Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun bir dediğini iki etmiyorsunuz. Ona ayak uydurmak için yapmak istediğiniz bir dolu şeyden taviz vermek zorunda kalıyorsunuz. Onun cazibesi, yaşamınızdaki bir sürü şeyin cazibesini gölgeliyor.

Teknik bir konuda gösterdiğiniz ısrarı kemse anlayabilmiş değil. Siz bu konuya çok hayati bir meseleymiş gibi önem veriyorsunuz. Bu duygudan kurtularak tartışabilirseniz sizi daha kolay anlayacaklardır.

Arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde hesap ödeme işi sizin görevinizmiş gibi davranıyorsunuz. Bu yüzden, bir gün çok harcayıp bir gün hiç harcamamak zorunda kalıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gereksiz durumlarda iki ayağınızı bir pabuca sokuyor, atik davranmanız gereken durumlarda da ağırdan alıyorsunuz. Biraz daha planlı, programlı yaşamaya ihtiyacınız var. Akşam, davet edileceğiniz küçük bir kalabalığın içinde hiç hoşlanmadığınız biriyle karşılaşabilirsiniz. Gecenizin berbat olmasını istemiyorsanız onu önemsememelisiniz.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 21:44 Merkür-Satürn kavuşumu, çalışma hayatınız, günlük yaşamınız ve sağlığınızla ilgili konularda hiçbir şeyin hafife alınmaması gerektiğini işaret eder. Yeteneklerinizi geliştirmek, insanlara faydalı olmak, bir görev üstlenmek, başkalarıyla güçlü ilişkiler kurmak tabii kolay değildir. Anlaşmak bazen zordur. Ortam koşulları veya birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda yaşanan iletişim sorunları sizi rahatsız edebilir. Mevcut durumu gerçekçi şekilde ele alarak, sıkıntılarınızı abartmadan ancak saklamadan yetkili kişilerle konuşmak faydalıdır. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Saat 22:42 Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Aile içinde ve duygusal anlamda üzerinde hassasiyetle durduğunuz en önemli olgu uzlaşmak. Hani derler ya, kol kırılır yen içinde kalır diye. Bir problem olsa dahi, bunun kavgayla halledilmesinden yana değilsiniz. Özellikle yuvanızı, sizi veya ailenizi ilgilendiren meseleler üzerinde güzellik ve konfor gibi huzur ve güvenlik de fazlasıyla önemsediğiniz noktalar olacaktır. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

23 Kasım 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ciddi bir ilişki için öncelikle sabıra ihtiyacınız olacak. Maddi konularda biraz gerilemeler olabilir. Özellikle arkadaşlarınızdan beklediğiniz desteklerin gecikmesi moralinizi bozmamalı. Bu dönmede şans oyunlarında risk almaktan sakınmalısınız. Bazılarınız sorunlarınızı abartmazsa aşk enerjisi yüksek olacaktır.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üstesinden gelemeyeceğiniz işlere kalkışmamanızda fayda var. Zira sert eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Evinizde bazı yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Değişime direnmemelisiniz.Günün Atmosferi:Seyahat etme, yeni şeyler keşfetme olanakları artıyor

23 Kasım 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda fazla aktif olabilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Yazışma ve konuşmalarınızın tarzına dikkat etmenizde fayda var. Kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olun. Gün içinde hayalleriniz ile gerçekler arasında kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişimler sizi yorabilir.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız bazıya da planları ilgilendiren konuların neticeye bağlanacağı bir gün. Planlarınızı yürürlüğe koymak için daha fazla çalışabilirsiniz. Bazı şeyler sonlansa da, bu sonlanmalar yeni ve çok daha güzel şeyler için yer açacak. Zaman zaman sinirlerinize hakim olamayabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Sakin olmalısınız.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

23 Kasım 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizle ilgili yapılması gereken işleriniz çok kolay bir şekilde hallolacak ve siz bu işleri yaparken çok büyük keyif alacaksınız. Ancak bir yandan dayükünüzün arttığı zamanlardasınız.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çarşamba gününebağlantılarınızla görüşmeler yapabileceğiniz bir enerjiyle başlıyorsunuz. Aynı şekilde eğitimle ilgili atılımlara da uygunsunuz.Ancak akşam saatlerinden itibaren üzerinizde bir ağırlık hissedebilirsiniz. Gece saatlerine dek bu durum sürecektir. Daha sonra evinizde huzur ve içsel dengeyi yakalayabileceğiniz bir süreç geçirebileceksiniz. Günün en önemli teması, kendinizi herhangi bir çekinceye bırakmadan biraz pesimistçe ifade etmeniz ve talep ettiklerinizi kesin bir şekilde ortaya koymanıza neden olabilecek etkilerdir.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

23 Kasım 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 46' 60" R
Ay
Aslan
20° 43' 16" R
Merkür
Koç
29° 16' 44"
Venüs
Boğa
19° 15' 54"
Mars
Koç
11° 06' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 38"
Satürn
Balık
17° 45' 20"
Uranüs
Boğa
23° 12' 17"
Neptün
Balık
29° 18' 58"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
21° 27' 43"
Lilith
Başak
24° 58' 58"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>