Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan sabah saatleri çeşitli gerilimler yaşamaya uygun etkiler altında olacaksınız ve küçük sorunlar bile canınızın sıkılmasına neden olabilecektir. Sevdiğiniz insanla küçük gerilimler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal açıdan oldukça rahatlayacaksınız ve sabah yaşadığınız sorunları bu saatlerde aşmanız zor olamyacaktır. Duygusal hayatınıza ilişkin küçük de olsa sevindirici gelişmeler olacaktır. Duygusal konularda yeni bir karar alacaksanız akşam üzeri saatlerini tercih etmelisiniz.

Güneortamınıza oluşacak bazı tatsızlıklarla başlayabilirsiniz. Bir süreden beri beklediğiniz gelişmelerin olmaması vehayatınıza bağlı sorunlar sizi fazlasıyla sıkacaktır. Üzerinize almış olduğunuz sorumluluklar sizi zorlayabilecektir. Ancak öğleden sonraki saatlerde alacağınız haberler ve iletişimleriniz bazı beklentilerinizin olumlu yönde gelişmesini sağlayacaktır. Günün ikinci yarısında kendinize yeni hedefler koyabilir ve içinde bulunduğunuz şartları akılcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Sabah saatleri maddi konularda temnlinli olmayı tercih etmenize rağmen küçük sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak günün ilerleyen saatlerinde bu sorunlardan kurtulmanız zor olmayacaktır.

Sabah saatleri iletişimlerinizde daha esnek olmalısınız ve sorunları gözünüzde fazla büyütmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatleri beklediğiniz gelişmelerin olmaması sizi sıkabilir ve bir çok şeyi yeniden değerlendirebilirsiniz. Özellikle sizi rahatsız edecek bazı haberler alabilirsiniz. Ancak günün ikinci yarısında keyfiniz yerine gelecektir. Sizin için faydalı olacak diyaloglara girebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda bir hareketlenme olabilir ve arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca beklentilerinizi gerçekleştirmek için olumlu çalışmalar yapma fırsatı bulacaksınız. Girişimlerinizi akşam üzeri saatleri yapmalısınız.

14 Aralık 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 14:50 Başak burcunda gerçekleşecek sondördün fazı etkinliği altında Pazar gününe uyanmaktayız. Bir yandan özgürce sosyal ilişkilerde bulunmak, hayatın güzelliklerinin keyfini sürmekten yanayız. Ancak para kazanmayagelince fazla rehavetli davranıyoruz. Bu durum en öncelikle mali güçlükler yaşamamıza neden olabilir. Tabii ki kendimizi mutlu edeceğiz ancak ayarımızı da bileceğiz. Saat 17:56 Güneş-Jüpiter görünümü, maddi ve manevi anlamda size kazanç sağlayan işlere yönelmenizi sağlar. Elinizdeki paraya göre düşündüklerinizi yapmak kolay değildir. Ancak çeşitli fırsatlardan, kampanyalardan yararlanarak ihtiyaçlarınızı karşılamanız kolay olur. Saat 18:55 Venüs-Neptün olumlu görünümüyle, gerek ilişki gerekse çevrenizle olan her türlü bağlantıda ideallerinize uygun kararlar verebilirsiniz. Bu enerji, Akreplerin ilişki meselelerinde ciddiyetle durmalarını ve aşka açık olmalarını sağlıyor. Romantizm, cinsellik, tutku ve derinlik sizin için kıymetli hale geliyor. Aşkı teninizde, ruhunuzda hissetmek istiyorsunuz. Saat 22:47 Ay-Merkür görünümü, bir tanıdık vasıtasıyla yapılacak birgörüşmesinin işareti olabilir. Bütün şartları iyice gözden geçiriniz. Hemen kabul etmeyiniz. İyice öğreniniz. Ne veriyorlar, çalışma saatleri nasıl, sigortanız olacak mı?  Bu görünüm, hangi konuda olursa olsun, her şeyi detaylı ve derinlikli bir şekilde ele almanın sizi yoracağını ancak önemli olduğunu gösteriyor. Doğan Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

14 Aralık 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öfkelerinizi de görsel yaşamaktan yanasınız. Yaşamı kendi yöntemlerinize göre sorguluyor, olayları içinizde saklamaktan hoşlanmıyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınız çok yoğun. Küçük detaylar size engel olmamalı. Özellikle alınganlıklarınızdan sıyrılmalısınız.

14 Aralık 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş başarılarınızın veya ortaya koyduğunuz işlerin üzerinden geçmeli ve başarılı olmak istediğiniz konuların sunumları içine eklemelisiniz. İmajınızı güçlendirmeniz sizi istediğiniz konuma taşımakla kalmayıp isteklerinizi yerine getirmenize yardım edebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde dalgın olabilir, kararsızlıklar veya belirsizlikler nedeniyle sıkılabiliriz. Öğle saatlerinden itibaren ortam daha olumlu bir hale dönüyor. Genelde ufak tefek huzursuzluklara açık bir günde olmamıza rağmen, öğle sonrası ve akşam saatleri pek çok işimizi halledebilir ve karşılıklı diyalog zemini bulabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Koşullarınızın hızla değiştiği bir dönemden geçmektesiniz. Bu yeni dönemde tam olarak istediğiniz gibi hareket edememek söz konusu olabilir. Sanki bir hazırlık ve bekleme dönemindesiniz. Bazı elde olmayan nedenler özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili olarak meşgul edici de olabilir. Neyse ki Merkür burcunuzda ilerlerken sezgilerinizden yararlanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu dönemde eğitim, hareket ve iletişim hayatınıza daha fazla girebilir. Bu arada sosyal konular, arkadaşlarla ciddi çalışmalar da mümkün.

14 Aralık 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlardaki umutsuzluğunuzun tersine döndüğünü görüp sevineceksiniz. Zor döneminizde gerçek dostlarınızın kim olduğunu göreceksiniz.

14 Aralık 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızı ilgilendiren konularda fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, aileniz ve sevdiklerinizle görüşmeler yapabilir, bulunduğunuz her ortamda düşünceleriniz, yapmakta olduklarınız ve inandıklarınızla saygı görebilirsiniz. Kadın erkek ilişkileri ve sizden yaşça büyük kişilerle olan görüşmelerinizde çatışmaya açık bir enerji olsa da, ikna edici tavrınız ve kendinizden emin oluşunuzla bugün olası sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

14 Aralık 2014, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 46' 43" R
Ay
Balık
28° 47' 13"
Merkür
Koç
19° 17' 19"
Venüs
Boğa
06° 31' 39"
Mars
Koç
03° 10' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 25"
Satürn
Balık
16° 57' 36"
Uranüs
Boğa
22° 36' 17"
Neptün
Balık
29° 02' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 33"
Lilith
Başak
23° 50' 07"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 04/05/2024 21:41

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>