Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok uzun bir zaman olmasına ve yaşadığınız onca zorluklara tartışmalara rağmen beraberliğinizden memnunsunuz. Onun her anlamda mükemmel biri olduğunu düşünüyorsunuz.

Tam anlamıyla birinsanısınız. İşinizi seviyorsunuz kolay, kolay bulunamayacakilişkileriniz var. Ama yine dehayatınızla aranızda bir kopukluk var. Bugün de yine bir gönülsüzlük sergiliyorsunuz.

Bazı sıkıntılarınız mevcut. Ödemeler, alacaklar, borçlar arasında gidip geliyor ve tabi ki biraz zorlanıyorsunuz, ama parasızlık çektiğiniz söylenemez. Denkleştirerek yaşıyorsunuz.

Bugünlerde karar verip almayı düşündüğünüz pahalı bir şey sevgilinizle aranızı açabilir. Hobilerinize yaptığınız harcamaların nasıl tepki aldığını biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evdeki bir tablonun çivisi çıksa hemen çakıyorsunuz. Oysa kendinize karşı hiç de özenli değilsiniz. Hastalıktan yeni kalktınız. Ama yine kendinizi sakınmıyorsunuz. Tevekkül biri olmak sizi hastalıklardan korumuyor. Yeni tanıştığınız bir arkadaşınızla hobileriniz çakışıyor. Kafa kafaya verip partnerlerinizi ihmal ettiğinizin farkındasınız.

23 Kasım 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 04:17 Ay-Venüs kavuşum etkisiyle güne uyanıyoruz. Bu Kavuşum pozitif düşünmenin, sosyalleşmenin, her şeyi kafanıza takmamanın size iyi geleceğini gösteriyor. Saat 06:43 Merkür-Jüpiter görünümü, kazanç elde etmek amaçlı düşündüğümüzü, bilgilenmeye çalıştığımızı işaret ediyor. Çünkü tutkuluyuz ve kaybetmemek için güçlü olmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Bazen sözlerimiz bir hayli keskin olabilir. Bildiklerimizin doğruluğundan emin olduğumuz için, aksi görüşte olan kişilere tahammül edemeyiz. Ancak ben derim ki, abartıya kaçmayın. Saat 13:02 Ay-Uranüs olumlu görünümü, işimiz gücümüz, sağlığımız ve ilişkimize farklı bir pencereden bakabilmemizde yardımcı oluyor. Saat 13:22 Ay-Chiron görünümü, çalışma hayatınız veya kişisel olarak  üstesinden gelmekte zorlandığınız meselelerin sizi yorduğunu gösteriyor. Birileri size dert anlatıyor ancak kimse sizin ne çektiğinizi görmek istemiyor sanki. Yaşadıklarınızı hafife almaları canınızı sıkıyor. Huzurlu, keyifli bir Pazar günü geçirmenizi diliyorum. Kalben sevgilerimle,

23 Kasım 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevre ilişkilerinizin mükemmel oluşu sizin moralinizin yerinde olmasını sağlıyor. İyi niyetli yaklaşımlarınız, çalıştığınızyerinde takdir görüyor. Ayrıntılar çok önemli olduğu için; her konuya uygun çözümler getirmeniz, arkadaşlarınız tarafından da sevgiyle karşılanıyor. Sadece inatçı günlerinizde agresif oluyorsunuz.

23 Kasım 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizi, sağlığınızı veyaarkadaşlarınızı ilgilendiren yeniliklerin hayat bulabileceği on günlük süreçtesiniz. Yeniarkadaşları veya yardımcılar bulabilir, ek işler ya da yeni işler bulabileceğiniz olanakları yakalayabilir ya da sağlığınızı ilgilendiren yeni adımlar(diyete veya spora başlamak) atabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Kafamızda bazı konularda halen bazı şüphelerimiz veya endişelerimiz olsa bile ya da kararsızlıklar doğru adım atmayı zorlaştırsa da, gerçekçi olmayı, işaretleri veya sezgilerimizi doğru okumayı başarabilirsek çok yol kat edebileceğimiz günlerdeyiz. Bilgi edinme ve yeni şeyler öğrenme isteğimiz artıyor. Yay burcuna geçen Güneş ve Yay burcunda oluşan yeni ay, Yay burcunun ilk günlerinde doğanlar başta olmak üzere, tüm Yay burçlarına ve hepimize on günlük süreçte(aslında başladı) yenilikler veya yeni başlangıçlar yapma olanağı sağlıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

23 Kasım 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz. Kurduğunuz bu hayallerinizde ne kadar az insan olursa o kadar iyi. Herkese yetişemezsiniz.

23 Kasım 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

23 Kasım 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 16" R
Ay
Oğlak
11° 47' 30"
Merkür
Koç
16° 33' 17"
Venüs
Koç
29° 46' 05"
Mars
Balık
28° 57' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 27"
Satürn
Balık
16° 29' 13"
Uranüs
Boğa
22° 17' 24"
Neptün
Balık
28° 52' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 08"
Lilith
Başak
23° 13' 37"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>