Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kalıcı görmediğiniz bazı etkilenişimlerin de size yararı olabilir. Erken tespitler yanılgılara yol açabilir. İlişkileri koyduğunuz sınıflamalar, belki de çok özel şeyleri kaçırmanıza neden oluyordur.

Mevcut koşullar, birçok insan gibi sizin de umutlarınızı sınırlayabiliyor. Zor günlerden geçici olarak kurtulurken, yeni gerginliklerin hazırlığını yapmak durumunda kalıyorsunuz. İstikrar için, çabalarınız yeterli görünmese de umut var.

Uyguladığınız sıkı para politikasının aldığı tepkilerden üzüntü duyacak durumda olmadığınızı biliyorsunuz. Tahsilattaki problemlerinizi ödemelerinizi geciktirerek dengelemeye çalışmanız, bu şartlarda pek ilkesizlik sayılmayabilir.

Bugünlerdeyaşamınızda daha bir sakin olmanız gerekecek. Birbağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizde çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Karşılıklı olarak ortaya çıkabilecek fikir ayrılıkları ve düşünsel farklılıklar çeşitli gerginlikleri beraberinde getirecektir. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Özellikle ortakyaptığınız kişiler varsa bugün bunlara karşı dikkatli davranmalı ve anlaşmalarınızda her zamankinden daha özenli olmalısınız. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

23 Ocak 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 04:26 Merkür-Jüpiter olumlu görünümüyle günümüz başlayacak. Gelirinizi yükseltme, özel hayatınızla ilgili konularda ideallerinizi, ilişkilerinizi gözden geçirme yönünde etkileyici olan bu görünüm sayesinde, sizi sıkıştırmakta olan meseleleri ele alabilirsiniz. 30 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında zaten bu konularda bir hayli aktif hale geleceksiniz. Hakkınızı olana sahip çıkmak için harekete geçebileceksiniz. Ancak ben derim ki, şu bütçeniz, ilişkiniz, başkalarından beklentileriniz  konusunda lütfen biraz daha dikkatli olunuz. Masraflarınıza, bir takım sebeplerle yaptığınız harcamalara biraz özen gösterin.

23 Ocak 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi sınamak için, uygun bir gün. Detaylara takılarak gününüzü geçirmemelisiniz. Ailenizle birlikte ortak paylaşım içinde olacağınız olaylar gündeme gelebilir. Onlarla ilişkilerinizde derin bir duygusal boyut içinde olacaksınız. Aşırı duygusallık bazen istenmeyen tartışmalara da neden olabilir.

23 Ocak 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi koruyan etkilerle daha fazla iyimserlik kazanıyorsunuz. Ancak büyük beklentiler riskleri beraberinde getirecektir. Olaylara daha esnek yaklaşmalı kendinize özen göstermelisiniz. Sizi kısıtlayan şartları daha fazla yardım içeren konularla ilgilenerek aşabilirsiniz. Eldeki işleri hızlandırmak, hazırlık yapmak için yeterinde zamanınız olacak.

23 Ocak 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıldız... Her şeyin sizin için yolunda gittiğini söylemek mümkün ancak acele karar vermeniz mutluluğunuza gölge düşürebilir.

23 Ocak 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ortamınız, bu ortamdaki kişiler veyahayatınızda yürüttüğünüz projeler, üzerinizde baskı oluşmasını sağlayan unsurlar haline gelebilirler. Diğer taraftan kariyerinizde ilerlemenizi sağlayacak bazı hoş sürprizler ve gelişmelerle de karşılaşabilirsiniz.

23 Ocak 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 04' 12" R
Ay
Oğlak
06° 31' 40"
Merkür
Koç
16° 26' 29"
Venüs
Koç
29° 16' 49"
Mars
Balık
28° 38' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 55"
Satürn
Balık
16° 27' 05"
Uranüs
Boğa
22° 16' 03"
Neptün
Balık
28° 51' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 47"
Lilith
Başak
23° 10' 59"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>