Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son yaşadığınız tartışmaları, kalıcı problemlerin başlangıcı olarak değerlendirmeniz için henüz erken. Olumlu sonuçlara vardırılan tartışmalar, ilişkiyi birkaç adım ileriye götürebilir.

Çözümsüzlükler kalıcı değil. Ama sizin yeni niyetlere yönelik arayışlarınız devam edecek. Önümüzdeki günler içinde umutlarınızı şekillendirebilecek görüşmeler söz konusu.

İki kişiyle verimli para alışverişlerine gireceksiniz. Ama bu ilişkide fazla gerekli olmayan bir gizlilik niyeti içine gireceksiniz. Aile içindeki harcama alışkanlığı sizi yeni tartışmalara sokabilir.

Yakında yapacağınız bir görüşme fırsatlarla dolu. Kendinizi iyi ifade edebilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizdeki dostluk ilişkileri özgün önerilerle daha yapıcı değişimler gösterebilir. Girişken özelliğinizi ortaya koymanız halinde, değişik insanlarla yeni yaşamlar söz konusu olabilir. Yerinde öngörülerinizin belirlediği fırsatları değerlendirme çabalarına gireceksiniz. Abartılmış bir sağlık sorunu bugünlerde sizi gereksiz koşuşturmalara sokabilir.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Aslan burcunda hareketine devam eden Ay, kariyerinizle ilgili konuları gündeme getirebilir. İşinizdeki lider tavrınız bugün başarılar kazanmanızı sağlayabilir. Çalışmıyorsanız sizler de geleceğinizi düşünerek aklınızdaki fikirler için harekete geçebilirsiniz. Oğlak burcunda saat 13:52'de Venüs-Satürn kavuşumu gerçekleşiyor. Kardeşinizle, akrabanızla ilgili gelişme yaşayabilirsiniz. İnsan ilişkilerinin yoğun olduğu bir sektördeyseniz kariyerinizde başarılı bir gün geçirebilirsiniz. Eğitim hayatınızda da güzel bir gün geçirebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

18 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kıskançlıklar açığa çıkıyor!Ay, bugün sabit bir burçta hareket ediyor. Bugün senin için güne başlamak disiplini ve kuralları getiriyor. Eğer çalıştığın ortamda hemcinslerin yoğunlukta ise politik ve gözlemci davranmayı tercih edebilirsin. Bugünlerde kimin kimi koruduğu, kimin kimi kıskandığı ortaya çıkıyor. Kız kardeşler için ise zor bir gün... İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişinin kararlarında etkin olmak isteyebilirsin. Gel gör ki karşındaki kişinin seçiciliği daha da ön planda olacak. Tüm bunlarla birlikte gün içerisinde yakın bir arkadaşından güzel haberler alabilirsin. İçsel gücünü yeniden açığa çıkaracağın bu haber, sana yerinde kararlar aldıracak.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızla ilgili mücadele vermeniz gereken bir gün. Üstlerinizle önemli bir görüşme yapmanız gerekebilir. Hırsınızı ve gücünüzü başarı odaklı kullanmanız karşı tarafta olumlu düşünceler yaratabilir.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda değişimler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele verebilirsiniz. Hırs yaptığınız konuları daha fazla gündeme getirme eğiminde olacaksınız. Üstlerinizle birlikte yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Toplum önünde olmak isteyebilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konuları göz ardı etmemenizde fayda var.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keşif ve macera duygunuz yüksek, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, seyahate çıkmak isteyebilirsiniz. Seyahat planları yapabilirsiniz. Yabancılar ve uluslararası konular gündeminize gelebilir. Akşam saatlerinde hedef ve planlar, görev ve sorumluluklar öne çıkıyor.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde ve görüşmelerinizdeki iletişiminizde, duygularınızı daha fazla ön planda tutarak, soğuk ve mesafeli davranışlar yerine, sevginizi göstermeniz ve sıcakkanlı davranmanızın faydalı olacağı bugün, yakın çevre ilişkileri ve trafikte gerginliklerle karşılaşabilirsiniz.

18 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya maddi anlamda biraz endişeli bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu ay biraz sınırları aşmış olabilirsiniz. İletişim konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. İyi şeyler yapmak isterken sözleriniz ile koca dağları devirmeyin. Yakın çevrenizde değişiklik yapabilir, taşınabilir, yer değiştirebilirsiniz. Yine kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün daha yumuşak ve sakin olabilirsiniz. Alacağınız bazı haberler sizi rahatlatacak. Ancak, hızla meydana gelen gelişmelere ayak uydurmanız zor olabilir. Fazla sorumluluk almaktan kaçınmalı, moralinizi yükseltmelisiniz.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili sorumluluklarınız ve özel hayatınızda ilgilenmeniz gereken konular arasında kalabilirsiniz. Bu durum sizde bir parça gerilim yaratacaktır. Alışverişe çıkarak rahatlamaya çalışmaktan kaçınmalısınız. Aksi takdirde, bomboş bir cüzdanla dönebilirsiniz.

18 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 03' 04" R
Ay
Balık
17° 51' 18"
Merkür
Koç
18° 47' 39"
Venüs
Boğa
05° 36' 10"
Mars
Koç
02° 36' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 52"
Satürn
Balık
16° 53' 50"
Uranüs
Boğa
22° 33' 41"
Neptün
Balık
29° 01' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 04"
Lilith
Başak
23° 45' 08"
True Node
Koç
15° 23' 05"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>