Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2012, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İşine ayırdığın zamanı problem ediyorsunuz ama belli etmemeye çalışıyorsunuz. O ise sorunun ne olduğunu bir türlü anlayamıyor. Bugün size zaman ayırmak istiyor ama siz kararsız kalacaksınız.

Özgüveniniz ve rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Siz çok kolay iletişim kuruyorsunuz ama aynı karşılığı kolayca bulamıyorsunuz. Bugün yine bir iletişim sorunundan rahatsız olabilirsiniz.

Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça işinize yaradı. Aynı kararlılıkla devam etmek istiyorsunuz. Bugün sizi baştan çıkaracak durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Önünüze bir eğitim fırsatı çıkabilir. Değerlendirme konusunda çok gönülsüzsünüz ama işinize çok yarayacağından emin olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok ilgilendiren bir konuda, aşmanız gereken bazı detaylarla karşılaşabilir, bunları çözmeden konuyu bir bütün olarak göremeyebilirsiniz. Bugünlerde iç dünyanız hareketli ve karmaşık. Herkesin hayata başka pencerelerden baktığını arada bir de olsa, unutabiliyorsunuz. Arkadaşlık konularındaki tutarlılığınız size sonsuz krediler sağlıyor.

14 Kasım 2012, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Perşembe günümüz Ay-Yay burcu geçişiyle  başlıyor. Bu görünüm, paranın, kazanmanın, özgürlüğün, kendi bildiğiniz şekilde yaşamınızı düzenlemenin ne kadar önemli bir ayrıcalık olduğunu hatırlatıyor. Kişi  hayaline kavuşmak için sihirli bir değneğe ihtiyacı olduğunu düşünebilir.

15 Kasım 2012, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para konularında daha geniş imkanlar peşindesiniz. Ancak daha tutarlı ve çalışkan olmanızda yarar var. Eldeki nakit kaynakların yatırıma yönelik olması adına dikkatli adımlar atmalısınız. Zira son dönemde artan harcamalar bütçenizde açıklar yaratmış durumda. Daha fazla çalışıp birikim yapmaya yönelmelisiniz. Temkinli olmanız halinde olumlu sonuçlar alınabilir.

15 Kasım 2012, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıkılan Kule... Özellikle evli olanlar da büyük şaşkınlık yaratacak konular ortaya çıkabilir. Aman siz bu konulardan uzak kalmalısınız. Çevresel baskıları kulak ardı edin.

15 Kasım 2012, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

15 Kasım 2012, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 18' 00" R
Ay
Balık
21° 35' 12"
Merkür
Koç
18° 57' 33"
Venüs
Boğa
05° 55' 10"
Mars
Koç
02° 48' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 28"
Satürn
Balık
16° 55' 07"
Uranüs
Boğa
22° 34' 35"
Neptün
Balık
29° 01' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 55"
Lilith
Başak
23° 46' 50"
True Node
Koç
15° 23' 27"
Son Güncelleme : 04/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>