Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi çok yüksekte görmenize rağmen, için için bir güvensizliğiniz var. Farkında bilr olmadığınız bu özelliğinizi ilişkinize yansıtıyor, olumsuz tepkiler alıyorsunuz.

Ticaret konularında Boğaları oldukça parlak bir gün bekliyor. Analiz etme gücünüzün yerinde olması sayesinde doğru kararlar vereceksiniz. Şansınız da size yardım edecek.

Yapmış olduğunuz yatırımlarda mucize beklemeyin. Yatırımın olgunlaşmak için zamana ihtiyacı olacak. Bu arada gündelik para sıkıntıları çekmeyeceksiniz.

İhmal ettiğiniz resmi işler ayağınıza dolanabilir. Hafta son ermeden resmi bir daireyi ziyaret etmeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eski defterleri karıştıracak, özel hayatınızda hiç yoktan sorunlar çıkaracaksınız. İnsanların değişmeyeceğini düşündüğünüz için, onlara şans tanımakta da zorlanıyorsunuz. Herkesin arkanızdançevirdiği paranoyasından kurtulmanız lazım. Aileye çok değer veriyorsunuz; hatta aile ötesindeki herşey boş sizin için.

3 Mart 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Salı günümüz, saat 02:36 Ay-Venüs olumlu görünümüyle başlayacak. Bu enerji,  hem maddi açıdan kendimizi ifade etme arzumuzu yükseltiyor hem dehayatımızdaki sorunları çözebilmemiz anlamında bize destek veriyor. Baskılar son zamanlarda bir hayli yoğunlaşmıştı. Özelikle mali konular, kariyer hayatı ve ilişki konularında yaşanan problemler canınızı sıkıyordu. Bugün bunları daha farklı bir açıdan ele alarak, bundan sonra neler yapmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim sorusuna cevap arayacaksınız. Kaldı ki bu görünüm çıkış yolu bulmanızda yardımcı olabilir. Saat 06:46 Ay-Uranüs olumlu görünümü değişime olan ihtiyacın simgesidir. Öyle bir mucize istersiniz ki, bugüne dek yaşanan her şeyi size unuttursun ve yepyeni bir hayat başlasın. Belli mi olur dostlarım,  hayalinizde canlandırdığınız yaşamın gerçekleşmeyeceğini kim söyleyebilir ki? Saat 06:51 itibariyle Ay-Jüpiter kavuşumu, parasal açıdan kendinizi güçlü gösterme, zengin durma, kimseye halinizi vaktinizi bildirmeme, şöyle bir inançla dik duruş sergileme yönünde bir yansımadır. Belki sıkıntılarınız vardır fakat bunu kimsenin bilmesini istemezsiniz. Saat 10:47-4 Mart saat 13:57 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Maddi ve manevi anlamda risk altına gireceğimiz kararlardan kaçınalım. İnceleyelim, uzmanlarla görüşelim. Bütçemizin sınırlarını aşmayalım. Saat 14:25  Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, bir yanıyla kazanç getiren işlerin göstergesi, diğer yanıyla, mesleki hayatınızdaki yeniliklerin işaretçisidir. Bu değişimlerin ardında yatan en önemli faktör, artık eskisi gibi baskılara gelemeyişinizdir. Benim de arzularım var, benim de isteklerim gerçekleşmeli, sürekli birilerine ayak uydurmak zorunda mıyım diye düşünebilirsiniz. Yetenekli olduğunuzu alanlarda kazanmak istersiniz. Bu görünüm fırsatları işaret etmesine ediyor da, sizin tedbirsiz hatta bazen gereksiz yere yapacağınız alışverişler yine zorlanmanıza sebep olabilir. Ben derim ki, hele bir bakalım gelişmelere, karşınıza çıkan olumlu yöndeki değişimlere, ona göre hareket edersiniz. Ayrıca birikimleriniz varsa, bunları da riskten uzak, piyasanın durumuna göre yatırım şeklinde değerlendirmeniz yerinde olur. Güzelliklerin sizin için  her dem varolmasını sağlayan fırsatlarla karşılaşmanız dileğimle,

3 Mart 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gireceğiniz sosyal ortamlarda kendinize özgü düşüncelerinizde dikkat çekeceksiniz. İsteklerinizin sınırı yok ama, her şeyi kafanızda öyle güzel kombine ediyor ve her şeyi en ince noktasına kadar hesaplıyorsunuz ki, sizi anlamak için, yaptığınız işlere bakmak lazım. Konuşmaktansa çalışmayı tercih edenlerdensiniz.

3 Mart 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zor gibi duran birveya görev bulunduğunuz çevrede veya sektörde tanınmanızı sağlayabilir veya karlı sonuçlar doğurabilir. İlgili kişilerle bağlantı kurmanız durumunda, bu kişiler de kendi üstlerine düşen kısmı yerine getirebilirler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay'ın Satürn ve Mars'la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

2 Mart 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

3 Mart 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Nedensiz şekilde ailenize karşı kırıcı olabilirsiniz. Başka şeylere kızıp sinirinizi onlardan çıkarmayın. Son pişmanlık fayda etmez unutmayın.

3 Mart 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinize dinlenmek için vakit ayırabilir, zamanınızı ruhunuza iyi gelecek kişisel gelişim, enerji, meditasyon çalışmaları ile geçirebilir, ailenizle birlikte zaman geçirerek, bağlarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. 18.00 sonrasında çok daha yüksek bir enerjiye sahip olacak, motivasyonunuzu ikili ilişkilerinize yönelteceksiniz.

2 Mart 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat ile ilgili bazı gelişmeler, bugün kendinizi biraz güvensiz hissetmenize neden olabilir. Ortak kullanılan parasal kaynaklar üzerinde gereğinden fazla düşünürseniz, karamsarlığa kapılıp herşeyi olduğundan çok daha kötü algılamaya başlayabilirsiniz.

3 Mart 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 41' 44" R
Ay
Koç
27° 50' 22" R
Merkür
Koç
20° 45' 25"
Venüs
Boğa
08° 57' 51"
Mars
Koç
04° 42' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 18"
Satürn
Balık
17° 07' 20"
Uranüs
Boğa
22° 43' 08"
Neptün
Balık
29° 05' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 01' 04"
Lilith
Başak
24° 03' 17"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 06/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>