay
Balık
01° 22' 15"
Merkür
Koç
18° 06' 35"
Venüs
Boğa
04° 11' 29"
Mars
Koç
01° 43' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 45"
Satürn
Balık
16° 48' 01"
Uranüs
Boğa
22° 29' 44"
Neptün
Balık
28° 59' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 15"
Lilith
Başak
23° 37' 30"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>