Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir süredir durağanlaşan ilişkiniz kendine yeni bir yön çizerek eskisinden daha hareketli olacak. Bugün sizi arayabilir ve bir program önerebilir. Reddetmeniz için bir nedeniniz yok.

Uzun zamandır tartışılan bir konuda uzlaşmaya vardınız. İşleri nasıl daha iyi bir hale getireceğinizi biliyorsunuz artık. Çevrenizdekilerin sizin motivasyonunuza ihtiyacını da dikkate almalısınız.

Harcamalarınıza biraz daha dikkat ettiğiniz takdirde gereksiz zihin yorgunluklarından kurtulabileceksiniz. Bu savaşı tek başına verirseniz ruhsal olarakta çok rahatlarsınız.

Yakınlarınızın sağlık sorunlarıyla ilgileneceğinize biraz da kendinizinkiyle ilgilenseniz daha mutlu bir hayat sürersiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hareketli ve yoğun bir gün geçireceksiniz. Bazı gelişmeler karşısında bir takım prensiplerinizi çiğnemek zorunda kalacağınız ve duygusal bazı inişler yaşayabileceğiniz bugünde, yeni kararlar almamalı ve önemli girişimlerden uzak durmalısınız. Ailenizle ilgili sorunların su yüzeyine çıkacağı ev bu yüzden çok yorulacağınız anlar geçirebilirsiniz.

27 Kasım 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 03:24 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, özgüveniniz ilişkinize, çalışma hayatınıza ve sağlığınıza olumlu şekilde yansır. Kimsenin etkisinde kalmadan, sizin için neyin gerekli olduğunu bilerek karar verirsiniz. Saat 05:47 Ay-Neptün görünümü, olayları büyütmeden gerçekçi olmanız anlamındadır. İnancınızı ayakta tuttuğunuz sürece, hem ilişkinizdeki paylaşım güçlenir hem de kafanızın içindeki sorulara cevap bulmanız kolaylaşır. Saat 14:24 Ay-Mars mücadeleci görünümü, aşk hayatımız, çocuklarımız ve bizim için önemli olan her şeyi abluka altına alabiliriz. Çünkü zarar görmelerini veya bizden uzaklaşmalarını istemeyiz. Ancak işler bizim istediğimiz gibi yürümeyebilir. Kaygılanırız, gerginlik duyabiliriz. Maddi konular bizi sıkıştırabilir. Saat 19:09 Ay-Pluto görünümü, ilişkimizle ilgili konuları gözden geçirebiliriz. Aranızdaki paylaşım duygusunun önemi son derece büyüktür. Partnerimizle ne kadar el birliğinde bulunuyorsak kendimizi güvende hissedebiliriz. Aşk hayatınız başta olmak üzere mesleki konularda aşırı uçlarda düşünebiliriz. Bunun nedeni, kendinizi güvende hissetme arzunuzdur. İhtimaller, olasılık hesapları böyle bir etki altında inceden inceye yapılır. Çünkü ayağınızı kaydırabilecek bir durumu önceden bilerek önlem almak istersiniz. Keyifli bir Pazar günü geçirmenizi diliyorum. Kalben sevgilerimle,

27 Kasım 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay Akrepte ilerliyor. Siz olaylara duygusal yaklaşmanıza rağmen, ortak ilişkiler içinde olduğunuz kişilerin, farklı bir mantıkla yaklaşmaları, yaşantınızda bazı isteklerinizin gecikmesine ve olayların yavaşlamasına neden oluyor. Bulunduğunuz ortamlarda farklı fikirlerin ortaya çıkmasıyla, bazı istenmeyen durumlara hedef olabilirsiniz.

27 Kasım 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel anlamda enerji isteyen aktivitelere ilgi gösterebilirsiniz. Gün içi gezileri ve ilginç, seminerler veya kurslar yaratıcılığınızı göstermenizi sağlayabilir.Günün Atmosferi:Yeni olanaklar, etkinlikler ve güçlü diyaloglar Güne enerjik bir başlangıç yapıyoruz. Takım ruhu özellikle sabah saatlerinde çok etkili. Verim alabiliriz. Öğleden sonra ise gerginliğimizi dizginlemek durumundayız. Kararlarımızda ve tutumlarımızda baskıcı hareket etmeyelim. Esneklik göstermeye çalışalım. Akşam saatlerinde kendimizi biraz köşeye sıkışmış hissedebiliriz. Ancak mevcut işlere yoğunlaşarak potansiyelimizi herkese gösterebiliriz. Belli başlı planlar konusunda etrafımızı bilgilendirmeliyiz. Hemen sabahında ise sosyalleşiyoruz ve fırsatlara çok açığız.

27 Kasım 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygularınızı daha güçlü şekilde ortaya koyabilirsiniz. Ancak aşk hayatınızda gizli kalan konular da gündeme gelebilir.

27 Kasım 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklediğiniz maddi yardımın bugün gelmemesi ile moraliniz bozulacak. Ancak kendi çabalarınız sonucu işinizde değişiklikler yapmanız olumlu sonuçlar doğuracak.

27 Kasım 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

27 Kasım 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinize yönelik adımlarınızla keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Önemli görüşmeler devrede olacak. Özel hayatınızda sevdiğiniz insana olan duygularınız güçlü akacak.

27 Kasım 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cinsel enerjinizin yüksek olabileceği bugünde daha çok sefahat yaşama ve size keyif verecek bu tür etkinliklerle vakit geçirmelisiniz.Ay’ın boşlukta olacağı geç saatlerde yeni bir başlangıçtan ziyade elinizde daha önceden hazır halde olan keyif alanlarının tadını çıkarmalı ve zihninizi basit işlere yormalısınız. Özel hayatınızdaki ilişkilerin sizin duygularınıza ne kadar baskı uyguladığı ve bunlardan nasıl uzaklaşabileceğinize dair düşünce üretebileceğiniz bir pazar günü deneyimleyebilirsiniz.

27 Kasım 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

27 Kasım 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 30" R
Ay
Oğlak
12° 18' 07"
Merkür
Koç
16° 33' 58"
Venüs
Koç
29° 48' 54"
Mars
Balık
28° 59' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 59"
Satürn
Balık
16° 29' 25"
Uranüs
Boğa
22° 17' 32"
Neptün
Balık
28° 52' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 16"
Lilith
Başak
23° 13' 52"
True Node
Koç
15° 23' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:55

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>