Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2023

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Satürn'ün 4 Kasım'da Balık burcunda ileri hareketine başlamasıyla kendinizle ilgili unuttuğunuz tüm detaylara daha hakim olabilirsiniz. Sizi mutlu eden şeylerin farkına varmanız kolaylaşabilir, oluruna bırakıp olmadığını gördüğünüz her şeyden uzaklaşabilirsiniz. Yaşantınızda maddi ve manevi değişiklikler yapmak isteyebilir, bunun için gerekli imkanlara ulaşabilir, çabalarınızın karşılığını görebilirsiniz. Olgun, ne istediğini bilen, duygularının farkında olup bunları doğru şekilde yaşayabilen biri olmak bir şeylere bağlı olmadan da mutlu olmanızın önünü açacaktır. Kuracağınız bağlar, tutunacağınız konular noktasında daha seçici olabilirsiniz. Bu seçiciliği yeni insanlar tanırken,yaparken, hobi ve yeteneklerinize yönelirken de gündeme getirebilirsiniz. Bunu yaptığınız için bazı olumsuz geri dönüşler alabilirsiniz. Değiştiğiniz için kızan ama sebep oldukları şeylerin farkına varmayan insanlar için kendinizi üzmemeli, yolunuzu değiştirmemelisiniz. Kendinizi, kendinize adamanız gereken bir dönemdesiniz. Aşk hayatınıza etki eden bitiş ve başlangıçların ardından hayalperest yönünüzü değil gerçeklere odaklanabilen yönünüzü geliştirebilirsiniz. Mış gibi olan hiçbir duygunun ve içinde kalmamalı, bu tarz ilişkilere mahal verecek davranışlardan kaçınmalısınız.

Venüs'ün 8 Kasım'da Terazi burcuna geçmesiyle arka planda kalmak ve burayı iyileştirmek isteyebilirsiniz. Bile bile kendinizi zora soktuğunuz, başka insanların ya da çevresel faktörlerin etkisiyle sorun yaşadığınız durumların neticesinde kendinize yönelmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Özellikle duygusal ilişkiler noktasında alacağınız geri dönüşler, öğreneceğiniz yeni bilgiler sergileyeceğiniz tutumlarda belirleyici olabilir. Düşünmeniz ve önemsemeniz gereken en önemli husus, hangi koşulun ya da konunun sizi gerçek manada huzurlu hissettireceğini görmek, bunu geliştirmektir. İyi hissettiğiniz, şüphe ve yanılgılardan uzak olduğunuz zamanları düşünebilirsiniz. Burada yaşadıklarınızı bugüne uyarlamak, hayatınızda bu yönde değişiklik yapmak süreci kolaylaştırabilir. Ruhsal ve fiziksel sağlığınızla ilgilenebilir, kendinize dinleneceğiniz planlar yapabilirsiniz. Kazancınızı, işinizi, ilişkilerinizi gizli tutmak isteyebilirsiniz.

10 Kasım'da Merkür'ün Yay burcuna geçişi ile para kazanmak ve hayatınızı kazanmak arasındaki çizgide yer değişikliği yapabilirsiniz. Kendinize daha ileri düzeyde, daha heyecan verici hedefler koyabilirsiniz. Kazanımların sadece araç olduğunu, amaçlarınızın bunu nasıl kullandığınıza bağlı olarak şekillendiğini görmek bu hedefleri belirlemede yardımcınız olacaktır. İşinizi geliştirirken, bu konuda gerekli eğitime ve donanıma ulaşmaya çalışırken yatırım ve birikim planlarınızı da revize edebilirsiniz. Fikirlerinizin, değerlerinizin, sizi destekleyenlerin farkında olacağınız bir dönemdesiniz. Bu da ilişkilere daha iyimser, daha sıcakkanlı bir bakış açısıyla yaklaşmanızı sağlayabilir. Aile destekli işler, aile ve yakın çevreyle iyi ilişkiler gündeme gelebilir. Güven duygunuzun suistimal edilmemesi için emin olduktan, sonuç almaya başladıktan ve karşılık göreceğinizin sinyalini aldıktan sonra hareket etmenizde fayda var. Borçlanma, alacak verecek tahsili gibi konular şansınız açılabilir. Ekonomik açıdan düze çıkmakla kalmayıp doğru ve dikkatli harcamalar yaparak istediğiniz refah düzeyine de ulaşabilirsiniz.

13 Kasım'da burcunuzda gerçekleşecek yeniay ile adeta çağ kapatıp çağ açıyorsunuz. Karakterinizi, düşüncelerinizin ve tarzınızın nasıl yansıdığını görebilir ve bunu kullanmak isteyebilirsiniz. Karar almadan önce bu kararları neye göre alacağınızı düşünebilir ve burada değişime gidebilirsiniz. "Değişim" sizin için riskli ve güvensiz görünse de, yaşamaya başladığınızda buna ne kadar ihtiyacınız olduğunu fark edeceksiniz. Sahiplendiğiniz, sizin olmasını istediğiniz ya da bunun için zorladığınız her şeyle vedalaşabilirsiniz. Hayatınıza, evinize, bedeninize, aklınıza sizin için önemli ve gerekli olanı dahil etmelisiniz. Bu gereklilik çizgisini Ekim ayında yaşadığınız Boğa burcundaki Ay tutulmasıyla çizdiniz. Oradan aldığınız güç, hayatınıza kattığınız değer ve kendi değerinizin farkına varmanızla yeteneklerinize odaklanmak daha kolay olacaktır. Hırslarınızı, kıskançlık yaratan duygularınızı kontrol altına alıyorsunuz. Bu da özel hayatınızdaki iyi başlangıçlara ve kararlara, bireysel alanlarınızdaki girişimlerinize doğrudan hitap edecektir. Dış görünüşüz konusunda fikrine güvendiğiniz kişilerden de destek alarak kendinize yeni bir tarz hazırlayabilirsiniz. Ne hissettiğinizi anlayın ve bunu baskılamadan yaşamayı bir alışkanlık haline getirin. Bittiğini sandığınız yer, her şeyin daha iyisiyle başladığı yer olacak.

18 Kasım'da burcunuzda kavuşan Güneş ve Mars, kendiniz için atacağınız adımların altını doldurmanıza yardımcı olabilir. İçeride ne varsa dışarıya da onu yansıtacaksınız. Bu yüzden zamanın çoğunu kendinize, hayallerinize ayırabilirsiniz. Fiziksel anlamda yorgun ve hantal hissettiğiniz zamanların ardından şimdi daha enerjik olabilirsiniz. Spora yazılmak, yürüyüş ya da bisiklete zaman ayırmak, hem dış görünüş açısından hem de mental açıdan size istediğiniz sonucu verecektir. Kendinizi göstermek her zaman mümkün ve söz konusu olabilir. Ama önemli olan, nasıl göstereceğinizdir. Bu yöndeki tercihlerinizi baştan aşağı yeniliyorsunuz.

22 Kasım'da Güneş'in Yay burcuna geçmesiyle beraber ekonomik açıdan kendinizi toparlayacağınız, büyük kazanımlar elde edeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Emeklerinizin karşılığı dönecektir. Doğru, adil ve dürüst bir stil geliştiren herkesin kazanacağı bir zaman dilimi olacaktır; kendinizi ve yaptığınız işi bu doğrultuda geliştirebilirsiniz. Daha iyi koşullar istemek sizin insani hakkınızdır. Bunun kendiliğinden olmayacağını daha net göreceğiniz gelişmeler olabilir. Çalışmanın, büyümenin, bulunduğunuz yerin hem fiziksel hem de mental olarak dışına çıkmanın gerekliliklerine kafa yorabilirsiniz. Bu konuda çevrenizin, ailenizin destekleri sizi rahatlatabilir. Tek başınıza bir şeyleri zorlamak yerine bir ekip halinde hareket etmek hemyükünüzü azaltırken potansiyelinizi de arttırabilir. İş arayışları, yapılan işin sonuçlanması, ortaklıklar, yatırım ve birikim planları bu dönemin temelini oluşturabilir. Her şeyin temelinde ise, size şu anı daha iyi yaşamak ve hayatın iyi yanlarını daha çok ortaya çıkarmak isteği yatabilir. Bunu fark ediyorsunuz. Durağan ve kenarda kalmış zamanların sonundasınız, dışa dönük ve neşeli bir his sizi etkisi altına alabilir. İnsanlarla daha iyi iletişim kurabilir, aranızdaki sınırları kaldırabilirsiniz. Kendi değerinizi görüyorsunuz, buna hizmet edin.

24 Kasım'da yönetici gezegeniniz Mars'ın Yay burcuna geçişi, hayattan alacaklı olduğunuz konularda size destek sunabilir. İyi niyetle girişiminde bulunduğunuz, cömertlik yaptığınız her şeyin hayatınızda yeni bir yeri ve adı olabilir. Alışkanlıklarınızı ve beklentilerinizi şekillendirmek isterken, bu geri dönüşler size ipucu verecektir. Alacak verecek işleri, borçlanmalar gibi konulardaki sorunlarınız çözüme kavuşabilir. Burada aldığınız olumsuz dersler, paranızı nasıl yöneteceğinizi ve duygularınızı bu işe ne kadar karıştırmanız gerektiğini size anlatacaktır. Hayata geç kalmayın, herkes için istediklerinizi kendiniz için de isteyin.

İkizler burcunda 27 Kasım'da gerçekleşecek dolunay ile hayatınızın ekonomik yönüyle daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Buradaki asıl konu, sadece harcamalarınız ya da planlarınız değil bunların altında yatan nedenleri görmektir. Kendinizin, endişelerinizin, takıntılarınızın farkında olun. Aştığınızı düşündüğünüz ya da yeteri kadar özen göstermediğiniz konuların bir dönüşü olabilir. Bu gibi sürprizlerin sizi etkilememesi için kendinize yönelerek düşünmeli, önlem almanız gereken konuları masaya yatırmalısınız. Hiçbir duyguyu bastırmayın ancak bunun bir krize dönüşmesine de mahal vermeyin. Psikolojik destek almak, ailenizle paylaşımda olmak bu konuda sizi rahatlatabilir. Aklınızın ve ruhunuzun hafif, rahat hissetmesini sağladığınızda harcama ve kazanımlarınızın da rahatladığını görebilirsiniz. Ortaklı işler, kredi ve bankalarla ilgili konular, ekfaaliyetleri gibi konularda bazı kararlar alabilirsiniz. Elinize geçecek ödemeler kesinleştiğinde bu kararları almanız daha akıllıca olacaktır. Kimin ipiyle hangi kuyuya ineceğinizi iyi düşünmelisiniz. Bazen uzun olan kuyu olmayabilir ama ipiniz kısaysa olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Bunu önlemek, tercihlerinize ve düşüncelerinize bağlıdır.

Motivasyon Sözü: “Mutluluk peşinden koşulamaz; onun ortaya çıkarılması gerekir.”

Kasım 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 47' 11" R
Ay
Oğlak
02° 40' 27"
Merkür
Koç
16° 21' 56"
Venüs
Koç
28° 55' 15"
Mars
Balık
28° 25' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 51"
Satürn
Balık
16° 25' 31"
Uranüs
Boğa
22° 15' 04"
Neptün
Balık
28° 51' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 48"
Lilith
Başak
23° 09' 02"
True Node
Koç
15° 25' 08"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>