Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kalıcı ilişkilerden çekiniyor gibisiniz. Aşkın, flört kısmı sizi çok daha cezbediyor gibi bir izlenim veriyorsunuz. Gönül ilişkileriniz genellikle heyecanla dolu ama kısa ömürlü oluyor.

Yeni birortamı arayışlarınız bu günlerde sona erebilir. Mesleğinizi geliştirme ihtiyacınızı karşılayamıyorsunuz. İşinize verdiğiniz emeğin karşılığında böyle bir boşluk göze çarpıyor.

İyi niyetli ve çok gerçekçi gelecek planlarınız var. Beklenmedik şekilde elde ettiğiniz paranın haberini yaygınlaştırmamak niyetinde görünüyorsunuz. Bu gizlilikten rahatsızlık duymanız gerekmiyor.

Bu iki günde, kendinizi dinlenmeye alabilirsiniz. Son günlerdeki uykusuzluk sorununuz genel gerginliklerden kaynaklanıyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileden birinin bir alım işinde size ihtiyacı olacak. Hafta içinde biraz bu işe koşturabilirsiniz. Anlayamadığınız bir nedenle haftaya içinizde bir sıkıntıyla girebilirsiniz. Çevrenizdeki insanları, günün tadını çıkarmaya zorlama alışkanlığınız var. Herkes, bir önceki günün aktardığı sorunlardan sıyrılma becerisini, sizin kadar gösteremeyebilir.

24 Kasım 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Perşembe günümüz, saat 02:56 Ay-Güneş olumlu görünümüyle başlıyor. Ev-aile konularında huzur ve uyuma olan ihtiyacımızı işaret ederken, çalışma hayatımızla ilgili meselelerde de bilgilenmeye önem veriyoruz. Bazen kararsızlık duyuyoruz ancak bunun sebebi, ilişkilerde yaşanan dengesizlik sebebiyledir. Saat 21:39 Ay-Mars olumlu görünümü, bir çok meseleyi düzenleme, üstesinden gelme, hızla halletme arzunuzu işaret ediyor. Ancak bilinçli davranmamızda, kendimizi yormamamızda yarar var. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk hiç eksik olmasın.

24 Kasım 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerinize doğru yol almanız, siz mutlu etse de, isteklerinizde çoğulluk olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için, daha fazla beklemeyin.. Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Kendi içinizde çözmeniz gereken problemleri asgariye indirmeye çalışmalısınız.

24 Kasım 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal yaşamanız hareketleniyor Sevgili Yengeç'ler. Öte yandan yazılı sözlü her türlü iletişiminizde yoğun bir sürece girdiniz. Renkli davetler, organizasyonlara katılabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Art niyetli kişilerin gizli saklı konuşmalarına dikkat etmelisiniz. Bu sırada özel konularınızdan kimseye bahsetmemenizi öneririz.Günün Atmosferi:Önemli görüşmeler yapmak için uygun gündeyiz. Üzerinde yoğunlaşılan işlerde ilerlemek veya yapılacak işlerde yardım almak çok zor olmayacaktır. Görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmeyelim. Şikayet ve eleştirilerle ya da her olaya negatif bakan kişilerle de karşılaşabiliriz, ama etkin konumdaki kişilerle, ailenin önemli şahıslarıyla görüşmeler yapmak veya aşk hayatımız açısından randevular ayarlamak için uygun ve enerjimizin yüksek olacağı bir gün. Eve ait hazırlıklar yapabilir, evi yenileyebilir, ödemelerimizi gerçekleştirebilir veya eski tanıdıklarımızla görüşebiliriz.

24 Kasım 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda fazla aktif olabilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Yazışma ve konuşmalarınızın tarzına dikkat etmenizde fayda var. Kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olun. Gün içinde hayalleriniz ile gerçekler arasında kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişimler sizi yorabilir.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sağlık problemlerinizle uğraşacaksınız. Bu beraberinde tembelliği getirecek ve evde kalmak isteyeceksiniz. Kendinize çeki düzen vermelisiniz.

24 Kasım 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

24 Kasım 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok önemlisorumlulukları alabilirsiniz. Bakış açınızı geniş tutmaya çalışın. Disipline olarak adımlarınızı kolaylıkla atabilirsiniz. Bugün, sağlığınıza özen göstermelisiniz.

24 Kasım 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle veya komşularınızla ilgili olumlu ve sıcak duygular tesis edilecektir. Biraz geçmişe dönük anılardan konuşulabilir. Bu tatlı anıları hatırlayıp ilişkilerinizi dengeye oturtabilirsiniz.Hak, hukuk arayışı ön planda olacaktır. Arkadaşlık ilişkilerinizde uzlaşma ortamınızın odak noktası olabileceği, sosyal topluluklar arasında olabileceğiniz bir günü deneyimliyorsunuz. Zihinsel olarak fazla hayalci ve idealist davranıyor olabilirsiniz. Bilhassa ilişkiler konusunda baskılar, kıskançlıklar ve kısıtlamalarla karşılaşmanız olasıdır.

24 Kasım 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

24 Kasım 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 36' 56" R
Ay
Başak
01° 04' 53"
Merkür
Boğa
00° 20' 42"
Venüs
Boğa
20° 19' 37"
Mars
Koç
11° 45' 54"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 51"
Satürn
Balık
17° 48' 57"
Uranüs
Boğa
23° 15' 18"
Neptün
Balık
29° 20' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
21° 30' 22"
Lilith
Başak
25° 04' 43"
True Node
Koç
14° 52' 34"
Son Güncelleme : 16/05/2024 02:43

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>