Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sürpriz gelişmeler sizi bekliyor. Hoşlandığınız ya da sevdiğiniz karşı cinsten birinden teklif alabilir ya da onun da size ilgi duyduğunu öğrenebilirsiniz.

İş yaşantınızda sorunsuz bir gün geçireceksiniz. Bugün işlerinizi rahatlıkla yoluna koyabileceksiniz. Bugün bazı özel işleriniz sebebiyleyerinizden erken ayrılmanız söz konusu olabilir.

Parasal konularda herhangi bir gelişme yaşamayacağınız bir gününüzdesiniz. Yapmanız gereken lüzumlu harcamalarınızı yapacak ve para konularında fazla düşünmeyeceksiniz.

Bugün sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız. Eski bir rahatlığınız bugün nüksedebilir ve keyfinizi kaçırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak sıkıntılı bir gün geçireceksiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bugün özellikle bazı planlarınızı hayata geçirememeniz sizi oldukça sıkıntıya sokacak. Gün içinde bazı dostlarınızla görüşebilir onlardan bir takım konular hakkında bilgiler alabilirsiniz. Bugün ailenizden birinin sağlık sorunu nedeniyle şehir dışına çıkma planı yapabilirsiniz.

30 Ocak 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 30 Ocak Saat:13:37 itibariyle geri hareketi sona ererek düz seyirle 26 Haziran saat 04:40 olana dek etkisi devam edecek Jüpiter-İkizler burcu süreci, geri hareket dönemi bitmiş olsa da, yine de dikkatli olmayı bilmek lazım.   İşi yazıya dayalı kişiler için sözgelimi yazarlar, şairler, araştırmacılar için geri planda hızlı bir şekilde çalışma anlamında faydalıdır. Ancak  sistemli çalışmakta yarar vardır. Çünkü kafanızın içinde birçok proje belirir, hangisini uygulamak istediğinize karar vermeniz zaman alabilir. Hatta garip ama düşündüğünüz bir işi, birisi bir şekilde öğrenip sizden çalabilir. Onun için ne türden biryapıyorsanız yapın, güvenmediğiniz insanlara bundan söz etmeyin. Genel olarak bu dönemde Yengeçlere tavsiyem hangi konuda olursa olsun hakikaten neyi kiminle veya ne konuştuğunuza mutlaka dikkat ediniz.  İyi niyetinizi birilerinin suistimal etmesine asla izin vermeyin. Dedikodu, lafı sözü büyütme, her sözün altında ne var diye merak etme, gereksiz yere bazen aşırı derecede sinirlenme gibi ruh halleri görülebilir.

30 Ocak 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda ailenizin kadınlarının etkisinde kalacağınız ve onların isteklerine yer vereceğiniz bir gün. Ani kararlar vermeden önce düşünmeli,konusunda acele etmemelisiniz. Sınırlarınızın üstünde sorumluluk alıyor ve sonra da kapasitenizin üstünde çalışmak zorunda kalıyorsunuz. Sezgilerinizin yüksek olduğu bir gün.

30 Ocak 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük planlarınız daha rahat ilerleyecek. Enerjinizi verimli kullanmak adına yeni fikirlere karşı esnek yaklaşmanızda yarar var. Yakın çevrede olup biten konuların getirdiği kuruntular sizi hassas kılacak. Duygu ve düşüncelerinizi başarılı biçimde ortaya koyacağınız zihinsel çalışmalar hızlanabilir. İş açısından da kendinizi geliştireceğiniz olanaklar var.

30 Ocak 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Alfa... Çok yönlü oluşunuz sayesinde lider olma yolundasınız. İş ortamınızda sözünüzü geçirmek için her fırsatı değerlendiriyorsunuz.

30 Ocak 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiklerinizle olmak ve kendileriyle eğlence faaliyetlerinde bulunmak isteğiniz son derece yoğun olacaktır. Yine de bunu yapmadan önce tüm işlerinizi halletmeniz gerektiğinin bilincindesiniz, bu sayede de bugün yapılması gerekenleri erteleme eğiliminden kaçınabileceksiniz.

30 Ocak 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 50' 20" R
Ay
Oğlak
17° 05' 43"
Merkür
Koç
16° 40' 47"
Venüs
Boğa
00° 15' 21"
Mars
Balık
29° 15' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 59"
Satürn
Balık
16° 31' 20"
Uranüs
Boğa
22° 18' 46"
Neptün
Balık
28° 53' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 29"
Lilith
Başak
23° 16' 15"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>