Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz neredeyse her olumsuzluktan onu sorumlu tutuyorsunuz. Evet birtakım sorumsuzlukları oluyor, ama siz de biraz büyüttüğünüzü kabul etmelisiniz.

İşinizi bugünlerde her şeyin üstünde tutuyorsunuz. Bu hem işlerin çokluğundan hem de yakında istemeyi düşündüğünüz büyük bir avanstan kaynaklanıyor. Bu şekilde devam ederseniz, bu avansı alabileceksiniz.

Para sıkışıklığınızı yakında bir ölçüde azaltacaksınız. Bu birazda mucizevi gelişmelerle gerçekleşecek. Ağır borçlara girmiş olmanıza kızıyorsunuz.

Bugünlerdekitemponuz sizi şimdiden silkelemeye başladı. Her şeyi yeterince önemsiyor, ama sağlığınızı biraz gözden kaçırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yapacağınız bir araştırma, tıkanıklık yaşadığınız konuyla ilgili görüşlerinizi hızla değiştirecek. Bazı etkilenmelerin de katkısıyla, bu konuda değişik düşünceler içine gireceksiniz. Bir gelişmeyi sabırla bekliyorsunuz. Bu gelişme bugünlerde gerçekleşecek gibi görünüyor. Ama bir yakınınızın bugün yaşayacağı bir para üzüntüsü sevincinizi yarıda bırakabilir.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 30 Nisan-24 Mayıs tarihleri arasında Venüs-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu süreçte, rahat ve konforlu bir yaşamın, bu yönde ilişkiler kurmanın, kendimizi garanti altına alacak kararlarımızı gözden geçirmenin vaktidir. Zaten Merkür geri hareketinin de bu yönde olumlu olduğundan iki gün önce söz etmiştim. Şimdi huzur duygumuz çok daha etkili oluyor. Sevdiğimiz, sahip olduğumuz için mutlu olduğumuz her şeye kol kanat geriyoruz. Hedefimiz güçlenmek ve güzel duygularla çevrili şekilde problemlerin üstesinden gelmek. Bir şeyler yoruyor bizi. Ancak biliyoruz ki, nefes almak, yaşamak her şeyden daha kıymetlidir. Sorunlar halledilir, pürüzler çözülür. Yeter ki insanın sağlığı yerinde olsun. Venüs-Boğa geçişi aileniz, eviniz, dostlarınızla kurulan güçlü bağların işaretçisi olarak gayet olumlu buluyorum. Saat 06:29 itibariyle Güneş ve Ay arasında oluşacak sondördün, hedefleriniz, düşündüğünüz yenilikler ve girişimler konusunda bir başka insanla işbirliği içine girerek kendinizi güvence altına almak veya tam tersine yürümeyen, artık sürdürülmesi mümkün olmayan bir ortaklığı sonlandırmak anlamındadır. Bu bakış açınız kimileri tarafından gayet normal bulunabilir, bazı kişiler sizi çıkarlarınıza düşkün olmakla suçlayabilir, bir kısmı ise dikkatli olmanızı söyleyebilir. Günü olumlu anlamda geçirmenin yolu, kendinizden ödün vermemek, biraz daha sabırla başka yollar denemektir. Böylece gerilimi üzerinizden atabilirsiniz. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

30 Nisan 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gireceğiniz sosyal ortamlarda kendinize özgü düşüncelerinizde dikkat çekeceksiniz. İsteklerinizin sınırı yok ama, her şeyi kafanızda öyle güzel kombine ediyor ve her şeyi en ince noktasına kadar hesaplıyorsunuz ki, sizi anlamak için, yaptığınız işlere bakmak lazım. Konuşmaktansa çalışmayı tercih edenlerdensiniz.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuların ilerlemesini veya sizin istediğiniz şekilde gelişmesini istiyorsanız, bırakın diğerleri nasıl istiyorlarsa öyle davransınlar ve kendi istedikleri yoldan gitsinler. Sizin işlere karışmanız veya ağırlığınızı hissettirmeniz işlerin farklı yöne gitmesine neden olabilir. Kulaktan duyma bilgilere göre tavır almamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dünün ısrarcı kişileri veya tavırları sabah saatlerine kadar anlaşmazlık nedeni olabilir. Öğle saatlerine kadar Ay boşlukta biz de bir tür rölantideyiz. Öğle sonrası saatlerde ise, yaratıcı fikirlerimiz, yenilikçi tavırlarımız, fikir alışverişleri, etkileyici diyaloglar, öğrenme arzusu, sosyal planlar, mental aktiviteler ön planda olacak. Aklımızı doğru şekilde kullanabilir, aklımızdan yararlanabiliriz. Karşı tarafı etkilemek istiyorsak, duygulara değil, mantığa hitap etmeliyiz gün boyu. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal alanda bazı ikilemler yaşayabilirsiniz. Ancak arkadaşlıklar ve gruplardan gelebilecek destekler de söz konusu.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeye bir bahane bulup sert rüzgarlar estirebilirsiniz. İlgilenmeniz gereken daha ciddi konular varken gereksiz yere kırıcı olmamalısınız.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

30 Nisan 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrelerde gözler sizin üzerinizde olacak. Arkadaşlarınızla olan bağlarınızı güçlendirebilir, onlarla bir arada olmaktan 3 hafta boyunca güzel etkiler alabilirsiniz.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızdaki krizleri aşmak adına insanlarla temasa geçebilir, sizi özgürlükten uzaklaştıran bazı olumsuzlukların üzerine korkusuzca gidebilirsiniz. Teknoloji kullanımınız yükselecektir. Ortaklaşa elde edilen kazanımlarda yükselişe geçebilmek için teknoloji destekli adımlar atmanız gerektiğini benimseyebileceksiniz.   Genel olarak ise; Ay tüm gün Kova burcunda kalacak. Ay’ın Kova burcunda olduğu günlerde rutin işlerle sınırlanmak istemezsiniz. Değişik ve monotonluktan uzak, farklı konulara eğilmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyalleşerek, insanlarla bol bol iletişim kurarak, zihinsel faaliyetlerinizi arttırarak, hareketli ve iletişimi bol bir gün geçirebilirsiniz.    İnsanlardan ve koşullardan bağımsız olarak kendi canınızın istediği şeylerle uğraşmak ve aynı kafadan dostlarla beraber hareket etmek isteyebilirsiniz. Kapalı, sıkışık, dar yerlerde olmak veya sizi boğan kişilerle olmaktan hoşlanmazsınız. Siyasi, toplumsal, insanlığı ilgilendiren konulara daha ilgi duyabilirsiniz. İnternette bol bol gezinebilir, sosyal medya ile meşgul olabilir, sosyal paylaşım sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Kendi bloğunuz veya sayfanızda paylaşımlar yaparsanız daha fazla kişiye ulaşmanız mümkün.    Yine de Merkür Retro hareketinin yaratacağı karmaşa ve gecikmelere karşı hazırlıklı olunuz. Grup enerjisinin oldukça güçlü olduğu bu günde topluluklarda aktif olmak için iyi bir gün. Ayrıca her zaman sosyalleştiğiniz gruplar dışında yeni ve yaratıcı fikirlerle uğraşan kişilerle kontakta olabilirsiniz. Medya, basın, internet ve diğer haberleşme araçları üzerinden ulaşacağınız kitlelerle ilgili önemli işlerde ekstra dikkatli olunuz. Baskı işleri ve yayınlarla ilgili çalışmaların üzerinden iki kez geçerek kontrol etmeyi ihmal etmeyiniz.    Fütüristik, yaratıcı ve ileri teknolojiyi ilgilendiren konulara ilgi duyabilirsiniz. Bilim kurgu, astronomi ve astroloji ile ilgili kitaplar okuyabilir veya yayınları takip edebilirsiniz. Enerji çalışmaları yapmakla, akupunktur, alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınız fikirlerinize destek verecek ve sıra dışı isteklerinize bile uyum sağlamaya çalışacaklardır.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşünceleriniz, uzak geleceğe ve uzak geleceği şekillendirecek olan planlarınıza odaklanabilirler. Bakış açınızı da genişletebilir, daha yenilikçi bir yapıya büründürebilirsiniz. Yeni fikirler bulma ihtimaliniz de vardır.

30 Nisan 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 05" R
Ay
Oğlak
15° 52' 56"
Merkür
Koç
16° 39' 01"
Venüs
Boğa
00° 08' 40"
Mars
Balık
29° 11' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 43"
Satürn
Balık
16° 30' 51"
Uranüs
Boğa
22° 18' 27"
Neptün
Balık
28° 53' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 11"
Lilith
Başak
23° 15' 39"
True Node
Koç
15° 22' 35"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>