Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günün ilk saatlerinde eşinizle aranızda çıkabilecek sorunları erteleme imkanınız yoksa, akıllıca davranmaktan başka çare kalmıyor. Fazlasıyla olgun ve sorumlu bir tutum göstermeniz gereken bir gün.

İş yerinde birlikte çalıştığınız insanların kıskanç tutumlarına karşı kendinizi korumanız gerekiyor. Söylentilere neden olabilecek tavırlar almamaya gayret edin. Enerjinizi bireysel çalışmalarınıza yönlendirmeniz doğru olacaktır.

İşbirliği ve ortaklıklarınız konusunda olumlu tutumlar içinde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Ortağınızla birbirinize yakın olabilir önemli anlaşmalarda karar birliğine varabilirsiniz.

Keyfiniz yerinde olmakla birlikte bazı huzursuzluklar özellikleyaşamında belirebilir. Daha sebatkâr olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yeni konulara ve öğrenmeye açık hissedebileceğiz aktif bir gündesiniz. Yabancı kimselerle yapacağınız görüşmeler ve tanışmalar size yolculuk fırsatını beraberinde getirebilir. Güvendiğiniz kişilere danışmak yerinde olacaktır. Beraber de hareket etmeyi düşünebilirsiniz.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler cumartesi günümüz saat 10:03 itibariyle etkili Ay-Boğa burcu seyriyle başlıyor. Bu enerji,  sevginin, sağlıklı bir ilişkinin ne kadar kıymetli bir şey olduğunu düşünürüz. Çünkü huzur ve güven varsa insan kendini her alanda başarılı hissedebilir, sorunların üstesinden gelebilir diye düşüneceğiz. Tutarsız ve nereye varacağı belli olmayan bir beraberlikte zaman kaybetmekten yana değiliz. Bunları biliyoruz. Ancak gel gör ki, gönlümüze söz geçirmek pek kolay olmuyor. Saat 21:49 Venüs-Neptün olumlu görünümü aşk hayatımızla alakalı konular üzerinde hassas düşünmemiz anlamına geliyor.  Ayrıca ailemizle, sevdiklerimizle kucaklaşmamızda yardımcı olur. Huzurlu bir cumartesi  günü geçirmemiz ve gönlümüzce değerlendirmemiz dileğimle,

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu dönem,imkanlarınızı çoğaltacak. İş seyahatleri yapacaksınız. Terfiler ve maaş artışları söz konusu olacak. Tüm bunlar sizin beklediğiniz durumlar olduğu için her şeye hazırlıklısınız. Ev değiştirebilirsiniz. Aşk konusunda, hemen karar vermeyin ve kendinize zaman tanıyın. Evliler ilişkilerini yenileyecekleri mutlu bir dönem başlıyor.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğiniz zaman ne kadar etkileyici ve hatta büyüleyici olduğunuzun farkındasınız. İşte şimdi, özellikle yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya sevgi temalı ilişkilerinizde bu özelliklerinizi göstermenin tam zamanı! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilk buluşmalar veya sevdiğimiz kişilerle yapacağımız sevgi paylaşımlarını arttırabileceğimiz randevular için çok uygun romantik ve sevecen etkilerle dolu. Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler. Her tür sevgi temalı ilişkide bağları kuvvetlendirebileceğimiz günlerdeyiz. Ancak, maddi başlıklı konular ya da sahip olduğumuz şeylerle ilgili başlıklar dikkatli adım atmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor bu esnada unutmayalım! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizden ders çıkarabileceğiniz olaylar söz konusu. Biraz daha dikkatli bir dinleyici olmaya bakmalısınız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortak kullanılan kaynaklarla ilgili iyimser düşünceler içindesiniz. Gün ilerledikçe biraz daha gerçekçi olup, maddi planlarınızı değişiktirebilirsiniz.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda ani fırsatlarla karşılaşabilirsiniz, ancak yüksek tepkiler ve tartışmalara da dikkat etmeniz gerekmekte. Bugün ayrıca geçici baş ağrıları ve ilişkilerde inatlaşma problemi yaşayabilir, bekarsanız flört edebileceğiniz birisi ile görüşebilirsiniz.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınız devrede olacak. Uzak çevre ilişkilerinizden aşk hayatınıza dair olumlu etkiler alacaksınız. Yaratıcılığa dayalı işleriniz için önemli kişiler devreye girebilir. Bir seyahat gündeme gelebilir.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugünhayatınızda ön planda olmaya özen göstermeniz için destekliyor sizi. Özel yaşamınızda ise özellikle evli Yay’la eşinizin minnet ve sevgi dolu tutumu ile romantik bir gün geçirebilir beraberliğinizin ne kadar özel olduğunun farkına varabilirsiniz. Bekar Yay’lar sizler ise eski bir aşkın yeniden kapınızı çalması ile duygusal karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

16 Mayıs 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 07" R
Ay
Başak
29° 09' 36"
Merkür
Boğa
03° 26' 17"
Venüs
Boğa
23° 14' 45"
Mars
Koç
13° 34' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 27"
Satürn
Balık
17° 58' 34"
Uranüs
Boğa
23° 23' 33"
Neptün
Balık
29° 23' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 33"
Lilith
Başak
25° 20' 30"
True Node
Koç
14° 55' 44"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>