Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün ne istediğinizi kendinizde bilmiyorsunuz. Bir duygu seline kapılıp gidiyorsunuz. Duygularınızı frenlemeli ve bir yola koymalısınız. Atak davranışlarınız karşınızdaki insanı şaşırtıyor. İsteklerinizin hemen gerçekleşmesini istiyorsunuz. Kendinizi sevgilinizin sahibi gibi görmek istiyorsunuz veya öyle bir izlenim veriyorsunuz.

İsteklerinize ulaşmak için büyük bir gayret içerisinde olacağınız bir gündesiniz. İkili ilişkilerde başarılısınız. İnsanlar üzerinde güçlü bir etki bırakacaksınız. Ağır sakin görünüşünüz ve durumu açıklarken takındığınız tavır siz farkında olmasanız da size iyi bir puan kazandırmakta.

Maddi açıdan bir artış beklentisi içerisinde olduğunuz bu günlerde bir yakınınızın size borcunu ödemeyişi ile sıkıntılı anlar yaşayacaksınız.

Duyarlılığınız çevrenizdeki insanlar tarafından yanlış algılanabilir. Para konusundaki tutumsuzluğunuzun önüne geçmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beyninizdeki içtenlik, yapmacıklık tartışmalarında doğru sonuçlara varmanız bugünlerde pek mümkün görünmüyor. Tartışmaları yaşadığınız alan, sağduyuya çok uygun değil gibi. Bilgi alışverişlerinizde kopukluklar söz konusu. Görünürde sevindirici haberler var, ama kuşkuculuğunuz haberlerin bir kısmını endişeli karşılamanıza yol açacak.

28 Mart 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 28 Mart saat 05:57 tarihinde Koç burcunda doğacak Yeniay, Venüs gerileme dönemine denk geliyor. Önümüzdeki Nisan ayında da Merkür gerileyecek. Bütün bunları göz önüne almadan yorumda bulunmak eksik olurdu. Önceliklehayatında hedeflerinizi, isteklerinizi, gerekli olanları belli bir zaman ve sağlamlık ilkesini merkez alarak düşünmeliyiz. Çünkü şu aralar bir durgunluk, insanlarla anlaşmakta zorluk ve kafamızın içinde bir doluluk söz konusu olabilir. Yeniay adı üstünde yenilik demekse de, bu Yeniay özellikle geçtiğimiz ayki meseleleri karşımıza çıkarıyor ve üzerinde düşünmek gerekiyor. Birileri sabrımızı zorluyor sanki. Bazen içimizden çalışmak dahi gelmiyor. Bütün bu yazdıklarım çoğumuzun üzerinde zaman zaman etkili. Yeniayı yöneten Mars-Boğa burcunda ilerliyor. Biz de ek kazanç anlamında veya güvence yönünde işlere bakıyoruz. Uzun vadeli bir yol ve yöntem belirlemekten yanayız. En azından bizi gerginleştirenve ailevi sorunlarla mücadele ederken, farklı neler yapabiliriz, nasıl kendimizi sakinleştiririz onun peşindeyiz. Ben geri hareketlerle örtüşen Yeniayların aslında hem geçmişi hem de bugünü gözden geçirmede, probleme neden olan unsurları belirlemede olumlu bulurum. O nedenle sizler de bu Yeniayda, durumunuzu her yönüyle ele alınız ve alternatifiniz olmadan, bir şey kesin ve net olmadan fevri kararlar vermeyiniz. Yeniayın olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

28 Mart 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki sıkıntılar, seni başka arayışlara yönlendirebilir. Ne istediğinin farkında olduğun bir gündesin.

28 Mart 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üstlerinizle ve ofis arkadaşlarınızla yaşadığınız anlamsız bir kriz güne damga vurabilir. Haklılığınızı ortaya koymak isteyeceğiniz bir zaman dilimi. Bu olay kariyerde ki cesaret edemediğiniz başlangıçlar için yeni bir yol açabilir.

28 Mart 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Şimdiye kadar gösterdiğiniz çabaların karşılığını alabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Göz önünde olacağınız işler yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Gün içinde kişisel konularınızla ön plana çıkabilirsiniz. Yeni gündemleriniz olabilir.

28 Mart 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yorgun hissediyor ve yalnız kalmak için çeşitli bahaneler buluyorsunuz. Ancak yakın dostlarınız kolay kolay sizi yalnız bırakacağa benzemiyorlar.

28 Mart 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen yeni ayhayatınız ve kariyerinizde önünüze yeni kapılar açabilir. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz, Kendinize yepyeni hedefler belirleyebilirsiniz. Sosyal çevrenizin hareketliliği size bu yönde yardımcı olabilir.

28 Mart 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,ve kariyer alanlarınız oldukça aktif olacak. İş hayatınızda farklı duygu ve düşüncelerle hareket edeceksiniz. Toplum içinde kolay sıkılabilir ve değişik davranabilirsiniz.

28 Mart 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maneviyat, ruh ve zihin ilişkisinin çözümlenmesi, irdelenmesi ve bu konularda ilerleme sağlamanız için çok olumlu açılara ve etkilere sahipsiniz. Ancak Ay boşluğu nedeniyle enerjiler öğleden sonra ağır olacaktır.Bugün hedeflediğiniz bir uzak yolculuğa da çıkabilirsiniz. Yahut kendi içsel yolculuğunuza çıkabilir ve kendinizi keşfedebilirsiniz. Özveri gösterdiğiniz alanlar ve sizin için önem taşıyan manevi konuların seçimlerini yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilgili ortak idealler için motive olmanız için üç gün süreniz olacaktır.

28 Mart 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüzü, rutin işlerinizle ve bunların içlerinde barındırdığı detaylarla uğraşarak geçirebilirsiniz. Maddi konularla alakalı olarak sizi sıkan bir gelişme yoksa da, işlerinizle ilgili bazı noktalar, kafanızı kurcalamaya başlayabilirler.

28 Mart 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 19" R
Ay
Oğlak
12° 43' 10"
Merkür
Koç
16° 34' 33"
Venüs
Koç
29° 51' 13"
Mars
Balık
29° 00' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 25"
Satürn
Balık
16° 29' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 39"
Neptün
Balık
28° 52' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 22"
Lilith
Başak
23° 14' 04"
True Node
Koç
15° 23' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>