Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşka ayıracak zamanınız olmadığını söylüyorsunuz. Ama bugün bir tanıştırılma olayında her şey değişecek. Eski beraberliğinizi hatırlamaya devam ediyorsunuz. Yeni bir şeyler yaşamanıza bu nostalji de sebep oluyor. Onu artık unutmalısınız.

Bugünlerde işleriniz alabildiğine yoğun. Bu yorgunluğun üzerine hala bazı girişimleriniz var. Bunlardan biri yakında size bir müjde verebilir. Konuşmaktan sürekli kaçındığınız, işle ilgili devamlı arayan bir telefonunuz var.

Kazancınız, sıkı çalışma temponuza karşın pek bir gelişme göstermiyor. Bu nedenle yeni olanakların arayışı içindesiniz.

Biriyle başınızaaçacak ölçüde fazla ilgilisiniz. Tek başına onun koşullarının elverişli olması size yeterli geliyor. Ama yanılıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıkıntılarınızı bir bir atıyorsunuz. Neyse ki şansınız da bayağı yardımcı oluyor. Yakında yapmayı düşündüğünüz küçük gezi, beklemediğiniz ama çok sevinç duyacağınız katılımlarla zenginleşebilir. Arada bir hatırladığınız keyfinizi kaçıran ufak bir sıkıntınız var. Tepki vermeniz gerekiyor, çünkü tepkisiz kalmanız halinde büyüyüp olgunlaşacak.

25 Ağustos 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Salı günümüz, saat 07:22 Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyor. İlişkinin içinde kendinizi nasıl bir yere koyduğunuzu, şu anda bir sorun varsa bunun ardındaki nedenleri, bir arada olmanın anlamı üzerine düşüneceksiniz. Sağlam bir beraberlik ise, güven duygusuyla hareket etmeniz kolaydır. Yalnızsanız, bir miktar karamsar düşünmeniz mümkündür. Yeni birisiyle tanıştıysanız sağlam ve tutarlı biri olmasını dilersiniz. Ay-Oğlak burcu günlerinde, işinizle, ailenizle, finansal konularla da yakından ilgilenme gereği duyarsınız. İşlerinizi, sorumlu ve disiplinli şekilde halletmenizde fayda vardır. Saat 10:35  Ay-Güneş olumlu görünümü, kendimizi iyi hissetmemizde yardımcıdır. Canımız ufak tefek şeylere sıkkındır. Ancak bunların üstesinden gelebilecek gücümüz vardır. Bu görünüm bir çok mesele üzerinde titizlikle durmamızı sağlar. Saat 12:44 Ay-Jüpiter görünümü, partnerinizin iyi niyetini, cömertliğini hissetmek istediğinizi gösteriyor. Sözlerine, tavırlarına bir hayli dikkat ediyorsunuz. Çünkü yanılmak, üzülmek istemiyorsunuz. Bu görünüm, bu anlamda sizi rahatlatıcı gelişmeleri işaret ediyor. Saat 22:32 Ay-Neptün olumlu görünümü, olayları büyütmeden asıl olana yönelmeniz gerektiğini göstermektedir. İnancınızı ayakta tuttuğunuz sürece, hem ilişkinizdeki paylaşım güçlenir hem de kafanızın içindeki sorulara cevap bulmanız kolaylaşır. Günü, huzurlu ve keyifli paylaşımlarda bulunarak geçirmeniz dileğimle,

25 Ağustos 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenize karşı duygusal tepki gösterebileceğiniz bir gün. Bazı kişilerin size olan tavırları, canınızı sıkacaktır. Tahakküm altına girmek istemiyorsunuz. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi sonucunda; kafanız oldukça karışık. Toplumsal başarınızın devamı için, çevrenizle uyumunuzu bozmamanız gerekli.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çevreden gelen istek veya taleplere kulak tıkayıp, başkalarının ihtiyaçları ya da planları doğrultusunda hareket etmeyi bırakıp sadece kendinize zaman ayırmalı veya kendinizle ilgili problemleri çözmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne güzel başlıyoruz. Destekçi kişiler, olumlu görüşme ve diyaloglar, işle ilgili olumlu adımlar, fırsat içeren durumlar ya da belli kararların açıklanması türünde yararlı ve hoş denilebilecek gelişmelere açık olduğumuzu gösteriyor. İlerlemeye açık, beklentilerimizi yüksek tutabileceğimiz, organize ve disiplinli hareketlerimizin başarıya ulaşabileceği, uzlaşmacı ve olumlu bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Ağustos 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde eşinizle ilgili konularla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha ciddi kararlar almak isteyebilirsiniz. İşlerinizde yeniden temel atmak ve sağlamlaştırmak isteyeceğiniz zamanlar var. Bugün ilgilendiğiniz konularda olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

25 Ağustos 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallerinizde olsa bile biraz uzaklaşmalısınız bulunduğunuz ortamdan.

25 Ağustos 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

25 Ağustos 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel yaşantınızda karşı taraftan çok şey bekliyorsunuz. Bugün, ilişkinize güvensiz yaklaşmamaya çalışın. Etkili iletişimle keyfiniz yüksek olacak. Yaşayacağınız güzel oluşumları fark edin.

25 Ağustos 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklar, partner ilişkileri, sözleşmeler, anlaşmalar ve kendini açıkça gösteren düşmanlar bölümünde seyahat edecek ay, bir takım sonlanmaları, bitişlere işaret ediyor. Bu az önce saydığım konularla ilgili sorunların bitişi anlamına da gelebilir. Olası kötü niyetli kişiler renklerini bu iki gün kendilerini daha çok belli edecekler.

25 Ağustos 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

25 Ağustos 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 30' 53" R
Ay
Koç
25° 05' 42" R
Merkür
Koç
20° 36' 31"
Venüs
Boğa
08° 44' 03"
Mars
Koç
04° 33' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 40"
Satürn
Balık
17° 06' 25"
Uranüs
Boğa
22° 42' 29"
Neptün
Balık
29° 05' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 27"
Lilith
Başak
24° 02' 03"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>