Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2024

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 2 Ocak'ta Merkür'ün Yay burcundaki ileri hareketinin başlamasıyla ekonomik konulardaki durağanlığınız son buluyor. Para akışınızı hızlandıracak, ödemelerinizi tamamlayabileceğiniz ve daha motive bir şekilde çalışabileceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Borçlanma,bitiminde ödeme gibi konularda yaşadığınız sıkıntılardan sonra bu konuda daha dikkatli olmalısınız. Yardımcı olmak, iyi niyetle hareket etmek, ortaklık kurmak, büyüme fikirlerine ilgi duymak isteyebilirsiniz. Ancak bunların makul bir zemine oturması gerektiğini de gözden kaçırmamalısınız. Retro döneminde en çok da gözden kaçırdığınız, önemsemediğiniz durumların size problem çıkardığını unutmayın. İş görüşmeleriniz sonuçlanabilir, parasal beklentileriniz karşılanabilir. Doğru planlarla ve yatırımlarla geleceğe dönük hamlelerde bulunabilirsiniz. Kendinize bakmanız ve kendinizi düşünmeniz gereken bir süreç olduğunu deneyimlediniz. Yeme içme düzeniniz bir beslenme programı gibi görünse de aslında kendinize ne kadar değer verdiğinizi de ortaya koyar. Kendi değerinizden vazgeçmeyin.

Yönetici gezegeniniz Mars'ın 4 Ocak'ta Oğlak burcuna geçişi bile beraber hem çalışacağınız hem de keyifli vakit geçireceğiniz bir düzen oluşturabilirsiniz. Hayatta her şeyin dengeli bir şekilde var olması, sizin varoluşunuzu da destekleyecektir. İş dolayısıyla tanışacağınız kişiler sosyal hayatınıza da etki edebilir. Yeni insanlar tanıyacağınız, yeni bilgiler edineceğiniz bir süreci başlatabilirsiniz. Kendi bildiklerinizin ve yaptıklarınızın dışında bir şeylerle karşılaşmak sizi korkutmamalıdır. Bu korkuyu aşmak için bu haftayı iyi değerlendirin. Geleneksel ve bilindik yöntemlerle ilerlemek isteseniz de, kendinizi zamana uyarlamalısınız. Sosyal mecralarda görünürlüğünüz artabilir, etki bırakacak hamleler yapabilirsiniz. Bu etkinin iyi yönde olması için dikkatli olmanızda fayda var. Küslük, dargınlık, yanlış anlaşılmalar ve gereksiz mesafeler gibi konular yakın çevrenizde gündeminize gelebilir. Bunu aşmak adına eleştirel olmamaya, sert ve fevri çıkışlar yapmamaya ve çevrenizi de bu yönde teşvik etmeye çalışmanızda fayda var. Doğru stratejiler kurun.

Oğlak burcunda 11 Ocak'ta gerçekleşecek Yeni Ay ile kendinizi daha iyi ifade edip daha iyi sonuçlar alacağınız alanlara geçiş yapabilirsiniz. Araştırmak, öğrenmek ve bunları kullanmak değerlidir. Hayatınıza bu yönde değer katacağınız fikirler ve insanlarla iç içe olmak motivasyonunuzu arttırabilir. Yaptığınız ya da yapmak istediğiniz şey her ne ise, bunu en iyi şekilde gösterebileceğiniz ve bu konuda iz bırakabileceğiniz bir haftadasınız. Tohumları şimdi atın. Geleneksel olmanın, güvenli alanlarda kalmanın her zaman sizi memnun etmeyeceğini bilmelisiniz. Bu yüzden düşünceleriniz kadar bunları uygulama biçiminizi ve ortamınızı da değiştirmeniz gerekecektir. Çevrenizle olan iletişim problemlerini çözmek, görüşmelerinizi bir neticeye bağlamak, profesyonelleşmek adına bazı fırsatlar elde edebilirsiniz. Seyahat planları ve bunların hazırlıkları, devlet dairelerindeki işler, araç alım satımı ve eğitimler gibi yazı ve dikkat gerektiren konulara gereken zamanı ayırmalısınız. Biraz yorulacağınız ancak sonuçtan fazlasıyla memnun olacağınız bir dönem sizi bekliyor.

14 Ocak'ta Merkür'ün Oğlak burcuna geçişi ile beraber daha konuşma ve hitabetle ilgili konulardaki eksikliğinizi kapatabilirsiniz. Ciddi ve gerçekçi olmak bazen duyguları, düşünceleri anlama ve değerlendirmenizin önüne geçebilir. Bunun yarattığı problemli dönemi geri bırakıp şimdi sıfırdan başlıyorsunuz. Başvuru yapmak, geliştirmek, sunmak, satmak istediğiniz her şey için kapılar açılıyor. Kalıcı ve sağlam arkadaşlıklar kurmak öncelikleriniz arasında yer alabilir. Bunu yapamayacağınızı düşündüğünüz insanlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Ancak aşırı tepki ve önyargının etkisinde kalmadığınızdan emin olmanızda fayda var.

20 Ocak'ta Güneş'in Kova burcuna geçmesiyle yaşadığınız yerle ilgili konulara daha duyarlı hale gelebilirsiniz. Toplu bir alanda oturuyorsanız ve burada bir değişikliğe gidilmesi gerekiyorsa fitili ateşleyen siz olabilirsiniz. Herkesin saygın ve mutlu bir ortamda yaşama çabası içinde olmak sizin mutluluğunuzu da inşa edecektir. Bir farkındalık oluşturabilirsiniz. Kendi çekirdek aileniz, ev düzeniniz için de bu geçerli olabilir. Aile içi iletişiminizi güçlendirmek adına bazı konuları masaya yatırabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Kuralların değil yaşam tarzının öncelikli olduğunu savunabilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıracak, evinizde daha iyi zaman geçirmenizi ya da çalışmanızı sağlayacak değişikliklere gidebilirsiniz. Eşyaları, elektronik cihazları yenilemek ya da bunları efektif kullanmak isteyebilirsiniz. Maddi ve manevi gelişmeler ön planda olacaktır. Dolayısıyla isteklerinizin, aldığınız karşılıkların altında yatan nedenleri doğru anlamanızda fayda var. Evlilik, kendi düzenine geçme,dolayısıyla değişiklik yapma gibi konular gündeminize gelebilir. Maddi imkanlarınız ölçüsünde hareket etmek sizi ilerleyen günlerde sıkıntı yaşamaktan koruyacaktır.

21 Ocak'ta Plüton'un Kova burcunda hareketine başlamasıyla aile ve yuva kavramıyla ilgili sorun yaşadığınız durumların üstesinden gelebilirsiniz. Bu uzun soluklu bir süreç olacağı için ne kadar sabırlı, gelişime açık olduğunuza bağlı olarak sonuç alacaksınız. Dokunmadığınız, ilgilenmediğiniz, çözülmez sanıp bıraktığınız her şeyle dönem dönem karşılaşabilirsiniz. Her birinin bir çözüme, bir sona ihtiyacı var. Bu ihtiyaçları karşılaşamalısınız. Yaşantınızın kaliteli, evinizin huzuru için bu eforu ortaya koymak durumundasınız. Kendinizi mental olarak hazırlamalısınız. Bu hafta bu hazırlıkla geçebilir, bazı küçük işaretler yakalayabilirsiniz. Aile büyükleriniz, ailenizin önemli gündemleri, yaşam alanlarınızla ilgili kararlar ya da kalıplaşmış yargıların ötesinde bir şeyler konuşmaya hazır olun. Geçmişi bırakanın geleceğe daha çabuk ulaşacağını unutmayın.

23 Ocak'ta Venüs'ün Oğlak burcuna geçişi iletişimde güçlü olmanız gereken noktaları size gösterebilir. Bu sadece olaylarla değil kişilerle de mümkün olacaktır. Dolayısıyla tanışacağınız kişilere, hayatınızdaki mevcut arkadaşlarınıza bakış açınızı burada önem taşıyor. Soğuk, ciddi, sert ve eleştirel tavrınızı zaman zaman yumuşatmaya çalışmalısınız. Net ve gerçek olan her şey sizi çekebilir. Bu da yanlıştan, belirsizlikten kurtulmanız için bir fırsat olabilir. Zihninizin daha iyi çalıştığını, fikirlerinizi daha iyi uygulayabileceğinizi görebilirsiniz. Bu imkanı araştırmalar yapmak, yeni çalışmalara hazırlanmak ve bir mesleğe dönüştürmek adına kullanmalısınız. Geleneksel yöntemlerden ve ortamlardan hareket etmek size iyi bir başlangıç sağlayabilir.

25 Ocak'taki Aslan Dolunayı ile işinizin profesyonelliğinizi sorgulayabilirsiniz. Sadece kariyer odaklı olmayın, hayatınızda uğraş verdiğiniz ve toplumda bilindiğiniz konu her ne ise onunla ilgili bir sorgulama da yapabilirsiniz. Tek bir yöne ve konuya odaklı olmanın aslında o kadar da kazançlı olmadığını fark edebilirsiniz. Duygusal ve dürtüsel davranmamanız gerektiğine dair bazı işaretler alabilirsiniz. Öne çıkma arzunuz, kabul edilme isteğiniz ağır bastığında bunu gerçekleştirmek için her yol mübah sayılmaz. Verdiği sözleri tutan, bilgisi ve duruşuna uygun hareket eden biri olmak size istediğinizi verir. Bunu yapabilmenin maddi ve manevi karşılığını bulabilirsiniz. Bulamadığınız durumlarda, nerede olduğunuza ve yaptıklarınızın nasıl anlaşıldığına, nasıl sonuçlandığına bakın. Değişimi tam da orada başlatacaksınız.

27 Ocak'ta Uranüs'ün Boğa burcunda ileri hareketine geçişi ikili ilişkilerde geldiğiniz noktayı size gösterebilir. Mevcut konularda yeni gündemler ortaya çıkabilir ya da kendinizi bunu yapmak durumunda hissedebilirsiniz. Bazı tutumların değişmesi gerektiğine daha çok ikna olabilirsiniz. Aldığınız kararların nereye vardığını bilmek karar alma mekanizmanızı değiştirecektir. Ani gelişen fikir ayrılıkları, ortaklık ve ilişkilerde yeni bir dönemi açabilir. Üzülmek insani bir duygudur ancak bunu uzun süreli yaşamamalı, hayatın getirilerine odaklanmalısınız. Aynı şeyi karşınızdaki insanların da yapabileceğini düşündüğünüzde, fevri çıkışlardan uzak durabilirsiniz. Empati herkes içindir.

Motivasyon Sözü: “Yeni şeyler denemediğiniz sürece yeni şeyler öğrenemezsiniz.”

Ocak 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 26' 56" R
Ay
Yay
28° 06' 48"
Merkür
Koç
16° 17' 03"
Venüs
Koç
28° 29' 35"
Mars
Balık
28° 09' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 60"
Satürn
Balık
16° 23' 38"
Uranüs
Boğa
22° 13' 53"
Neptün
Balık
28° 50' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 37"
Lilith
Başak
23° 06' 43"
True Node
Koç
15° 26' 12"
Son Güncelleme : 28/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>