Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Özgürlük hislerinizin artacağı ve sizi sınırlayacak bağlardan kurtulmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak da özgürlük arayışı içinde olacaksınız ve sevgiğiniz kişiyle aranızdaki iletişimler bu doğrultuda gelişecektir. Hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz ve sevgi isteğinizde artış olacaktır. Küçük heyecanlar yaşayabilirsiniz.

İş yaşamınızda zihinsel olarak son derece aktif olacağınız ve yeni fikirler geliştrebileceğiniz bir gündesiniz. Geleceğe ilişkin beklentilerinizi yeniden değerlendirecek ve kendinize yeni hedefler belirleyebileceksiniz. İş yaşamınızda yenilikler yapabileceğiniz ve yeni projeleri gündeme getirebileceğiniz bir gündesiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve bazı kazançlar elde edebileceğiniz bir gündesiniz. Maddi konulardaki beklentilerinizi yüksek olması yeni hedefler belirlemenize yol açabilir. Size kazançlar getirecek konularda yeni fikirler geliştirebilir ve atılımlar yapabilirsiniz.

Yaşamınızda bazı yenilikler yapabileceğiniz ve ilginç düşünceler üretebileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla birlikte olabilir ve ilginç ortamlarda bulunabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç gündür yaşadığınız gergin bekleyiş mutlu bir haberle noktalanacak gibi. İnsan ilişkilerine yarı güvenli bakışınız, size diyalog sorunları yaşatabiliyor. Genellikle kolay başlattığınız ilişkilerde sorun yaşıyorsunuz. Aile içindeki birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, çok eskilere kadar uzanan birtakım sorgulamaları getirebilir.

28 Nisan 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 28 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda gerileyecek. Bu süreç, Mars geri hareketi ve Boğa burcundaki etkin geçişler nedeniyle birçok meselenin özüne varma, inceleme, sağlam mı değil mi diye üzerinde düşünme yönünde gayet olumludur. Zihnimiz kazanç ve biriktirme gibi olgulara dönük çalışır. Geçmişte başlanmış işlere ağırlık verilir. İşimize yarayan fikirlerin paylaşımı yönünde olumludur. Bir bakarız duruma. Hangi yöntem, hangi yol daha uzun vadeli olur, hangisi kökleşir, hedefe nasıl varabiliriz gibi sorulara kendi içimizde cevaplar ararız. İhtiyaçlarımızı karşılama yönünde ekonomik düşünürüz. Ağır ve emin adımlarla ilerlemenin, hızlı gidip bazı detayları gözden kaçırmaktan daha iyi olduğunu biliriz. Gölgeli günleriyle birlikte 21 Nisan tarihiyle etkili olmaya başlayan geri hareket döneminde yukarıdaki hususlarda yapılan gözlem, Mayıs sonu kafamızın içinde oturması yönünde yardımcı olacaktır. Bu sürecin bir çok meseleyi anlamamızda, yeniden gözden geçirmemizde farkındalık yaratması dileğimle,  

28 Nisan 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizde farklı bir enerji hissedeceksiniz. Disiplinli ve sabırlı yapınızı ortaya çıkaracak işleri seçecek ve kısa sürede tamamlayacaksınız. Kişisel ilişkilerinizde yargılanmak istemiyorsunuz. Ayrıntılar konusunda ne kadar hassas olduğunuzu karşı tarafa anlatmalısınız. Başlangıçta zor olan işler, sonradan önemini yitirecek.

28 Nisan 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç hafta sosyal ilişkileriniz açısından hassas ve kritik bir süreç olabilir. Zira yanlış ufak tefek yanlış anlaşılmalar ya da alınganlıklar söz konusu. Sabırlı ve toleranslı davranmanızda yarar var. Ancak bu esnada eski dostlarınızla ya da tanıdıklarınızla yeniden görüşme fırsatı da yakalayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 22 Mayıs tarihine kadar Boğa burcunda geri hareketine başlayan Merkür'ün geri harekette olduğu dönemde, hayatımızdaki maddi veya somut konuları yeniden gözden geçirme fırsatı bulabiliriz. Bütçemizin yeniden yapılandırılma ihtiyacı varsa yeniden yapılandırabilir, yeteneklerimizi daha fazla para kazanmak için nasıl kullanabileceğimiz üzerine daha fazla düşünebilir, yeni yollar arayabiliriz. Detaylar önemli, ama asıl olan önümüzdeki üç haftalık süreçte, beyin kaslarımızı daha çok maddi başlıklı konular, ödemeler ya da yeni kazanç yolları üzerine yoracağımız gerçeği. Yatırımlarımız, maddi girişimlerimiz, ödemelerimiz, harcamalarımız ve gayrimenkul başlıklı konularda yorucu uğraşılar ön plana çıkabilir. Bu başlıklarda yer alan evraklarla ilgili ya da iletişim bağlantılı sorunlar dikkat gerektirebilir. Bugünden itibaren, Mayıs ayınin son haftasına kadar, yanlış giden mesajlara, elektrik elektronik araçlarla ilgili problemlere dikkat etmekte ve yanlış anlaşılmalara bağlı iletişim problemlerine, söylenilen saatte söylenilen yerde olamama, söylenilen saatte kalkmayan araçlar, unutulan biletler, pasaportlar, yağ su kontrolü yapılmadan binilen arabalar, yanlış koltukta, hatta yanlış yere yolculuklar türünde karışıklıklara, çifte rezervasyonlara, dikkat etmekte fayda vardır. Unutulan eşyalar, karışan evraklar, çöken bilgisayar sistemleri dikkat gerektirebilir. Ancak, eski tanıdıklarla görüşmek, karşılaşmak ya da geçmişle bağlantılı proje ve işlere hız kazandırmak için uygun zamanlardır.Eğer bu karışıklıkları doğru yönetebilirsek birbirimize karşı anlayışlı olacağımız günlerdeyiz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

28 Nisan 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimde olduğunuz kişilerle sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalardan dolayı keyfiniz kaçabilir. Yeni kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi yeniden hareketlendirebilirsiniz. Anlaşmalar gündeme gelebilir. Eşinizle ilgili konularda yoğun baskı hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz.

28 Nisan 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hemen işinize sarılmalısınız. Yeni alacağınız haberler size bulmaca gibi gelse de işin içine girince kolaylaşacaktır. Ancak dinlenmeye de ihtiyacınız var.

28 Nisan 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

28 Nisan 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla olan iletişiminize dikkat edin. Organizasyona dayalı bir işle uğraşıyorsanız, gruplara dayalı işlerde eğitmenlik yapıyorsanız iletişim sıkıntılarına açık olabilirsiniz.

28 Nisan 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün içinkavramının en zor geldiği burçların başında Yengeç burcu gelmektedir. İş konusundan daha çok ilişkiler ve ortaklıklar önem kazanıp, mantıklı ve tutarlı bir davranış yapısıyla konuşulması ve paylaşılması gereken tüm meselelerin çözümlenmesi için çabalayabileceksiniz. Merkür Retrosu eski dostlarınızla sürpriz karşılaşmalar verebilir. Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Oğlak burcunda kalacak. Gökyüzünde toprak ve ateş enerjilerinin fazla olduğu bugün, düşüncelerinizi eyleme rahatlıkla dönüştürebileceğiniz ve somut adımlar atabileceğiniz bir atmosfer hakim olacak. Yarın Merkür geri hareketine başlayacağı için önemli haberleşmeler, iletişim, anlaşmalar, sözleşmeler, posta, kargo ve yolculuk planları için değerlendirilmesi gereken bir gün. Araç ve elektronik eşyalarla ilgili alım satım işlerinizi bugünden organize etmekte fayda var.

28 Nisan 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sabah ilk fark ettiğiniz şey, duygularınız güçlenmiş olduğu ve kontrolünüzü ellerinde bulundurdukları olabilir. Çevrenize karşı fazlasıyla hassas yaklaşımlarınız olabilir. Olumsuzluklardan gereğinden fazla etkilenmemeye çalışın.

28 Nisan 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 30" R
Ay
Oğlak
16° 26' 30"
Merkür
Koç
16° 39' 50"
Venüs
Boğa
00° 11' 45"
Mars
Balık
29° 13' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 18"
Satürn
Balık
16° 31' 04"
Uranüs
Boğa
22° 18' 36"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 19"
Lilith
Başak
23° 15' 55"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>