Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok ciddi konular değil büyüttükleriniz. Problemleri içerde çözme yolunu seçmelisiniz. İlişkinizle ilgili dış yorumlara bu kadar açık olmanız kişilik yapınızla pek örtüşmüyor.

Sağlam etütleriniz ve ataklığınız ufkunuzu aydınlatıyor. İyi niyete dayalı ilişkilerin işin itici gücü olduğunu düşünüyorsunuz. Yeni, sevindirici gelişmeler söz konusu.

Para konularında doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Ertelemek zorunda kaldığınız bazı harcamalarınızı bugünlerde gerçekleştirme niyetiniz, acelecilik olarak değerlendirilebilir.

Bugünlerde sergileyeceğiniz sağduyulu tavırlar, çok önemsediğiniz kişileri sizinle ilişkilerinizde daha tutarlı yapabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı ve düşüncelerinizi dengelemeyi başarıyorsunuz. Bir süreden beri ihtiyaç duyduğunuz bir girişim için gereken gücü bugün bulacaksınız ve yeni girişimler için uygun bir gündesiniz. Daha önce düşünmediğiniz bir alternatifi deneme şansı yakalayacaksınız. İş yaşamında küçük bazı gerginlikler olabilir ancak soğukkanlı tutumlarınızla bunları aşabilirsiniz. Maddi konulardaki çalışmalarınız olumlu olarak devam edecektir. Kişisel prensiplerinizin ön planda olacağı bir gündesiniz ve tutumunuz size çeşitli başarılar kazandıracaktır.

29 Ocak 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:27 Ay-Başak burcu geçişiyle güne uyanıyoruz. Bu enerji,  hem çevrenizle  hem de yakınlarınızla olan ilişkinize  dikkat çekiyor. Bildiğiniz gibi toplum içinde yaşıyoruz. Bizimle aynı görüşe sahip olmayan bir çok insanla karşı karşıya gelebiliriz. Bu kişiler yakınlarımız da olabilir. Günü huzurlu geçirmek istiyorsak özverili davranmanın  sınırlarını iyi belirlemeli ayrıca eleştirel yaklaşımlardan kaçınmalıyız. Akşam saatlerinde kendimizi çok daha iyi hissedeceğiz. Ancak güne başlarken, üzerinde durduğumuz, bizim için kıymetli olan her konuda mükemmellik ölçümüzü ılımlı bir ayarda tutmamız yerinde olur. Çünkü ne yapsak hiç kimse bizim baktığımız yerden bakmayacak hayata.

29 Ocak 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün araştırmacı yönünüz atağa kalkıyor. Bilgi kaynaklarınızı doğru kullanacağınız bir gün. Neşeli ve enerjiksiniz.Kendi doğrularına inandığınız konularda,başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Partnerinizle aranızda olumlu bir hava gelişecek. Güzel sohbetlerin yapılacağı bir gece geçirebilirsiniz. Onun sizden duygusal beklentileri olacak.

29 Ocak 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişim ve yeniden organize edilmesi gereken yakınlarla ilişkiler öncelikli. Ancak zihnen karışık etkiler altında olmanız sizi endişeli kılabilir. Planladığınız yolculukların aksaması ile önceliklerinizi yeniden belirleyerek yeni kararlar almaya bakın. Zira eğitim çalışmalarınızı daha tutarlı sonuçlar alınması için uygun şartlar bulacaksınız.

29 Ocak 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Örtünme... Yaşadığınız olumsuz enerjileri dağıtın. Fazla düşünmeniz sizlere yarar yerine zarar verebilir. İçiniz rahat olmalı..

29 Ocak 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yakından ilgilenmeniz gereken pek çokolsa da, içinde bulunduğunuz yüksek tempo, strese sebep olmayacaktır. Diğer taraftan, yoğunluk ve yorgunluktan kaynaklanan hatalardan da kaçınmak için önlem almalısınız.

29 Ocak 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 30" R
Ay
Oğlak
12° 32' 01"
Merkür
Koç
16° 34' 17"
Venüs
Koç
29° 50' 11"
Mars
Balık
28° 59' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 13"
Satürn
Balık
16° 29' 30"
Uranüs
Boğa
22° 17' 36"
Neptün
Balık
28° 52' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 20"
Lilith
Başak
23° 13' 59"
True Node
Koç
15° 23' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>