Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka dair ne kadar tespit varsa, dönem dönem her birinin savunucusu oldunuz. Başladığınız her ilişkinin gidişatına göre aşkı tanımlıyorsunuz. Ama bu kez kolayca savunamayacağınız bir ilişkiye başlamak üzeresiniz.

İş yaşamında size en ağır gelen şey, başarınıza hiç hak edilmeden ortak olunmaya çalışılması. Ama yazık ki, bütünyaşamları bunun örnekleriyle dolu. Biryolculuğunuz olacak, bu size iyi gelebilir.

Çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın bir işiyle ilgili borç isteğini geri çevirdiniz. Onun hayata gevşek bakışına duyduğunuz kızgınlık, sizi böyle bir davranışa itti. Bari arkasından vicdan yapmayı bırakın.

Yeni sevgili adayınız, zor kabulleneceğiniz kadar bağımsız kişilikli biri. Sonradan kaldıramayacaksanız hiç başlamamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her konuda mükemmel olamazsınız. Hayat sizi sürekli daha mütevazi olmaya çağırıyor. Bu çağrıyı alamadığınız için son günlerde kaprisli insan görüntüsünden de kurtulamıyorsunuz. Kimsenin her tartışmada, her olayda onaylanmak gibi bir zenginliği olamayacağını görmeniz gerekiyor. İşin iyi yanı ; bu durumunuz geçici. Bu ruh durumunun nedenlerini de en iyi siz biliyorsunuz.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler  yeni haftanın ilk etkili görünümü, saat 10:01 Ay-Merkür karşıtlığıdır. İlişkimizle ilgili konular üzerinde dengeli ve adil bir biçimde düşünelim. Bu düşünce biçimi kendimizi ezdirmemiz anlamına gelmiyor. Sadece olan bitene gerçekçi bakmakta yarar var. Sağlığımız, verimli bir hayat sürmemiz, gerginlikten uzak durmamız için kendimize çok dikkat edelim. Saat 11:37 Ay-Jüpiter görünümü, insanın tüm değerlerini koruma içgüdüsünün işaretidir. Artık birilerinin hiç de iyi niyetli davranmadıklarını, adil olmadıklarını düşünürsünüz. Böyle davranan kişiler olduğunda düşüncelerinizi söylemekten çekinmezsiniz. Saat 12:20 Ay-Uranüs karşıtlığında, işiniz, sağlığınızla ilgili konuları  ve birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda yaşanabilecek problemleri tek başınıza değil, birlikte halledecek şekilde ele almak gerekiyor.  Bu belki size zor gelebilir. Ancak rahat etmek için bu şart gözüküyor. Saat 13:08 Ay-Pluto görünümü, güçlenmek adına verilen mücadelenin göstergesidir. Ancak  bir yandan  mücadele ederken, diğer taraftan elde olmayan durumlarla karşılaşmak bizi yoruyor. Çabalıyoruz ancak çabamızın meyvelerini alabilmek kolay olmuyor. Bir takım tuhaflıklar, sağlık veya diğer etkenlerle boğuşmak zorunda kalıyoruz. Saat 21:32 Merkür-Jüpiter zorlu görünümü, başkalarıyla anlaşmakta, onları dinlemekte, ortak bir yol bulmakta zorlanmanın işaretçisidir. Sizin düşünce tarzınız, hayatı ele alış tarzınız başkalarına uymadığı için, sizi çekilmez biri olarak görebilirler. Bu özellikle arkadaşlık ilişkilerinde, çalışma hayatında bir hayli etkili olabilir. Laf cambazlığı yapanlar, iyi niyetinizi suistimal etmeye çalışan kişilere tahammül etmeniz pek kolay olmayabilir. Yeni haftanın hepimiz için güzelliklere, hayırlara vesile olması dileğimle,

14 Nisan 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizin size odaklaşmasına izin verdiğiniz sürece, onun isteklerinin ağır basacağını unutmamalısınız. Bugün enerjinizi yükselten ve yaratıcılığınızı olumlu kullanabileceğiniz yeni bir başlangıç yapacağınız bir gün içinde olmanıza rağmen, beklemenizde fayda var. Vereceğiniz ani kararları, sonradan değiştirme olasılığınız var.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi, ailenizi veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz. Bu alanlarda yol haritanız belli olmaya başlıyor. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel gelişim konularında yoğun bir hareketlilik öne çıkıyor. Ani haberler ve sürpriz karşılaşmalar kendinizi sorgulamanıza sebep olabilir. Ancak tartışmak yerine iyi bir dinleyici olmanız gerekiyor. Bu sayede gelecekteki mutluluğunuz için bazı ipuçları yakabileceksiniz. Olayları gözünüzde büyütmeyin. İyimserliğiniz doğru kararları vermenizi sağlayacak.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZİ neşeli ve canlı hissediyorsunuz. İlginç kişilerle birlikte olacaksınız. Tarzınızı korumasını iyi biliyorsunuz.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

14 Nisan 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 32' 43" R
Ay
Koç
10° 22' 54"
Merkür
Koç
19° 50' 51"
Venüs
Boğa
07° 30' 06"
Mars
Koç
03° 47' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 34"
Satürn
Balık
17° 01' 31"
Uranüs
Boğa
22° 39' 01"
Neptün
Balık
29° 03' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 10"
Lilith
Başak
23° 55' 23"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>