Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi bir hata olarak ele almanız için henüz çok erken. İlişkiniz adına yapabileceğiniz çok şey var. İki baskın karakterin duygusal ilişkisindeki çözümsüzlükler içindesiniz.

İşinize bağlılığınız, kafanızdaki yetki sorununu önümüzdeki günlerde çözecek. Verimsizlik bir süre daha gidebilir. Becerileriniz ve kişisel çabalarınızla bu süreyi kısaltabilirsiniz.

Planladığınız standardı elde etmeniz, umutlarınızı diri tutmanıza bağlı. Toplu paranız, işlerin problemli olduğu dönemlerde sizi ayakta tutabilecek durumda görünüyor.

Bugünlerde ayrıntılar farklı olarak anlam taşıyabilir. Bunların üstüne gitmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı gelişmeleri olumlu anlamda yönlendirme çabalarına girecek, yanlış anlamaların önüne geçmeye çalışacaksınız. Bunun getireceği sonuçlar size duyulan ilgiyi arttıracak. Bazı konulardaki enteresan görüşleriniz, size yeni ilişkiler sağlayabilir. Bu düşünceleri etkileyip değiştirebilecek kişilerle ilişkilerinizdeki mesafeyi iyi ayarlamanız gerekecek.

24 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 07:04 Akrep  burcunda oluşan  ilkdördün etkisi altında aşk hayatınız, çocuklarınız, sanatsal faaliyetleriniz konusunda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek isteğinizi göstermektedir. Takdir edilmek arzunuz yoğundur. Bunu sağlamak için farklı yanlarınızı ortaya koyarak dikkati çekmekten hoşlanabilirsiniz. Bu ister fiziksel isterse cinsellik anlamında olsun farketmez. Burada önemli olan ne kadar güçlü biri olduğunuzu dışa karşı göstermektir. Size göre diğerlerinden oldukça özelsinizdir ve bunun mutlaka kabul edilmesi gerekir. Benim dediğim olacak, benim düşüncelerim doğru, şunu yaparsan bendensin yapmazsan gidersin tarzında bir baskı uygulamanız yanlış olur. Şunu unutmayalım ki, bizi kimsenin yönetmesi mümkün olmadığına göre bizim de başkaları üzerinde egemen olmaya çalışmamız yanlıştır. Saat 08:04 Ay-Merkür görünümü, parasal konularda baskın tarzda konuşmamıza neden olur. İhtiyaçlarımızı, arzularımızı bir hayli önemseriz. İsteklerimizi elde etmekten başka bir şey düşünmeyiz. Saat 23:40 Ay-Neptün olumlu görünümü, olayları büyütmeden asıl olana yönelmeniz gerektiğini göstermektedir. İnancınızı ayakta tuttuğunuz sürece, hem ilişkinizdeki paylaşım güçlenir hem de kafanızın içindeki sorulara cevap bulmanız kolaylaşır. Zorlayıcı bir dönemden geçiyoruz. Hepimizin gönlünü rahatlatacak olumlu gelişmelerin yaşanması dileğimle,

24 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, enerjinizi düşük olması nedeniyle, yapmanız gereken bir çok işi yarım bırakmanıza neden olabilir. Karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Geçici yetersizlik duygusu içinde olmanız her şeyi olumsuz bir şekilde yorumlamanız, zihinsel dağınıklığınızdan ileri geliyor. Çevreniz tarafından yönlendirilebilirsiniz dikkatli olun.

24 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli plan veya programlarınızı uygulamanıza veya hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelmeniz durumunda istekleriniz gerçekleşebilir. Farklı bağlantılar kurmanın şaşırtıcı sonuçlarını görebileceğiniz günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Akrep burcundaki Ay'ın gün boyu olumlu açıları olması gün içierisinde olumlu ruh hallerini, hayalleri ve rüyaları desteklese de, Mars ve Uranüs arasındaki açının bugünden itibaren tüm haftasonuna yayılan beklenmedik gelişmeleri ve ani olayları gündeme taşıyabilecek enerjisi de devrede olacak. Dolayısıyla, ani tepkiler vermekten ve ani hareketlerden uzak kaçınmamız ve planlarımızı yaparken değişiklikleri hesaplayan esneklikte olmamız önem taşıyor. 6 gün boyunca, elektrik, elektronik, bilişim, uzay ve havayla bağlantılı başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir veya bu başlıklı keşifler ya da haberler gündeme gelebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi aşk ilişkiniz oluşturabilir. Sabah saatleri yaşayacağınız fikir çatışmaları sizi biraz rahatsız edebilir. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı ön plana koyabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğini işleri tercih edebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ellerinizi kirleteceksiniz. Akşam saatlerinde daha hayalci olabilirsiniz.

24 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz insan ile aileniz arasında kalabilirsiniz. Tabi ki hayat sizin hayatınız ama bir tarafı tutarken diğer tarafı incitmemeniz gerekiyor.

24 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için değerli bir armağan alabilir, sevdiklerinizle sevgi dolu ve iyileştirici iletişim kurabilir, finansal konular ve sahip olduklarınızı elde etmek konusunda fırsatlar elde edebilirsiniz.

24 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız, yaratıcılığa veya sanata dayalı işleriniz veya çocuk alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Parasal konularda dikkatli olmayı ihmal etmeyin. Borsada yatırım yapanlar dikkat.

24 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal durumunuzla ilgili doğru yatırımları kurgulayabilecek bir durumasınız. Doğru bilgi kaynakları ve danışmanlarla çalışmayı deneyip maddi gücünüzü daha verimli kullanabilirsiniz. Maddi anlamda yeni kazanç kaynakları ile karşılaşmanız olası olacaktır. İş bulabilir, terfi edebilir, maddi konularda rahat nefes alabileceksiniz.

24 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

24 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 00' 33" R
Ay
Oğlak
05° 42' 01"
Merkür
Koç
16° 25' 29"
Venüs
Koç
29° 12' 12"
Mars
Balık
28° 36' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 03"
Satürn
Balık
16° 26' 45"
Uranüs
Boğa
22° 15' 50"
Neptün
Balık
28° 51' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 35"
Lilith
Başak
23° 10' 34"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>