Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2023

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Venüs'ün 4 Aralık'ta burcunuza geçmesiyle beraber kendinize odaklanacağınız bir süreç başlıyor. İşe, kendi değerinizden şüphe etmemekle başladığınızda ve iyiyi geliştirmeye, kötüyü iyileştirmeye odaklandığınızda bunun çevrenize olan davranışlarınıza da yansıdığını görebilirsiniz. Bunu yapmalısınız çünkü popüler olacağınız, dikkatleri toplayacağınız gelişmeler söz konusu olabilir. Fazla eşya ve alışkanlıklardan kurtulmak, kendinize daha rahat hareket edeceğiniz alanlar oluşturmak noktasında şanslısınız. Size aksini düşündüren hiçbir şeyin üzerinde durmamalısınız. Sahip olduklarınızın farkına varıyorsunuz. Sizi destekleyen, gerçekten güven veren kişilerle bir arada olduğunuzu görebilirsiniz. Bunun getireceği rahatlık planlarınızı ve duygularınızı açığa çıkarmanızı kolaylaştırabilir. Yine de, bir sonraki adımınızı saklamak isteyeceğiniz, üzerinde çalışacağınız ve emin olduktan sonra gündem yapacağınız konular da gündeminizde yer bulacaktır. Özellikle ikili ilişkiler konusunda önemli etkiler altındayken yeni bir ilişki başlatmak, bir karar vermekle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fiziksel olarak kendinizi yenilemek, tarzınıza bir şeyler katmak, sıhhi ya da estetik amaçlı operasyonları söz konusu yapmak isteyebilirsiniz.

6 Aralık'ta Neptün'ün Balık burcunda ileri hareketine başlamasıyla, yoğun hislerinizi ve sezgilerinizi nasıl kullanmanız gerektiğini daha iyi görebilirsiniz. Hayatınızı, sezgileri kural gibi değil öneri mahiyetinde kullanarak yaşamayı deneyimliyorsunuz. Bunun yaptırdığı hataları, düşürdüğü zorlukları ve kaybettirdiklerini daha iyi anlayabilirsiniz. Kendinizi aynı resmin içinde bir kez daha görmemek için gerçek olandan, hayatın gerekliliklerinden uzaklaşmamalısınız. Duygusal konularda bir adım atmadan önce karşınızdaki kişi adına düşünmek ya da karar vermekten vazgeçmelisiniz. Emin olmak isterken yanlış düşüncelerin ve şüphelerin ortasında kalabilirsiniz. Bunu sonlandırmak için konuşmayı, paylaşmayı ve gerektiğinde bırakabilmeyi alışkanlık haline getirmelisiniz. Ekonomik konularda yeni hamleler yapmak, var olan çalışmaları geliştirmek ya da bir becerinizi profesyonel boyuta taşımak için hazır olduğunuzu görebilirsiniz. Hayalinizi emekle, sorumlulukla gerçekleştireceğinizi unutmayın.

13 Aralık'taki Yay yeniayı ile beraber ekonomik açıdan yüzünüz gülmeye başlıyor. Geride ne kalmış olursa olsun, artık önünüze bakmaya hazırsınız ve bu kez daha iyi bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Sadeceyapmak, işe girmek değil yaptığınız/yapacağınız şeyi büyütmek, daha geniş alanlara yaymak konusunda da pek çok fırsat yakalayabilirsiniz. Anlaşmalar, çevreyle daha iyi ilişkiler, ortaklıklar gündeminize gelebilir. Bu konuya daha yakın ve sıcak olduğunuzu fark ettiğinizde potansiyelinizi daha iyi kullanabilirsiniz. Hayatınızı yanlış olandan ve mutlu etmeyen şeylerden arındırmak istediğiniz bir hafta olabilir. Önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. Geleceğinizi güvence altına almak, başkalarına ilham olmak ve toplum odaklı çalışmalar hazırlamak için birçok projeniz, kapınız ve bunlara gelen desteğiniz olabilir. Tutumlarınızda ve cömertliğinizde abartıya kaçmadıkça, insanların size verdiğin değerin farkında oldukça üzülme oranınız da azalacaktır. Bunu göz önünde bulundurmayı unutmayın.

13 Aralık'ta Merkür'ün Oğlak burcunda geri hareketine başlamasıyla hangi fikirden, hangi konudan hareketle bir şeyler yapacağınıza dikkat etmelisiniz. Sorunlu olsa da bunları yönetebilecek bir dönemde olduğunuz için sadece dikkatli, özenli ve kuralları bilen biri olmak sizin kurtarıcınız olacaktır. Araç gereçler, ulaşım konuları ve yolculuklar, imza gerektiren işlerde kendi bildiğinizden önce olması gerekene ya da sizden istenene odaklanmanızda fayda var. Önyargılı olmanın, hem ilişkilerde hem de parasal konularda olumsuz sonuçlar doğuracağını unutmayın. Öğrenmeye, anlamaya, empatiye, başka fikirleri dinleyip önemsemeye daha çok zaman ayırmanız gerekebilir. Bir yere yetişme telaşı taşır gibi hareket etmek yerine daha sakin olmanız, sıralama yapmanız zamanı daha iyi kullanmanıza yardımcı olabilir. Riskli gördüğünüz, bir zemine oturtamadığınız konular ve konuşmalar üzerinde fazla zaman kaybetmeyin. Hayatınıza doğrudan etkisi olan, paylaşım halinde olduğunuz ve kendinize yakın gördüğünüz kişilerle aranızda geçecek konuşmalar önemli olabilir. Öğrenecekleriniz, unuttuğunuzu sandıklarınız sizde şok etkisi yaratabilir.

22 Aralık itibariyle Güneş'in Oğlak burcunda hareket edecek olmasıyla tecrübeli olduğunuz konularla ilgili daha çok konuşabilir, buna yönelik işler yapmaya başlayabilirsiniz. Kaliteli ve saygın bir çevre oluşturma, buna yakışır davranışlar edinme konusunda kendinizi yetiştirmek isteyebilirsiniz. Hem çalışma hem sosyal hayatınızı hareketlendirecek gelişmeler yaşanabilir. Tanıştığınız insanlar ya da yakın çevrenizin vesilesiyle yeni işler alabilirsiniz. Yatırım ve borsa, danışmanlık, yönetici pozisyonları ilginizi çekebilir ya dakurma fikirlerinizi bu alanlarda değerlendirebilirsiniz. Bu konuda kardeşlerinizin, yakın aile üyelerinizin ya da aile büyüklerinizin desteğini alabilirsiniz. Hem maddi hem manevi açıdan bu desteğin nereden, nasıl geleceğini daha iyi görebilirsiniz. Bu da size ikili ilişkileri hangi dinamikte tutmanız gerektiğini daha iyi anlatabilir. Başvurularınızın sonuçlanması, emeklerinizin karşılığını alma, cihazlarınızı yenileme, kazancınızı arttırma gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Ancak Güneş'in geri hareketteki Merkür ile kavuşacağını unutmadan, temkinli olmanızda fayda var. Yanlış anlaşılmalar, dikkat edilmeyen yazım hataları, zamanı geçen işlem ve ödemeler, sosyal mecralardaki sorunlar başınızı ağrıtabilir. Her zamankinden daha dikkatli olmanız gerekebilir. Gözlem yeteneğinize olan güveniniz, önyargılı olmanıza ve bu yüzden bazı noktaları kaçırmanıza neden olabilir. Karşı tarafı dinlemeden hareket etmemelisiniz. Eğer karşı taraf olan sizseniz, hakkınızda söylenenler karşısında doğru ifadeler seçmeye özen göstermelisiniz. Kırıcı ve baskıcı bir tutum size kayıplar yaşatır. Kazanmaya, yol almaya açık olduğunuz bir dönemdesiniz; bunun farkında olun.

Koç burcundaki Chiron'un 27 Aralık itibariyle ileri hareket edecek olmasıyla sağlık konularında yaşadığınız zorlukların sonuna gelebilirsiniz. Artık iyileşmek kadar, sizi bu iyilik halinden uzak tutan konularla da ilgilenmeniz gerektiğini fark ediyorsunuz. Beslenme alışkanlıklarınızı düzenlemelisiniz. Duygusal sorunların buna etki etmemesi için bir uzmanla görüşmeniz alacağınız faydayı arttırabilir. Dış görünüşünüz hakkında kendi kendinizi baskıladığınızı, istediğiniz sonucu alamadığınızda da hırslandığınızı görebilirsiniz. Bu hırsa iyi enerjiye dönüştürmek için şimdi harekete geçin. Spora başlamak, yürüyüş yapmayı alışkanlık haline getirmek size yardımcı olabilir. Anlık keyif veren, kısa vadede iyi hissetmenizi sağlayan alışkanlıklar yerine bedeninizin, hayatınızın ihtiyaçlarına göre kalıcı alışkanlıklar geliştirmelisiniz. Bu fikirleri yaşamınızın her alanına taşıyabileceğiniz bir dönemdesiniz. Çalışma hayatınız, sorumluluklarınız konusunda beklediğiniz değişimler bu şekilde gelecektir. İşbirlikleri, mevcut çalışmalarınızın neticeleneceği gelişmeler yaşayabilirsiniz.

27 Aralık'ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ile bazı defterler kapanıyor. Neye inandıysanız elinizde kalmış gibi hissedebilirsiniz. Dostluk, duygusal konular, işbirlikleri gibi konularda emek verip karşılığını alamadığınızda mutsuz olabilirsiniz. Bu yüzden artık neye ne kadar inanacağınızı, neye emek vereceğinizi daha doğru ve akılcı seçmeniz gereken bir süreçtesiniz, bunun farkında olun. Kendinize yeni bir vizyon tanımlamak isteyebilir, araştırmalar yapabilir, hobilerinizi ya da küçük çaplı uğraşlarınızı genişleteceğiniz platformlara katılabilirsiniz. Bildiğinizin, güvendiğinizin dışında bir hayat olduğunu göreceksiniz. Bulunduğunuz yerden taşınma, kısa ya da uzun süreli seyahatler gündeminizde yer bulabilir. İhtiyaçlarınızı, planlarınızı gözeterek karar vermenizde fayda var. Bu süreçlerle ilgili resmi işlemlerinizi sonuçlandırmanız ya da tekrar düşünmeniz gereken noktalara hazırlıklı olun.

29 Aralık'ta Venüs'ün burcunuzdan ayrılıp Yay burcuna geçmesiyle hayatı kendinize göre yaşamanın yollarını arayıp bulabilirsiniz. Sizin için ve hayatınızdaki insanlar için renkli, heyecanlı bir dönem olabilir. Emeklerinizin karşılığını alabilir ve bunu ertelediğiniz istekleriniz için kullanabilirsiniz. Ödemelerinizi, sorumluluklarınızı tamamlamadan arta kalan zamanı ve imkanları doğru değerlendirmeye çalışın. Düşünmeden yapacağınız harcamaların sonrasında sizi sıkıntıya uğratmaması için buna dikkat etmenizde fayda var. Nasıl hissederseniz her şeyi öyle şekillendireceğinizi fark ediyorsunuz. Bu da kendi üzerinizde kurduğunuz baskıyı azaltmanız, yok etmeniz için size bazı fırsatlar getirecektir. Gezme, ihtiyaçları karşılama, kendi işiniz ya da hobinizle ilgili yatırım yapma, evlilik gibi konular gündeminizde yer bulabilir.

Motivasyon Sözü: “İnsan iradesi bilinen tüm silahlardan daha güçlüdür.”

Aralık 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 54' 29" R
Ay
Oğlak
04° 19' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 50"
Venüs
Koç
29° 04' 30"
Mars
Balık
28° 31' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 35"
Satürn
Balık
16° 26' 11"
Uranüs
Boğa
22° 15' 29"
Neptün
Balık
28° 51' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 13"
Lilith
Başak
23° 09' 52"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>