Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin şikayetleri size biraz şımarıklık gibi geliyor. Birkaç arkadaşının size pek olumlu bakmadıklarını biliyor ve onlardan etkilendiğini düşünüyorsunuz. İş Durumu:İşleriniz eski tadında görünmüyor. Ne kadar çabalasanız da düzene sokmayı sağlayamıyorsunuz. Genel durumun getirdiği çözümsüzlüklerini yanında, özel bazı hatalar da görünüyor.

Aile içindeki müsriflik sizi düşündürüyor. Aldığınız son önlemler bir parça işe yarayabilecek. Parasal destek verdiğiniz yakınınız yavaş yavaş düze çıkıyor. Yakında o musluğu kapatmayı düşüneceksiniz.

Hiç beklemediğiniz anda bir sağlık sorunu yaşayabilirsiniz. Sırt ağrılarınızın nedenini öğrenmelisiniz.

Yakınlarınız içkiyle aranızın iyi olduğu konusunda hemfikir. Sağlığınızı ve enerjinizi etkilediğinin siz de farkındasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygularınıza hakim olmakta zorlanacağınız bir gün.Duygularınızdaki ani iniş çıkışlara dikkat etmelisiniz. Zamansız çıkışlarınız oluyor. Kimi durumlarda zamanlamada ve yer tespitinde beceri gösteremiyorsunuz. Bu da, zor bir insan olarak görülmenize neden oluyor. Bu günlerde son derece ciddi bir konuda gevşeklik göstereceksiniz. Bu sizin tarzınız olmadığı halde, bazı öngörülerinizle böyle davranacaksınız. Yakında biraz burukça bir sevinciniz olacak.

18 Kasım 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 10:50 itibariyle Güneş ve Satürn gezegenleri Akrep burcunda son kez buluşuyorlar. Bu ikili, sorumluluk verici, dikkatli olmamızı gerektiricidir. Ancak bütün bunlar köklü bir değişim ve dönüşüm için gereklidir. Bizi güçlendirecektir. Bu görünüm, aşk, çocuk, yaşam ve kendinizle alakalı meselelerin fazlasıyla derinlikli ve ciddi biçimde ele alınmasını sağlıyor. Kim ne derse desin, siz hiçbir şeyi hafife almıyorsunuz. Kafanızda soru işareti uyandırabilecek, gücünüzü azaltacak, üzerinizde baskı oluşturarak sizi denetim altına alabilecek harici olgulara tahammülünüz yok. Aşkı ideallerinize uygun şekilde kritik etmekten ve yaşamaktan yanasınız. Belki birçoğunuz partneriniz, bir kısmınız çocuğunuz veya aşk nedeniyle büyümekte, gelişmektesiniz. Bu yeni değil. Son iki yıldır bu anlamda derslerden geçiyorsunuz. Saat 11:51 Mars-Kuzey Düğüm görünümü, ilişkinizle alakalı sorunların, baskıların veya istenmeyen bir takım durumların göstergesidir. Bunlar sizi epeyce yoruyor olmalı. Siz bu nedenlehayatınızda, toplumsal yaşamda bir hayli gerilim altındasınız. Yuvanız ve ailevi konularda mutlaka dengelerin yerli yerine oturtulması gerekiyor. Yoksa hiçbir konuda rahat etmeniz mümkün olmaz. Evde huzursuz olunca da,hayatında sinirli insanları kendinize çekersiniz  veya sabırsız davranırsınız. Saat 20:39 Ay-Pluto zorlu görünümü, ilişkiniz ve aşk hayatınız, çocuklarınızla alakalı konularda güçlü olma arzunuz büyür. Her şeyi derinlemesine gözden geçirmeden rahat etmezsiniz. Saat 23:03 Ay-Uranüs karşıtlığı, bir yandan evimiz içinde, ailemizi ilgilendiren konularda nazik paylaşımlara bir hayli ihtiyacımız var. Diğer yandanhayatında, toplumsal sorumluluklarımız bizi bir hayli yoruyor. Biz karşılıklı uzlaşıdan yanayız. Fakat başkaları bizim üzerimizde baskı kurduğunda buna tahammül göstermekte zorlanabiliriz. Günün ışıkları yüreğinizi aydınlatsın. Bol şans dileklerimle,    

18 Kasım 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzün ve yeteneğinizin farkındasınız ve bugün, kendi doğrularınıza güveniyorsunuz. Yapmanız gereken önemli olayları düşünmeli, ve yalnız kalıp, iç sesinizi dinlemeye özen göstermelisiniz. Bugün, arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalı, olayları olduğu gibi kabul etmelisiniz. Güven duymaya ihtiyacınız var

17 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizden acil cevaplar bekleyen kişiler olabilir. Bu durumu kendi avantajınıza çevirecek şekilde kullanmak için, zaman kazanmalı ve hazır olunca cevap vermelisiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Kasım 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve ve aileye dair uğraşlarınıza yoğunlaşabilirsiniz. Ev düzeninizi kolaylaştıracak ufak değişiklikler yapabilirsiniz. Yarım kalan tadilat işlerinizi de halletmek için uygun bir gündesiniz. Aile fertlerinizle özellikle anneniz veya kız kardeşlerinizle iletişiminizde olumlu bir hava gözüküyor. Ancak babaya dair konularda daha anlayışlı olmalısınız.

18 Kasım 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İYİ niyetle sarfettiğiniz bir söz yalnış anlaşılmalara neden olabilir. Pek üstünüze vazife olmayan şeyler yapmayın dargınlıklar yaşanabilir.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

17 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 51' 07" R
Ay
Boğa
15° 17' 55" R
Merkür
Koç
21° 45' 14"
Venüs
Boğa
10° 26' 06"
Mars
Koç
05° 37' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 45' 09"
Satürn
Balık
17° 13' 04"
Uranüs
Boğa
22° 47' 17"
Neptün
Balık
29° 07' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 04' 58"
Lilith
Başak
24° 11' 14"
True Node
Koç
15° 21' 41"
Son Güncelleme : 08/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>