Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Cinsel dürtülerinizin kuvvetli olacağı bugün gizli beğeniler ortaya çıkarak sizi şaşırtabilir. Değişikliğe kaçınılmaz ihtiyaç duyuyor ve istiyorsunuz. Yine de yeni başlangıçlar için hiç de uygun bir dönemde değilsiniz.

Grup çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olabilir, yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. İş hayatında yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden kuruntu yapmanız mümkün. Acelecilik yüzünden fırsatları gözardı etmeyin.

Eşiniz veya ortağınızla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki konuşmalardan fazlasıyla etkilenebilirsiniz. Yapacağınız yatırımlar konusunda kararsız kalmanız olası.

Yerine getirmeniz gereken birçok sorumluluk var. Dayanıklı yapınız var, ama kendinize özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İdealist fikirlerinizle dikkat çekebileceğiniz görülüyor. Arkadaşlarınızla aranızda fikir uyuşmazlığından kaynaklanan tartışmalar çıkabilir. Daha dazla değer görmek ve saygınlık duymak isterken süreklilik taşıyan ilişkilerinize zarar vermeniz sözkonusu. Fazlasıyla esnek olmanız sizin çıkarınıza olacaktır.

18 Eylül 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 00:38 Ay-Uranüs görünüm etkisi altında Perşembe gününe adım atıyoruz. Bu enerji,  uzun vadeli hedefleri belirleme, kişisel anlamda kendinizi güvende hissetme arzunuzu baskın hale getirir. Çoğu zaman dış dünyada kendini ispat etmek isteyen kişi, bazen duyguları veya karmaşık durumlar sebebiyle zorlanıyor. Bu zorlanmalarla baş etmeye çalıştıkça yoruluyor ve güçsüz kalıyor. Saat 08:43 Ay-Satürn görünümü, ailevi, kişisel ve dünyevi meseleler üzerinde derinlemesine düşüneceğiz.  Dışa pek belli etmesek de,  çevrenizdeki kişilerin bizi güçlü görmelerinden yanayız. Saat 12:59 Ay-Merkür görünümü, aile özleminin, anne hasretinin, sevdiklerimize olan ihtiyacımızın göstergesidir. İçimizde bir türlü yerli yerine oturmayan, bazen bizi elde olmadan üzen ilişki meselelerine bu saatlerde kafamızı takabiliriz. Saat 21:38-19 Eylül saat 06:10  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu bizi  hassaslaştırır.  Sıkıntılarımızı içimize atarız. Ailevi-duygusal-iş ve güvenliğinizi ilgilendiren konularda duyarlıyızdır. İlişkilerde sizin için en önemli unsur güven duygusudur. Vicdanen düşünüp sustuğunuz, katlandığınız  ancak hiçbir hayra geçmediğini anladığınız durumlar aklınıza takılır. İç dünyanızda kendinizle, hayatla hesaplaşırsınız. Bazen de bu hesaplaşma sizi bir hayli tedirgin edebilir. Siz bugün sevgiye, her geçen günden daha fazla ihtiyaç duyarsınız. Ay boşluk zamanlarında kişi çok aktif olmayabilir. İşler kendiliğinden yerli yerine otursun ister, zorlamalara gelemez. Bu saatlerde sezgileriniz bir hayli güçlüdür. Bakmayın gözümüzün yaşına, O bizim insan yanımızdır Yüzümüzdeki gülümseme ise,  Düşmana olan cevabımızdır….   Dost gönüllerle her dem bir arada olmamız dileğimle,  

18 Eylül 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, ele aldığınız konuların en küçük detayları bile gözünüzden kaçmayacaktır. Dikkatli yönlerinizi işiniz ve özel ilişkilerinize yansıtacaksınız. Ortak düşünceye sahip arkadaş çevrenizle birlikte olmak istiyorsunuz. Katılacağınız toplantılarda yapıcı ve akılcı konuşmalarınızla çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyeceksiniz.

18 Eylül 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı bilgilerinizin, düşüncelerinizin veya duygularınızın bilinmesini isteyebilirsiniz veya bu durumu yaratmanız faydalı olabilir. Gelecek planlarınızı oluşturmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Yapmak istediğiniz çok fazla şey olmasına ya da uzun vadeli hedeflerinizin çokluğuna rağmen rutin olarak yapılması gereken işler tüm bunlar için zaman bırakmıyor olabilir veya bu yönlü isteklerinizi karşınızdaki kişilere anlatma çabanız başarısızlıkla sonuçlanabilir. Ancak, yine de önünüzde bir fırsat ya da olanak doğduysa reddetmek yerine, hazır olana kadar ertelemenin bir yolunu bulmanızda fayda var.

18 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklar ve uzaklara gitme planları kuruyor olabilirsiniz. Ancak bu aralar elinizdeki işleri tamamlamaya öncelik vermelisiniz. Medya ve reklamcılık sektöründeki çalışmalarınız meyvelerini vermeye başlayabilir. Ayrıca gün içinde kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak yeni kişilerle tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz.

18 Eylül 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ANNELERİ ile fikir ayrılığı yaşayan Akrepler lütfen daha hassas olun. Sizi eleştirsede ona güvenin ve sizin için doğruyu istediğini unutmayın.

18 Eylül 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

18 Eylül 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 09' 22" R
Ay
Oğlak
21° 29' 54"
Merkür
Koç
16° 47' 31"
Venüs
Boğa
00° 39' 29"
Mars
Balık
29° 30' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 33"
Satürn
Balık
16° 33' 04"
Uranüs
Boğa
22° 19' 53"
Neptün
Balık
28° 53' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 35"
Lilith
Başak
23° 18' 25"
True Node
Koç
15° 21' 47"
Son Güncelleme : 30/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>