Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz kafasından farklı şeyler geçiriyor ve size bunu açamıyor. Bu arada sizden hoşlanan başka bir insanın varlığını fark edebilirsiniz. Ona karşı farklı bir ilgi de duyabilirsiniz.

Bugün işyerinizde aksilikler yaşayabilir ve buna çok sinirlenebilirsiniz. Sakin ve soğukkanlı davranmaya çalışın. Duygusal bir yapınız var ve ani gerginliklere yol açabilirsiniz.

Taksitli alışverişinizden bu sıralar vazgeçmeniz ve para biriktirmeniz gerekiyor. Önümüzdeki günlerde parasal konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Çevrenizdeki insanlara ani tepki göstermeleriniz yüzünden beklenmedik bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerinizi ve duygularınızı dengeleyeceğiniz bir gündesiniz. Hayatınıza ilişkin yeni kararlar alabilirsiniz. Bazı gerilimlerinizde bugün kurtulabilirsiniz. Fikirlerinizi çevrenizle paylaşabilirsiniz ve bu konuda oldukça üretkensiniz. Ailenizden bazı kimseler sizden kimi konularda yardım bekliyor olabilir. Onlarla konuşmayı deneyin .

20 Kasım 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 07:31 Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde güne adım atıyoruz. Zevk aldığımız değerler, bize hayat veren, yaşamı kucaklamamızı sağlayan her şey hakkında bugün derinlemesine düşüneceğiz. Aşk, eğer lezzetiyle yaşanırsa bir insanın kendini yeniden doğmuş gibi hissetmesini sağlar. Biz de bugün ilişkimize bir bakacağız. Eğer problemli bir dönem geçiriyorsak, bir an önce huzura kavuşmak isteyeceğiz. İstikrarlı bir ilişkinin insana kattığı güzelliklerden söz edeceğiz. Kendimizi ne kadar net ifade etmeye çalışsak da, bazı konuları paylaşmaktan çekineceğiz. Onların bize ait olduğunu ve belki de birçok kişinin anlamayacağını düşünerek kontrollü davranacağız. Saat 16:30 Ay-Neptün olumlu görünümü,  maddi konular başta olmak üzere eğitim-iş-yeni yerleşim-bilgilenme ve kendini geliştirme anlamında hayallerimizi gerçekleştirme ve ideallerimize sahip çıkma yönünde kararlı ve inançlı olmamızı sağlıyor. Saat 16:55 itibariyle gerçekleşecek Venüs-Neptün görünümü, temeli sağlam olan ilişkilerde bulunmak, önünü görmediğimiz yollara sapmamak, araştırmak, incelemek, öyle karar vermek zamanıdır. Hiçbir şey için, net bir görüş elde etmemiz kolay olmayabilir. Bazen gereğinden fazla her şeyi büyütebiliriz bazen de gerektiği halde görmezden gelebiliriz. Ancak şu var ki, sağlığımız, beraberliğimiz, alışkanlıklarımız, geleceğimiz çok önemli. Kibarlık, iyimserlik, şefkat duygusu sizin yapınızda her zaman mevcuttur. Fakat bir yandan da yanılma payı bırakmanız, nedir, ne değildir diye düşünmemiz yararlıdır. Eğer bir yolculuk, birveya başkalarıyla alakalı bir durumu halletmek, yerli yerine koymak istiyorsanız birkaç gün boyunca iyice düşünün. Hemen karar vermeyin. Biraz dinlenin, şöyle bir rahatlayın, iç sesinizi bir dinleyin, ileriyi düşünün. Böylece kendinizle alakalı doğru bir karar verebilirsiniz.  Karışık duygular altında ezilmemiş olursunuz. Bir de lütfen gereğinden fazla hiçbir şeyi yüklenmeyin. Zorlukları, güce dönüştürmemiz, güzelliklerle dolu bir gün geçirmemiz dileğimle,

20 Kasım 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecektir. İş yaşamınızda yeni kararlar almanızın zamanı geldi. Sizi etkileyecek kişilerin ortak özellikleri; güzel konuşmaları ve dış görünüşlerinde belli bir düzen içinde olmaları olacaktır. Çevrenizi sınayacağınız bir gün.

20 Kasım 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konuların kaynaklarınızı nasıl etkileyeceğine daha fazla kafa yormanız gerekli. Politik olmanız ve sakinliğinizi korumanız gereken günler. İşinizde bugünlerde yaptıklarınız geleceğiniz üzerinde etkili olabilir. Dolayısıyla, özel yaşamınızdan çok işe odaklanmanız gerekli. Çalışma saatlerinizle ilgili şikayetler çalışma hızınızı kesmemeli! Tüm burçlar için gün geneli: Pek çok konunun kendi uzman olduğumuz alanlara ya da yeteneklerimize uygun olarak düzenlenmesi ve çevredeki kişilere bu anlamda önderlik edilmesi gerekebilir. İnisiyatif almak işleri kolaylaştırıp, ilerlemeyi desteklemekle kalmayıp, kazançları korumak veya arttırmak için de gerekli olabilir. Ancak, ilişkilerde mutlaka ve mutlaka kibar olmak, diğerlerinin fikir ve isteklerini de göz önünde bulundurmak ve sakinliği korumak gerekecektir. Zira, tartışmaları körükleyen bir atmosfer söz konusu. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Kasım 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşktan yana olumlu enerjilerin etkisi altındasınız. Beraberliğinizde mutlu ve keyifli zamanlar gözüküyor. Arkadaşlar ve eğlence konularında da hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Zevklere yönelik harcamalarınızda önemli bir artış gözüküyor. Hobiler, hediyeler veya talih oyunları gibi alanlarda paranızın hesabını pek yapmayacaksınız.

20 Kasım 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Buluttan nem kapmayın yoksa gününüzü kendinize zehir edebilirsiniz. Öz güveniniz sizi yanıltmasın. Kimse hakkında peşin hükümler vermeyin.

20 Kasım 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

20 Kasım 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 10" R
Ay
Oğlak
06° 04' 05"
Merkür
Koç
16° 25' 55"
Venüs
Koç
29° 14' 15"
Mars
Balık
28° 37' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 26"
Satürn
Balık
16° 26' 54"
Uranüs
Boğa
22° 15' 56"
Neptün
Balık
28° 51' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 40"
Lilith
Başak
23° 10' 45"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>