Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dostlar arasında bazı sorgulamalardan kaçınmak gerekiyor. Eskimişlik korkuları, yeni gönül kaymalarına zemin hazırlayabilir. Böyle bir olasılık iki taraf için de hiç olanaksız görünmüyor.

Görüştüğünüz kişinin aranılan kişi olduğu yolundaki bazı duyumları yetersiz bulmakta haklı görünüyorsunuz. Gerçekten öyle mi, şeklinde güvensizlikler taşıdığınız bir konu yakında aydınlığa kavuşacak gibi.

Bu konularda son zamanlarda aldığınız birtakım garantilerde kötü niyet yok, ama size sorumsuz bir rahatlık barındıracağı söylenebilir. Elinize geçen yeri hazır parayı kullanmanın gerekliliği konusunda kafanız biraz karışmış görünüyor.

Duygusal beraberliğinizi bitirmeniz için hiçbir engeliniz yok, sıkıntıyı boşuna çekiyorsunuz. Sabrı çok zorlayan saplantılı ilişkilere katlanmak zorunda değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel çevrenizde yada kariyerinizle ilgili bazı tatsızlıklar ve mücadele etmeniz gereken bir gün yaşayacaksınız. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve gereksiz şeyler için zaman harcayabilirsiniz. Duygusal bazı gerilimler yaşama ve ani karar değişikliklerine gitme ihtimaliniz var. Bu gün her türlü girişimden uzak durmalı ve olaylara soğukkanlı yaklaşmaya çalışmalısınız. Moral durumunuz iniş çıkışlar gösterebilir ve olaylara aşırı tepkiler verebilirsiniz. Genel çevrenizdeki sorunlara esnek yaklaşmaya çalışmalısınız. Duygusal bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

25 Ocak 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:45 Güneş-Uranüs olumlu görünümü, günün etkili ilk enerjisi olarak önemlidir. Bu enerji, beklentiniz olan para,veya ilişkinizle ilgili konularda aceleci düşünmenize neden olabilir. Sözgelimi mali bir probleminiz varsa, bunu halletmek adına harekete geçmek isteyebilirsiniz. Eğer beraberliğinde anlaşmazlık  yaşıyorsa bunları çözümlemek rahatlamak niyetinde olabilirsiniz. Belki çok önemli bir karar vererek işinizden ayrılmayı, başka bir işle uğraşmayı düşünüyor olabilirsiniz.  Bütün bunlar olasılık dahilinde gözükmektedir. Esasen kişinin burada hissettiği duygu, baskılardan ve sıkıntılardan uzak durmak arzusudur.

25 Ocak 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinizi yüzünden her şeyi farklı algılıyor ve bu özelliğinizi karşı tarafa yansıtmak istemiyorsunuz. Araştırdığınız konular üzerinde tekrar düşünmeniz zaman kaybettiriyor. Ay'ın bulunduğu konum, yaşamınızla ilgili değişimlere hazır olsanız bile, uygulamak için zemin bulamıyorsunuz.

25 Ocak 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda sizi etkileyici kılıyor. Başkalarının dikkatini çekeceğiniz adımlar atabilirsiniz. Duygusal açıdan daha güvenli olacağınız bu günlerde yaratıcı konular ve işi içine alan gelişmeler sizi meşgul edecek. Ancak dışsal koşullar maddi alanda kendini belli ediyor. Başkaları ile olan paylaşımlarınız yönetmekte sıkıntılar yaşanabilir.

25 Ocak 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Deli... Sözleriniz başınızaaçabilir. Bazı cümleleriniz yanlış anlaşılabilir ve bu aşkta gerginlik yaratabilir. Kelimelerinizi seçin.

24 Ocak 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Bu yoğunluk fiziksel olmaktan daha çok zihinsel olacaktır. İlgilenmeniz gereken bir çok konu ile karşılaşabilir, bunların çözümü için yeni hareket şekilleri belirlemek zorunda kalabilir, iletişim aygıtları ile ilgili görüşmeler yapabilirsiniz.

25 Ocak 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 40" R
Ay
Oğlak
11° 53' 04"
Merkür
Koç
16° 33' 24"
Venüs
Koç
29° 46' 36"
Mars
Balık
28° 57' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 33"
Satürn
Balık
16° 29' 15"
Uranüs
Boğa
22° 17' 26"
Neptün
Balık
28° 52' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 10"
Lilith
Başak
23° 13' 39"
True Node
Koç
15° 23' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>