Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak karmaşık bazı durumlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Hatalı düşünceler ve duygular içine girebilir ve uygulamada hatalar yapabilirsiniz. Aşk hayatınıza ilişkin bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ve anlaşılamamaktan yakınabilirsiniz. Duygularınızı sevdiğiniz kişiye anlatmakta zorlanabilirsiniz ve sizde karşınızdakini anlamakta zorlanacaksınız.

İçinize kapanacağınız bir gündesiniz. Çok büyük olmasa da bazı problemlerle karşılaşacaksınız. Kendinizi gergin hissedebilir ve çevrenizdeki kişilerle tartışabilirsiniz. Ara vermeden çalışmak zorunda kalacaksınız ve bu sağlığınızı da etkileyebilir. Biriktirdiğiniz işleriniz varsa bugün bunları halletmek için fırsatlar yakalayacaksınız. Çok hareketli bir geçireceğiniz söylenemez daha çok sabit işlerle ilgileneceksiniz.

Maddi konularda daha çok harcamalarınızda kısıntılar yapabileceğiniz ve bütçenize göre hareket edebileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle yeni yatırımlardan kaçınacak ve risklerden uzak durmayı tercih edeceksiniz. Bazı hatalarınızı değerlendirebileceğiniz bir gündesiniz.

Duygularınızı kontrol etmekte hatalar yapabilirsiniz ve iç dünyanıza dönme eğilimi gösterebilirsiniz. Bir konuda ihtiyatsız davranacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sessiz sedasız halledilmeye çalışılan bir probleme, problemle birlikte bu niyeti de ortaya çıkartabilecek şekilde müdahaleleriniz var. Bu konuda birilerine danışmanız yararlı olacak. Geçmişte başınızdan geçen birtakım olaylar, hiç istemediğiniz halde, bugünlerde hafızanızı zorlayabilir. Bu, yeni bazı sorgulamaları ve üzüntüleri getirecek.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  saat 02:54  itibariyle Oğlak burcunda ilerleyen Ay, eşinizle yakından ilgilenme, işinizle alakalı konulara ağırlık verme anlamında önemlidir. İlişki meselelerinde kendinizi baskı altına alınmış gibi hissedebilirsiniz. Eğer sorunlarımız varsa bunları mutlaka çözmek istersiniz. Bu etki altında,  geleceğe dair planlarımızı yaparız. Burada esas olan güvence duygumuz. Umutlarımızın boşa çıkmamasını istiyoruz. Saat 17:53 yöneticiniz Ay, Güneş ile olumlu bir görünüm yaparak sizleri duygusal anlamda rahatlatmakta ve güven duygunuzu yükseltmekte. Bu sayede, ileriye dönük olarak düşündüğünüz planlarınızı gerçekleştirme anlamında kuvvet kazanmaktasınız. Geleceğinizi ve nereye varmak istediğinizi net bir şekilde saptayabilirsiniz. Sağlığınız bugün gayet olumlu. İhtiyaçlarınız ile hedefleriniz arasındaki ince çizgide hiçbir karmaşa yaşanmayacağı için umutla ilerleyebilirsiniz. Gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,  

27 Nisan 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızdan da önemli destekler gelecektir. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı ilginç fikirleriniz bazı arkadaşlarınızın veya akrabalarınızın olumlu geri dönüşleriyle kuvvetlenebilir veya bu kişilerde planlarınıza dahil olmak isteyebilirler. İletişim kurmak vebirliği yapmak sizi hedeflerinize bir adım daha yaklaştıracaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Görev ve sorumluluklarımıza odaklanabileceğimiz, işlerimizi akışkan şekilde halledebileceğimiz, önemli görüşmeler veya ilişkilere boyut kazandırmak için uygun bir gündeyiz. Ancak,hayatımızda veya üzerinde yoğunlaştığımız işlerde gereken gayreti göstermemek sıkıntılı durumlara da neden olabilir bilginize. Geceye doğru ilerleyen saatlerde maneviyat önem kazanıyor, dualar edebilir, hayallere dalabilir veya yüksek yaratıcılığımızı kullanmak için seferber olabiliriz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Nisan 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle paylaşımlarınız artabilir. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Etrafınızdaki insanlarla bilgilerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Bazı konuları gündeme getirirken dikkatsiz olabilirsiniz. İşlerinizi toparlayıp tekrar harekete geçmeniz gerekebilir. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İş ortamında tepkilerinize dikkat edin.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Kızgınlığınızı birden partnerinize aksettirdiğiniz taktirde beklemediğiniz bir tepki ile karşılaşabilirsiniz. Bu size bunalıma sürükleyebilir. Bu yüzden daha kontrollü olun. Zaten siz sakin insanlarsınız. İŞ: Maddi açıdan sıkıntılı günler geçiriyorsunuz. Harcamalarınıza dikkat etseniz de yetmeyebiliyor. Ancak elinize geçecek bir para sizi rahatlatacak. SAĞLIK: İçinizde öfke var ve patlatmak için bekliyorsunuz. Sakin olmaya çalışmalasınız.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

27 Nisan 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizin zenginliği ve hareketliliği özel yaşantınıza da dokunuyor. Bugün, sevdiğinizle eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Gece saatlerinde arkadaşlarınızla iletişiminizde dikkatli olun.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkinizde ise ciddiyet gerektiren bir konu gündeme gelebilir. Fazla akılcı ve resmi olmak nedeniyle aranızda duygusal baskı ve yönlendirmeye sebep olacak davranış ve tutum meydana gelebilir. Aynı şekilde ortaklığınızla ilgili mali ve yönetimsel konularda fikir ayrılıkları ve tarafların birbirine baskı uygulama durumu meydana gelebilir. Genel olarak ise; Ay bugün 01:55‘te Oğlak burcuna geçiyor. Oldukçaodaklı, sorumluluklarınızın bilincinde, üzerinizdekiyüklerini halletmeye odaklı bir güne başlayabilirsiniz. Profesyonel bir tavırla işlerinizi planlayabilir ve uygulamaya koyabilirsiniz. Kararlı, gerçekçi, hırslı ve başarı odaklı olabileceğiniz bir gün. Resmiyet gerektiren, geleneksel, senli benli olmayan ortamlarda bulunabilirsiniz. Otoritesi olan kişilerle veyahayatınızdaki üstleriniz ile iletişime geçebilirsiniz. Verimliliğinizin artacağı bir zaman dilimi olacağı için bekleyen işleri hızla bitirebilirsiniz. Uzun vadeli planlarla başarıyı yakalamaya yönelik düşünebilirsiniz. İş sunumları yapmak, öneriler sunmak, bir durumun kontrolünü yapmak, bir işin uygulamada nasıl verimli olduğunun kontrolünü yapmak, rapor yazmak, müdürler, patronlar ve işverenlerle konuşmak, indirimlerden yararlanmak, resmi evraklarla ve yazışmalarla uğraşmak, ciltle ve dişlerle ilgilenmek için uygun bir gün.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Organizasyon ve sosyalliğinizin artması ile sıkıntıları düşünecek vakit bulamazsınız. Artık yalnız kalmak istemiyorsunuz, ayrıca birçok plan, proje ve faaliyet dolayısıyla yalnız kalmanız da imkânsız hale gelir. Oradan oraya tüm gün koşturabilir ve bundan hiç şikâyet etmezsiniz.

27 Nisan 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 32' 48" R
Ay
Başak
00° 13' 40"
Merkür
Boğa
00° 15' 19"
Venüs
Boğa
20° 14' 20"
Mars
Koç
11° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 50"
Satürn
Balık
17° 48' 39"
Uranüs
Boğa
23° 15' 03"
Neptün
Balık
29° 20' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 09"
Lilith
Başak
25° 04' 14"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>