Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak dengeli olacağınız bir gündesiniz. Harekete geçmekle , işleri oluruna bırakmak arasında güzel bir denge kurmayı başaracaksınız. İçinde bulunduğunuz ortamlarda neşeli davranacaksınız ve kendinizi iyimser hissedeceksiniz. Gündüz sezgileriniz olumlu olarak çalışacaktır ve duygusal açıdan bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise ani bazı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz ve yaşamınızda bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte zaman geçirmekten mutlu olacaksınız.

Zihinsel olarak çok verimli olacağınız bir gündesiniz ve sizin için çok olumlu olacak kararlar alabilirsiniz. Beklentilerinizin gerçekleşmesi anlamında olumlu adımlar atabileceksiniz. Beklediğiniz bazı haberleri bugün alabilirsiniz yada sizin için ilginç iletişimler söz konusu olabilir. Yaşamınızda küçük bazı yeniliklerle karşılaşabilirsiniz ve bunlar sizi heyecanlandıracaktır. İlginizi çekecek ve sizde merak duygusu uyandıracak olaylar yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz ve kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceksiniz ve harcamalarınıza çok fazla dikkat etmeyeceksiniz. Ancak parasal planlarınızda hayaller kurmamaya çalışmalısınız.

Hayal gücünüzü verimli olarak kullanmalı ve içinizden gelen sesi dinlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça enerjik bir gün geçireceksiniz ve bir çok konuda kendinizi eyleme geçmeye hazır hissedeceksiniz. Ancak karar vermeniz ve gerçekten ne istediğinizi belirlemeniz zor olabilir. Zihinsel yeteneklerinizi son derece olumlu bir şekilde kullanabileceksiniz ve güzel bazı iletişimlere girebilirsiniz. Enerji düzeyiniz son derece iyi olacaktır ve bazı planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz ancak ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. Akşam saatleri arkadaşlarınızla birlikte olabilir ve ani kararlar alabilirsiniz.

15 Nisan 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Salı günümüz saat 10:42 itibariyle Terazi burcunda gerçekleşecek Tam Ay Tutulmasın  etkileri altında güne uyanıyoruz. Bu tutulmanın işaret ettiği konuları, gün boyu etkili olacak diğer görünümlerle birlikte ele almak gerekiyor. Şimdi beraberce bir bakalım dostlarım. Saat 02:15 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu gerçekleşecek. Uranüs son dört yıldır her burcun farklı alanlarda değişimlerin işaretçisi. Ancak bu değişimler Akrepleri bazen oldukça zorluyor. İşe girme, işten çıkma,ortamındaki belirsizlikler, çalışma şartlarının bize uymaması gibi durumlar nedeniyle zorlanıyorsunuz. Fakat bir taraftan da, yenilikçi düşünüyor, orijinal çıkış yolları araştırıyor, özgürce fikirlerinizi öne sürebileceğiniz işlere yöneliyorsunuz. İşte bu kavuşum yine böyle farklı bir şeyler yapmak isteğinizi körüklüyor. Ancak Mars geri hareketi ve tutulma bize sabırlı olmamız, iyi düşünmemiz gerektiğini söylüyor. Saat 07:13 de, Merkür-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm, sizi aslında son derece güçlendiren, ne istediğinizi, ne yönde ilerlemeniz gerektiğini, ciddiyetle düşünmenizde rehberlik ediyor. Evet zorlanmalar oluyor. Bunu inkar edemeyiz. Fakat eğer bir yeteneğiniz varsa, çalışıp çabalıyor, öğreniyor, yan gelip yatmıyorsanız o zaman sorun yok. Yaşınız ilerliyor. Artık çocuk değilsiniz. Lütfen bir daha amacınızı, hedefinizi saptamak için derinlemesine düşünün olur mu. Böylece fırsatları değerlendirirsiniz. Oturduğunuz yerde kimsenin size altın tepsiyle bir şeyler sunmasını beklemeyiniz. Saat 10:42 Terazi-Koç burç aksı üzerinde meydana gelecek Tam Ay Tutulması, aslında Mars geri hareket dönemiyle örtüştüğü için tabii ki şöyle bir düşünürsek geçtiğimiz Aralık ayından beri hepimizi farklı alanlarda zorluyor. Ve görünen o ki, bu zorlanma Ay tutulması nedeniyle daha fazla etkiliyor. İç dünyamızda, fiziksel ve ruhsal anlamda yerli yerine dengeli bir şekilde oturtamadığımız meseleler bizi yoruyor. Birileri dost gibi görünüyor, ancak bir bakıyoruz ki değilmiş. İlişkimiz varsa, bir planlamada bulunmak, önümüzü görmek mümkün olmuyor. Bunların tümüne katılıyorum. Fakat astrolojik veriler ışığında benim tavsiyem, Temmuz  sonuna kadar karşılaşacağınız engelleri kafanıza takmak yerine, yapacağınız işlere, gelişmeye, bilgilenmeye, gelişime önem vermenizdir. Tutulma, zayıf noktaları işaret eder. Bunları kuvvetli hale getirmek geçtiğimiz sürecin farkında olup, ona göre hareket etmekle mümkündür. Yoksa sürekli birileriyle çatışıp, devamlı kararsız, bir ileri bir geri yaşarsınız ki, bunun en önemli zararı sizedir. İşlemeyen ne varsa onu hayatınızdan çıkarıp atınız lütfen. Yolunuza taş koymasına izin vermeyiniz. Dengesiz işlerden ve ilişkilerden uzak durunuz. Bu Ay Tutulması hepimiz için kolaylıkları işaret etsin, zorlukları bertaraf etsin. Güzel niyetlerimiz karşılığını bulsun. Kalben sevgilerimle,

15 Nisan 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün güç peşindesiniz. Planladığınız işlerin kısa sürede tamamlayarak, başka işlere de imkan tanımak istiyorsunuz. İnatçı yapınızı tatmin etmek için ısrarcı davranabilirsiniz. Anlaşılmak konusunda bazı sıkıntılarınız olabilir ve kendinizi ispat etmek için baskıcı tavırlardan sakınmalısınız. Duygu yoğunluğuna dikkat.

15 Nisan 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olan biteni anlamaya veya bazı şeyleri bir araya getirmeye çalışmak yerine, olayları akışına bırakmanın ve kendi kendine gelişmesini beklemenin faydasını görebilirsiniz. Teoride göze çok cazip görünen adımlar atma, cazip görünen alanlarda harekete geçme,birliği yapma veya mevcut bazı durumları kabullenme isteği duyulsa da gerçekler veya olayların gelişimi pratikte çok AMA ÇOK farklı olabilir. Yakın bir gelecekte, bugünkü olayların nasıl farklı ve uygulanılabilirlikten uzak olduğu ya da ne tür komplikasyonlar yaratacağı anlaşılacaktır. Bu nedenle, bugünlerde temkinli davranmak, olayları her açıdan görmek ve araştırmacı olup gerçeklere ulaşmak önem taşıyor. Bu arada riskli yerlerde bulunmak, riskli işlerle uğraşmak, risk unsuru olabilecek kişilerle muhatap olmak veya risk almak için de uygun günlerde değiliz. Ufak tefek kazalara veya sakarlıklara dikkat etmeli.

15 Nisan 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün etrafınızda olan biteni kavramakta çok zorlanabilirsiniz. Yine de hızla sizden gizlenen konular olduğunu fark edeceksiniz. Gizli düşmanlıklar dedikodular gündeme gelebilir. Hemen öfkeye ve kuruntuya kapılmayın. Bugün çevrenizi değil kendinizi kontrol edebilmeniz çok önemli olacak. İyi incelemeden hiçbir karar almayın.

15 Nisan 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UZUN süredir ihmal ettiğiniz yakın dostlarınızı mutlaka aramalısınız. Vurdumduymazlığınız karşısında şaşkınlık yaşıyorlar.

15 Nisan 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

15 Nisan 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 35' 57" R
Ay
Koç
11° 11' 53"
Merkür
Koç
19° 53' 17"
Venüs
Boğa
07° 34' 13"
Mars
Koç
03° 49' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 21"
Satürn
Balık
17° 01' 48"
Uranüs
Boğa
22° 39' 13"
Neptün
Balık
29° 03' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 21"
Lilith
Başak
23° 55' 45"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>