Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu hala çok seviyorsunuz ama kızgınlığınız sürüyor. Bugün yakın arkadaşlarınız aracılığıyla size bir mesaj iletebilir. Sizin de bu mesaja kayıtsız kalmanız pek mümkün değil. Öfkeniz sevginize yenik düşecek gibi.

Zaman zaman tek başınıza karar vermek sizi ürkütüyor. Bu duruma alışmanız gerekecek. Çünkü bugünlerde inisiyatif almanız ve hızla karar vermeniz bekleniyor sizden.

Almak istediğiniz birkaç şeyden birini tercih etmek zorunda kalabilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirdiğinizde bunun bir zorunluluk olduğunu göreceksiniz. Harcamalarınızda bir süre daha dikkatli olmanız gerekecek.

Pek çok şeyi başarabilecek yeteneğe sahipsiniz. Bunu bilerek kendinize biraz daha güvenmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sevdiğiniz birisi yolculuğa hazırlanıyor. Onun geleceğiyle ilgili bir yolculuk olduğunu bildiğiniz için sevinciniz üzüntünüzü bastırıyor. Bugünlerde kendinizi karışık ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Siz bu ilişkilerin yaşayanı değil, tanığı olacaksınız. Dışardan bakanların çok eleştireceği bu durumu anlamaya çalışacaksınız ama sizin de içinize sinmeyecek.

25 Haziran 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Perşembe gününün ilk etkili enerjisi, saat 07:08  Ay-Merkür olumlu görünümüdür. Halledilmesi gereken işlerimizi bir daha kontrol edebiliriz. Ailemizle alakalı  eski bir meselenin gündeme gelmesi bizi rahatsız eder. Gereksiz sözler ve uzlaşmazlık canımızı sıkabilir. Saat 14:06 Ay-Pluto görünümü,  iç güvenliğiniz, ilişkiniz ve mesleki konuların üzerinizde bir hayli baskın olduğunu gösteriyor. Öyle ki, kendinizi kapana kısılmış gibi hissedebilirsiniz. Bu korkuların size bir faydası yok. Durumunuzu gerçekçi bir şekilde ele almalısınız. Saat 20:15 Ay-Venüs olumlu görünümü, evimiz içindeki huzur ve paylaşımın önemini vurguluyor. Parasal konularda egomuz bir hayli güçlü. Çünkü gerçekten rahat yaşamanın bu sayede olacağını düşünüyoruz. Sevgiye, ilgiye, değerli bulunmaya, desteklenmeye ihtiyacımız var. Gönlünüzün huzurla buluşacağı, mutlulukla ışıklanacağı bir gün geçirmeniz dileğimle,

25 Haziran 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Ay aile ve yuva evinizi etkilemekte ve atağa kalkmanız için size bazı yeni fırsatlar sunmaktadır. Sakin yapınızın altında güçlü hedefleriniz var. Size sunulacak teklifleri olumlu bir şekilde değerlendirmeli ve sonuçlara mantıklı bir şekilde yaklaşmalısınız. Arkadaşlarınızınkapasitesi sizin için önem teşkil ediyor.

25 Haziran 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birkaç gündür olduğu gibi, birkaç gün daha, pratiklik gerektiren işlerle uğraşabilir veya tamamlanması gereken işlere el atabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ailenizle ilgili haberler alabilirsiniz. Ev hayatınızda hareketli bir gündem sizi bekliyor. Eskiden kalma konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz.

25 Haziran 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki karşı cinsin ilgisini çekmekten bıktınız. Özellikle de bu ara ters davranışlara maruz kalmış olabilirsiniz. İş yerinizde daha siyasi davranın.

25 Haziran 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde dinlenmeye ve ailenize zaman ayırarak meditasyon, dua ve ritüeller yapmanız, hem ruhsal olarak dinginleşmenize hem de arzuladığınız konuların hayatınızdaki oluşum sürecini hızlandıracaktır. İlişkilerinizde destek aldığınız, kendinizi en iyi şekilde her ortamda ifade edebileceğiniz bir gündesiniz.

25 Haziran 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinize ve aile hayatınıza gereken ilgiyi göstereceksiniz yalnızalanlarınızdaki değişikliklerin duygusal olarak sizi zorlamasına izin vermeyin. İş hayatınızda değişik reaksiyonlardan kaçınmalısınız.

25 Haziran 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dürüst olmak gerekir ise; sizlere şimdiden geçmiş olsun kartı gönderdiğimi varsayın arkadaşlar. Mars, yengeç burcunda düşüştedir, yani aslında vaad ettikerini yerine getirirken zorlanmalar, endişeler getirir. Bu da demek oluyor ki, öncelikle duygusal anlamda endişe ve kaygı sizlerle beraber olacak. Bunun yanı sıra stres ve mücadeleye çağırılacaksınız, hayatınızda önemli başlangıçlar yapmak, girişimlerde bulunmak için büyük istek ve arzu duyacaksınız

25 Haziran 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

25 Haziran 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 46' 38" R
Ay
Koç
13° 54' 11"
Merkür
Koç
20° 01' 27"
Venüs
Boğa
07° 47' 48"
Mars
Koç
03° 58' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 56"
Satürn
Balık
17° 02' 42"
Uranüs
Boğa
22° 39' 51"
Neptün
Balık
29° 04' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 57"
Lilith
Başak
23° 56' 59"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:25

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>