Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki belirsizlik yerini koruyor. Bu belirsizliğin en büyük sebebi haliyle sizin vakitsizlik sorununuz ve sosyal faaliyetlere hemen hemen hiç vakit ayıramamanız.

İş konusundaki hırs ve azminiz takdire değer. Aynı işi almak için bir kişiyle karşı karşıya gelebilir tüm hünerlerinizi sergileyebilirsiniz. Çeşitli sorunlar sizi bekliyor ama disiplinli oluşunuz veahlakınız sorunların sizi yaralamasına izin vermiyor.

Parasal açıdan bir sıkıntınız yok. Aldığınız paralarla düzenli olarak yatırım yapıyorsunuz. Gündelik harcamalarınız oldukça sınırlı çünkü nerdeyseyerinizde yatıp kalkıyorsunuz.

Kıskançlıktan kaynaklanan bir hakarete mazur kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızı iyi seçmeli ve onlarla ilişkinizde dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda hayatınızdaki pek çok şeyi bir kenara bırakıp işinizle ilgilenmeye başladınız. İstediğiniz başarıyı yakalamanıza çok az kaldı bunu biliyorsunuz ve çok çalışıyorsunuz. Bu arada ailenizi ve sevdiklerinizi ihmal etmeniz mümkün, onlarla konuşabilir durumu izah edebilirsiniz. Bu başarıyı bu kadar arzulamanızın nedeni bir inada dayanıyor. Ama sonunda en çok sizin yüzünüz gülecek.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler cumartesi gününe,  saat 09:08 itibariyle etkili olacak, Ay-Başak burcu geçişiyle adım atıyoruz. Bir takım  endişeler taşıyabiliriz, titiz düşünebiliriz, ince eleyip sık dokuyabiliriz. Bunları gayet doğaldır. Ancak bu enerji tüm insanlar üzerinde etkilidir. Onun için,  çevremizdeki insanların eleştirel tutumlarıyla karşılaştığımızda anlayışlı olmayı unutmayalım. Saat 18:51 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yanımız etrafımızdaki her durumu inceler durur. En yakınımızdaki insanlar bile, bizim huzursuzluğumuzdan şikayet eder. Biz de memnun değilizdir halimizden. Konuşuruz ancak, sarfettiğimiz her söz eleştirmeye dönüktür. Bazen de etrafımızdaki insanlar bize böyle yaklaşır. O niye şöyle, bu neden böyle diye diye, koskoca haftanın tam dinlenme vakti, alır bizi bir endişe. Oysaki diğer yanımızın sesi, rahatla demektedir bize. Bırak olması gerekenleri veya olmayanları, çık şöyle bir dışarı, kısa bir yürüyüş yap, deniz kenarında belki, bak şöyle bir ufka, güzel şeyler düşün ve rahatla. O zaman gelin, bu saatte yorulan, zorlanan ruhumuzu bir parça bile olsa sakinleştirelim. Buna oldukça ihtiyacımız var. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

15 Kasım 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay para evinizde ilerlerken, maddi hayatınızla ilgili bazı sorunlar gündeme gelecektir. Her şeyi çok çabuk algılıyor ve hissettiğiniz duygular yüzünden zor anlar yaşıyorsunuz. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız bir takım sorunlar, gün içinde kafanızı meşgul edecektir. Kilo vermek için gösterdiğiniz çaba, çevrenizce takdir ediliyor.. Egzersiz yapmayı unutmayın.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli anlaşma veya düzenlemelerin sizi mutlu edip etmeyeceği konusunda kafanızda endişeleriniz olabilir. Sosyalleşmenize yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Sunabileceğiniz şeyler konusunda net olursanız,hayatınızda veya özel yaşamınızda size faydası dokunabilecek kişilerle karşılaşma olasılığınız da yüksek olur. Tüm burçlar için gün geneli: Güneş ve Jüpiter arasındaki olumsuz açı, kendimizi fazla önemseyebileceğimizi ya da karşımızdaki kişileri hafife alabileceğimizi gösteriyor. Dikkatli hareket etmeliyiz. İlişkilerde sorumluluklar artabilir veya ilişkide kısıtlanmış hissedebiliriz. Bizi belli konularda tatmin edebilecek bazı seçeneklere sahibiz. Ancak, hangisinin daha verimli olabileceğini görmekte zorlanıyoruz. Burada asıl önemli konu ise, daha hızlı hareket edebilmek. Zira, bu alternatiflerimizin sunduğu fırsatlar kısa bir süre için geçerli gibi görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

POZİTİF olmalısınız. Tersini seçerseniz gününüz zehir olabilir. Beraberliğinizde fikir alışverişlerinde bulunmak iki taraf için de iyi olacak.

14 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

15 Kasım 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 35' 47" R
Ay
Boğa
11° 27' 35" R
Merkür
Koç
21° 31' 37"
Venüs
Boğa
10° 06' 36"
Mars
Koç
05° 24' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 26"
Satürn
Balık
17° 11' 48"
Uranüs
Boğa
22° 46' 22"
Neptün
Balık
29° 07' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 04' 06"
Lilith
Başak
24° 09' 29"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 07/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>