Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınız şu sıralar çalkantılarla dolu. Sevgilinize biraz daha ilgi göstermelisiniz. Ona karşı ilgisiz olduğunuzu düşünüyor olabilir. Onun sizi ne kadar sevdiğini düşünün biraz.

İş yerinizde çok yoğun günler geçiriyorsunuz. Kafanızı biraz toparlamalısınız yoksaortamından çabuk sıkılabilirsiniz. Bugün akşam saatlerinde önemli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Özellikle şu sıralar çok savurgansınız ve gereksiz harcamalarda bulunuyorsunuz. Bu gidişle bütçenizi zorlayabilirsiniz.

Yakınlarınızdan birisi sizi çok kıskanıyor ve üstünüzde gözü olabilir. Bu kişiyi derhal tespit etmelisiniz. Tehlike yaratabilir gibi gözüküyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak yaşadığınız gerginlikleri ikili ilişkilerinize yansıtabileceğiniz bir gündesiniz. Sağlıklı kararlar almakta zorlanabilir ve konuları yavaş düşünebilirsiniz. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Olaylara karşı çok hassas tepkiler vereceksiniz ve çevrenize karşı sert çıkışlarınız olabilir. Bir sorumluluğunuzla özel bir zevkiniz arasında seçim yapmanız gerekebilir ancak bu sizin için kolay olmayacaktır. Ani kararlar vermekten kaçının.

8 Ocak 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 10:28  itibariyle etkili olan  Ay-Yay burcu seyri, hayatımızın gündelik temposu içinde dağılmadan işlerimizi yoluna koymak gerektiğini gösteriyor. Duygusal içtenliğe, etrafımızdaki insanların tevazu içinde hareket etmesine fazlasıyla ihtiyaç duyuyoruz. Biz nasıl, iyi niyetimizle çevremize yardımcı oluyorsak onların da böyle davranmasını bekliyoruz. Ayrıca kendi fikirlerimize, planlarımıza, mücadelemize inanmak durumundayız.

8 Ocak 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, karşılaşacağınız olaylar karşısında soğukkanlı davranmalısınız. Kendinizi zorlayan nedenler üzerinde fazla durmamalısınız. Yaşamınıza geçirmeyi düşündüğünüz istekleriniz karşısında sabırlı olmalı, karşınızdaki kişilerin fikirlerine saygı göstermelisiniz. Sezgilerinizin oldukça yüksek olduğu bir gün . Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın.

7 Ocak 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Boş zamanlarınızı dolduran çocuklarla ilgili konular sürmekte. Ancak kendinizi biraz toparlamalı günün ilerleyen saatlerine hazırlık yapmalısınız. Zira rutin işler ve sorumluluklar sizi bekliyor. Eldeki işlere odaklanmak,ortamında hizmet edilmesi gereken konuları ele almak gerekecek. Sağlığınızla ilgili endişeleri fazla büyütmeden beslenme alışkanlıklarınızı yenilemelisiniz.

8 Ocak 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Zenginlik... Bugünrandevularınızı aksatmayın. Şanslı bir dönemdesiniz. Yapacağınız yeni planlar sizi işinizde yükseltecek.

8 Ocak 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak. Onları incelemeli içlerinden en zeki, neşeli olanını seçmelisiniz.

8 Ocak 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 14' 34" R
Ay
Balık
05° 50' 19"
Merkür
Koç
18° 17' 16"
Venüs
Boğa
04° 34' 35"
Mars
Koç
01° 57' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 09"
Satürn
Balık
16° 49' 37"
Uranüs
Boğa
22° 30' 49"
Neptün
Balık
28° 59' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Başak
23° 39' 35"
True Node
Koç
15° 21' 53"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>